ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да се ја питам, ја бих ту убацијо и СПС-ПУПС-ЈС.

Ипак, треба им да промене устав. И да одведу земљу тотално на дно, најбрже што могу. Јер ће нам тек онда кренути на боље.

Za Ustav ce SPS olos da bude tu uvek. A inace SNS nema nameru da unisti Srbiju kao SPS tako da ih zato i izbacuju iz vlade. Ako ih budu opet uzeli tada ce i da pokazu da zele da rade protiv Srbije.

Па и ја мислим да ће Тадић ући у владу.

ПС:А што си ставио тог Титиног ментора на аватар?

Pa stavio sam jer sam anglofil.

Па, тај ментор је пушио велике и дебеле, а и Дроид то редовно ради.

Pusio bi i ti debele da imas pare, ali nemas pa pusis tanke :D

ys7j.png

Ima! Ja im zameram sto nisu agresivniji prema medijima. Ja bih svaki dan isao pred jednu TV sa nacionalnom frekvencijom i insistirao na postovanju Zakona o izboru narodnih poslanika koji je Sloba postovao ma sta ko o njemu mislio.
Zasto Vucicu i njjegovim mentorima predstavlja problem da postuju yaj Zakon ako sve ide u njihovu korist? Zasto u ovoj drzavi ne postoji vise niko kome je stalo do zastite slobode medija? Zasto ne postoji neko ko ima petlju da nasuprot Vucicevoj strahovladi omoguci da se cuje i suprotno misljenje? Zasto je zastrasio i lokalne medije da vise niko ne sme da zove Dveri? Cega se toliko plasi ako su ovi marginalci a njegovi uspesi velicanstveni?
E, ja Dverima zameram sto agresivnije i organizovanije ne razbijaju tu blokadu.
Imam ja jos dosta toga sto imzameram ali o tome tek kada budu ravnopravni po Zakonu.

Ti meni nisi hteo da objasniš šta sam te pitala, ali da razjasnim ja tebi tvoju dilemu.

Vučiću treba najšira koalicija koju može da okupi jer ima nalog da promeni USTAV SRBIJE.

To mu je uslov sa kojim su ga pustili da arči pare na izbore. :rtfm:

Evo da ti objasnim kad neće tvoje kolege : "dveri" su vrata, kapija ... Iz toga sledi, jel ... ;)

Što se Ustava tiče, tačno je da je sročen autistično tj. tako da bilo koji korak uradi Srbija u vezi s Kosovom i Metohijom mora da ga prekrši jer u stvarnosti ta šiptarska ocepotina ne priznaje ništa od Srbije kao države. Isto je kao i kad tvdimo da smo "nebeski narod" ... Super, a niko nas zbog tih naših tvdnji ne yebe ni 2 %.

I vratari kad bi nekim čudom nebeskim došli na vlast, na svakom koraku u odnosu na Kosovo bi kršili Ustav, kao što su to radile demokrate i Koštunica. Koštun do 2008 a Tadić do 2012.

Ima! Ja im zameram sto nisu agresivniji prema medijima. Ja bih svaki dan isao pred jednu TV sa nacionalnom frekvencijom i insistirao na postovanju Zakona o izboru narodnih poslanika koji je Sloba postovao ma sta ko o njemu mislio.
Zasto Vucicu i njjegovim mentorima predstavlja problem da postuju yaj Zakon ako sve ide u njihovu korist? Zasto u ovoj drzavi ne postoji vise niko kome je stalo do zastite slobode medija? Zasto ne postoji neko ko ima petlju da nasuprot Vucicevoj strahovladi omoguci da se cuje i suprotno misljenje? Zasto je zastrasio i lokalne medije da vise niko ne sme da zove Dveri? Cega se toliko plasi ako su ovi marginalci a njegovi uspesi velicanstveni?
E, ja Dverima zameram sto agresivnije i organizovanije ne razbijaju tu blokadu.
Imam ja jos dosta toga sto imzameram ali o tome tek kada budu ravnopravni po Zakonu.

Radio bi to starešina da može. Al ne može. Ne postoji ni jedan jedini razlog kojim bi starešina mogao da izvuče napolje više od par hiljada ljudi max. Ni DSS koji je za vas gromada od stranke to ne može.

Ја zameram, kao i mnogi drugi, što protesti protiv izborne krađe nisu trajali duže, odnosno do razrešenja situacije. Ali, sa druge strane, jasno je bilo da, čim je SNS zaboravio priču o džaku falsifikovanih listića kako je došao na vlast, moglo je to da traje u nedogled, i ništa ne bi bilo postignuto, jer sistem nije želeo to da razreši. A da ne pričamo o izveštavanju medija sa tih protesta, recimo onaj prvi koji je kao zabranila policija, nije ni bio pomenut nigde, a na ulici 5.000 ljudi. Na sledećoj šetnji duplo više, a u medijima se pojavljuje cifra od nekoliko stotina :roll:. Opet, ovde se makar dežurni kritičari javljaju samo sa etiketama tip "dverci", "zveri" "zverjani", "starešine" i slično, pa ko je više lud sa se sa njima bakće i do besvesti iznosi argumente, kada se sa druge strane pojavljuju samo pomenute retardirane kvalifikacije...

Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima 16. marta?

Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo (36%)
Srpska radikalna stranka - dr Vojislav Šešelj (27%)
Dveri - Boško Obradović (18%)
''Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju'' (5%)
Poništiću listić (3%)
Neću glasati (3%)
Čedomir Jovanović - LDP, BDZS, SDU (2%)
Boris Tadić - Nova demokratska stranka - Zeleni, LSV - Nenad Čanak, Zajedno za Srbiju, VMDK, Zajedno za Vojvodinu, Demokratska levica Roma (2%)
Demokratska stranka Srbije - Vojislav Koštunica (1%)
Ujedinjeni regioni Srbije - Mlađan Dinkić (1%)
Ivica Dačić - SPS-PUPS-JS (1%)
Vajdasagi Magyar Szovetseg - Pasztor Istvan - SVM - Ištvan Pastor (0%)
Treća Srbija - Za sve vredne ljude (0%)
SDA Sandžaka - dr Sulejman Ugljanin (1%)

Ukupno glasova: 13.358

http://izbori2014.istinomer.rs/ankete/

Au majko, koliko Vi dajete autogolova. Juče uveče vidim skoro 9000 glasova, SRS prvi sa 34, Dveri druge sa 25... A danas ovo :lol:

Kako ćete glasno pasti, au, to će biti žestoko.

Ја zameram, kao i mnogi drugi, što protesti protiv izborne krađe nisu trajali duže, odnosno do razrešenja situacije. Ali, sa druge strane, jasno je bilo da, čim je SNS zaboravio priču o džaku falsifikovanih listića kako je došao na vlast, moglo je to da traje u nedogled, i ništa ne bi bilo postignuto, jer sistem nije želeo to da razreši. A da ne pričamo o izveštavanju medija sa tih protesta, recimo onaj prvi koji je kao zabranila policija, nije ni bio pomenut nigde, a na ulici 5.000 ljudi. Na sledećoj šetnji duplo više, a u medijima se pojavljuje cifra od nekoliko stotina :roll:. Opet, ovde se makar dežurni kritičari javljaju samo sa etiketama tip "dverci", "zveri" "zverjani", "starešine" i slično, pa ko je više lud sa se sa njima bakće i do besvesti iznosi argumente, kada se sa druge strane pojavljuju samo pomenute retardirane kvalifikacije...

Nisam ja mislio na takve proteste. Postoji mnostvo malih poteza tipa: deset ljudi izadje ispred ulaza u PINK sa grafikonom koji pokazuje koliko postuju Zakon i isto to raditi ispred svih medija. Postaviti pitanje tipa "Ima li u PINK-u slobodnih ljudi?"
Ovo podebljano si potpuno u pravu. Najbolji dokaz je i post iznad ovg tvog citiranog. Pogledaj sta on odgovara na moje pominjanje Zakona. Za njega je to nebitno. On sve svodi na pricu o "malima" i "velikima". Da zlo bude vece ista stvar je3 dominantna u nasoj metastaziranoj javnosti. "Hapsenjem" Miskovica zaplasio je sve neciste novinare. Nisam znao da su bas svi korumpirani tolike kukavice.

Nisam ja mislio na takve proteste. Postoji mnostvo malih poteza tipa: deset ljudi izadje ispred ulaza u PINK sa grafikonom koji pokazuje koliko postuju Zakon i isto to raditi ispred svih medija. Postaviti pitanje tipa "Ima li u PINK-u slobodnih ljudi?"
Ovo podebljano si potpuno u pravu. Najbolji dokaz je i post iznad ovg tvog citiranog. Pogledaj sta on odgovara na moje pominjanje Zakona. Za njega je to nebitno. On sve svodi na pricu o "malima" i "velikima". Da zlo bude vece ista stvar je3 dominantna u nasoj metastaziranoj javnosti. "Hapsenjem" Miskovica zaplasio je sve neciste novinare. Nisam znao da su bas svi korumpirani tolike kukavice.

Kapiram za proteste, i ja sam istog mišljenja, trebalo bi svaki dan ispred zgrade bilo kog medija protestovati, pa jedan čovek sa megafonom neka se dere, dosta je, makar dok ga ne skloni policija. Naravno, i kreativnije stvari poput ovih koje si pomenuo. A za ovo drugo, očigledno je zakon za sve njih stavka koja se pominje samo kada im odgovara, inače je "nebitno" jer su Dveri "male". Ali kada, recimo, neka "mala grupa pedera" poželi da paradira, niko se ne osvrće na to što se uglavnom radi o klasičnim profiterima i aktivistima za kintu, što je tamo više heteroseksualaca nego homoseksualaca, što je 90 odsto građana Srbije protiv toga, što je velika šansa da neko strada, a o dovlačenju Žandarmerije iz cele Srbije, blokadi prilaza Beogradu i dnevnicama koje se od našeg poreza isplaćuju tim policajcima, niko i ne priča, nego se samo trubi o ljudskim pravima, a onda te minorne grupe imaju prolaz na svim mogućim medijima. Dao sam samo jedan primer, ali je licemerje više nego očigledno, odnosno bahatost...

Sledeci koji trebaju da protestuju su pripadnici NOPO-a koji su takodje zapostavljeni u medijima EU Satanista.

Ocekujem masu performansi po trgovima u Beogradu gde ce mnogobrojne pristalice ovog pokreta ukazati na masonsku cenzuru u antiSrBskim medijima.

Beograd -- Čedomir Jovanović izjavio da u Srbiji neće i ne sme biti nemira poput onih u Ukrajini ili BiH, jer postoji izlaz iz bede na koju su građani bili osuđeni.

"Samo u miru nešto možete da stvorite, da pokrenete fabrike koje su stale, jer reda i mira nije bilo. Samo u miru možemo ponovo da podižemo škole i fakultete, jer su stali i propali u nemiru. Samo u miru možemo opet da obnovimo bolnice. Samo u miru Srbija može da radi", rekao je lider LDP u Nišu.

U Srbiji, prema njegovim rečima, konačno mora stasati generacija koja će za sebe moći da kaže da je rođena i da živi u miru.

Lider LDP-a je istakao da je Niš propao zbog pogrešne politike koja svoje uporište ima u Beogradu i da je neophodno da svi što pre krenu u posao koji se mora uraditi u Srbiji.

"Glasajte za LDP i već 17. marta počnite od Niša da pravite grad koji će biti vredan koliko su vredni najbolji u njemu. Ako od drugog zavisi, a ne od vas, vaš grad će biti nesiguran kao što je nesiguran i moj. Ono što želim vašoj deci tražim za svoju decu u Beogradu, pa neka Nišlije biraju prvog čoveka niške policije, Beograđani prvog čoveka beogradske policije, Novosađani prvog čoveka svoje policije, i škola, univerziteta i predsednika suda, pa će tada biti reda", kazao je predsednik LDP.

Jovanović je, nastavljajući polemiku sa liderom SPS Ivicom Dačićem i predsednikom Nove demokratske stranke Borisom Tadićem, rekao da ta stranka neće učestvovati u velikoj koaliciji kakvu zamišljaju Dačić i Tadić.

"Da smo hteli sa jednim i sa drugim ne bih bio ovde danas pred vama i ne bih mogao da vam kažem - Srbijo, vreme je. Za koga? Za ovog Dačića što 25 godina nije stigao da uradi ono što treba da radi, a uradio je sve što ne sme da se radi? Ili za ovog drugog, Tadića, koji se s njim pomirio, zato što drugačije na tron nije mogao da dođe? Od 2008. godine uništava ovu zemlju više i teže nego svi pre njega, propušta šansu za šansom", rekao je Jovanović.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=02&nav_category=11&nav_id=818546

Veverice,javite se!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back