ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А који су вам ти вратари,

изгледа Дверјани.

Млого сте се нешто тих Дверјана уплашили,
морам мало да се апдејтујем .. нисам у току .. :whistling:

Колико су ме Двери купиле овим данашњим протестом, нико никад није. Сад ме је срамота што сам подржавао раније оне радикале на челу са Вучићем, који су цео живот плаћали Гробаре да им праве глупости по митинзима и да дођу у великом броју на исте. СРАМ МЕ БИЛО! Ово је први пут да видим да људи из врха неке организације покушавају нешто овако, био сам данас на протесту, и стварно свака им част, ово нико није очекивао. Био сам данас на протесту, и био сам ту баш кад су се ови жандари који држе ограду спремали за долазак Двери и још причају као ма шта ће нам штитови, и бум, гром из ведра неба. Ово је народ, свака част овим људима из врха те организације који су учествовали у овоме, мој глас ће Дверима ићи чак и кад не буду предавали листу. Ово су људи из народа и ово што смо данас видели је доказ тога. Браво за ове момке, људе, и све који су ту били. Стварно сам пријатно изненађен. Једино је занимљиво да је више аутомобила свирало и драло се и махало док су пролази и то једно 10 пута више аутомобила него што је било људи на протесту, али у сваком случају, браво за ове људе.

Uh kad moćni vratari krenu u blokadu Srbije ...
fear-icon.gif

Auuu bre Milice, jel si ti plavusa? :D NHF ;)

Nisam, ali kod ove kampanje rekoh sebi ne čitaj ništa i ne slušaj ništa.

Međutim, Dverjani me iznenadiše. Hvala vam za ovaj klip ispred rts.

- - - - - - - - - -

Колико су ме Двери купиле овим данашњим протестом, нико никад није. Сад ме је срамота што сам подржавао раније оне радикале на челу са Вучићем, који су цео живот плаћали Гробаре да им праве глупости по митинзима и да дођу у великом броју на исте. СРАМ МЕ БИЛО! Ово је први пут да видим да људи из врха неке организације покушавају нешто овако, био сам данас на протесту, и стварно свака им част, ово нико није очекивао. Био сам данас на протесту, и био сам ту баш кад су се ови жандари који држе ограду спремали за долазак Двери и још причају као ма шта ће нам штитови, и бум, гром из ведра неба. Ово је народ, свака част овим људима из врха те организације који су учествовали у овоме, мој глас ће Дверима ићи чак и кад не буду предавали листу. Ово су људи из народа и ово што смо данас видели је доказ тога. Браво за ове момке, људе, и све који су ту били. Стварно сам пријатно изненађен. Једино је занимљиво да је више аутомобила свирало и драло се и махало док су пролази и то једно 10 пута више аутомобила него што је било људи на протесту, али у сваком случају, браво за ове људе.

slažem se

Profesor Cavoski je uvek uz narod, Srbiju i pravdu. Nije on clan Dveri, odbio je da bude na listi ali ide u kampanju po gradovima. Vecina ljudi koji su uz Dveri su takvi. To je ono sto nikako ne ide u glavu stranackim vojnicima na Krsti. Oni ne veruju da ja npr., ne da nemam nikakvu vajdu od njih, vec svaki mesec, umesto RTS-u, uplacujem 500 dinara slobodnom radiju Snaga naroda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back