ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osnivac nije - to svi znamo i to je lako dokazati.
Da li je finansijer, to ne znam, ali moje misljenje je da nije, a vec sam ti na drugoj temi rekao i zasto.
Kako samo skaces sa teme na temu i izbegavas da se sucelis sa cinjenicama...da ti nisam mozda na ignore listi ?
To je jedino racionalno objasnjenje.

Kako znaš da nije osnivač. Misliš da su oni javni?Drugo, misliš li da su ovi golaći sami organizovali kampanju? Ili da to mogu da 500 dzosovig dinara?

Kako znaš da nije osnivač. Misliš da su oni javni?Drugo, misliš li da su ovi golaći sami organizovali kampanju? Ili da to mogu da 500 dzosovig dinara?

:D Zar nisi video spot na RTS koji sam ja finansirao? A tek oni spotovi na PINK-u, B92, PST,....sve iz moje donacije. Gde god vidis spotove Dveri znaj da sam ja finansirao. Taman ih toliko ima kolika je moja donacija. :hahaha:
E moj @Miso, nemoj dalje da se brukas. Stvarno ti je potreban tajmaut dok ne dobijes nove instrukcije od Micka. Ovde si ogoljen do kraja.
Ali, ako ti placaju po postu, dobro smo ti pomogli. ;)

Ako je već tako, onda si postavio glupo pitanje...

Zašto glupo? zar nije lepše videti, deluje ozbiljnije ako su ljudi okruženi knjigama nego kafanče, čaše, flaše, ljudi piju. Ajd iskreno, tebi je to ok kampanja? Ko da namerno to rade.

- - - - - - - - - -

:D Zar nisi video spot na RTS koji sam ja finansirao? A tek oni spotovi na PINK-u, B92, PST,....sve iz moje donacije. Gde god vidis spotove Dveri znaj da sam ja finansirao. Taman ih toliko ima kolika je moja donacija. :hahaha:
E moj @Miso, nemoj dalje da se brukas. Stvarno ti je potreban tajmaut dok ne dobijes nove instrukcije od Micka. Ovde si ogoljen do kraja.
Ali, ako ti placaju po postu, dobro smo ti pomogli. ;)

Ajde, ogoljen, baš ti hvala što mi reče. Bre, dzos ovo od vas je bruka totalna, zar ne vidiš na šta ovo vaše liči. Srdnja, bre...

Alo ljudi, ovi satrapi vas lazu skoro 30 godina, sve isti ljudi ...a vi se kao majmuni primate na bananu. Nije njima u interesu da vama bude bolje ,nego da se oni obezbede na grbaci budala koji se pale na njihove price. Pamet u glavu, nisu oni dostojni nas...:bye:

Zašto glupo? zar nije lepše videti, deluje ozbiljnije ako su ljudi okruženi knjigama nego kafanče, čaše, flaše, ljudi piju. Ajd iskreno, tebi je to ok kampanja? Ko da namerno to rade.

Naravno da to namerno rade, ali ne da bi se sprdali sa narodom, nego da bi pokazali koliko je besmisleno u svom ovom sranju trošiti kintu na kampanje, avione, kamione. Na prošlim izborima su se pojedinci sami cimali, pravili nalepnice, plakate, sve na svoju ruku. To je ono iskreno, i činjenica da niko iz Dveri nije profesionalni političar, nego ljudi koji imaju poslove i koji neće živeti na grbači ovog naroda kao ostali...

To je rezervisano za mastere: Tomu, Slinu,...i sve predsednike opstina koji su eksperti za diplome sa Megatrenda. Od grobara, automehanicara, sofera do magistra za sest meseci je za svaki respekt. ;)
Kaži na lakši način-više vole kafanu od biblioteke.

- - - - - - - - - -

Naravno da to namerno rade, ali ne da bi se sprdali sa narodom, nego da bi pokazali koliko je besmisleno u svom ovom sranju trošiti kintu na kampanje, avione, kamione. Na prošlim izborima su se pojedinci sami cimali, pravili nalepnice, plakate, sve na svoju ruku. To je ono iskreno, i činjenica da niko iz Dveri nije profesionalni političar, nego ljudi koji imaju poslove i koji neće živeti na grbači ovog naroda kao ostali...

Znači, namerno idu u kafanau, a ne u biblioteku.

Na kraju upitne recenice se stavlja upitnik, a ne tacka.
Dveri su osnovane od strane grupe studenata srbistike filoloskog fakulteta u Beogradu 1999. godine, dok je Branko Dragas studirao ekonomiju i zavrsio je mnogo pre toga.
Drugo pitanje je besmisleno. Ali dacu ti odgovor i na njega. Da, mislim da su sami organizovali kampanju, kao i svako ko izlazi na izbore ( doduse za evrotalibanske stranke me ne bi cudilo da im sa zapada stize sve moguce vezano za kampanju, od slogana, pa do izgleda plakata, bilborda, mozda cak i govora predsednickih kandidata i slicno, a da oni kao pravi tupsoni samo vrse najprostije radnje).

Na kraju upitne recenice se stavlja upitnik, a ne tacka.
Dveri su osnovane od strane grupe studenata srbistike filoloskog fakulteta u Beogradu 1999. godine, dok je Branko Dragas studirao ekonomiju i zavrsio je mnogo pre toga.
Drugo pitanje je besmisleno. Ali dacu ti odgovor i na njega. Da, mislim da su sami organizovali kampanju, kao i svako ko izlazi na izbore ( doduse za evrotalibanske stranke me ne bi cudilo da im sa zapada stize sve moguce vezano za kampanju, od slogana, pa do izgleda plakata, bilborda, mozda cak i govora predsednickih kandidata i slicno, a da oni kao pravi tupsoni samo vrse najprostije radnje).
Mislim da nije tako jer kampanja košta.Baš košta.I da, da li hoćeš reći da neko ko nije s filološkog nije moga biti član?

Govorilo se o osnivacima, a ne o clanovima.
I govorilo se o organizovanju, a ne o finansiranju kampanje.
Obrati malo paznju na svoje postove, da ne bi vise ispadao smesan.

Nema veze, zar neko drugi nije mogao biti osnivač, član (zovi kako hoćeš)?
Zar organizacija ne podrazumeva i finansiranje ili to može odvojeno?
Zar nije smešno to odvojiti. zar nije smešno pozivati se na Dragaša u jednom slučaju, a u drugom ga ignorisati. Kao, šta ima on s nama?

Nema veze, zar neko drugi nije mogao biti osnivač, član (zovi kako hoćeš)?
Zar organizacija ne podrazumeva i finansiranje ili to može odvojeno?
Zar nije smešno to odvojiti. zar nije smešno pozivati se na Dragaša u jednom slučaju, a u drugom ga ignorisati. Kao, šta ima on s nama?

Оно што је чињеница је да Двери воде у анкети. То су једини опипљиви резултати предизборног прелиминарног изјашњавања грађана.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back