ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
setnja-dveri_520x320.jpg

Pogledajte i poslusajte ovo dobro vi evroslinavci* iz SNS-a, DS-a, Trece Srbije i ostalih interesnih/lopovskih udruzenja.
Pogledajte dobro i pazljivo.

*Evroslinavac nije samo onaj ko slini na pomen EU, nego i onaj ko slini na Evro valutu,
mada to obicno ide zajedno. (PA)

Poslednja izmena:
Aktivisti SNS ne biraju mesto gde će zalepiti promotivni materijal stranke. Plakati su lepljeni na ograde vrtića i škola, saobraćajne znake, rasvetu, drvoredu, pa čak i žbunastom rastinju.
437588_cacak03-plakati-lepljeni-na-ogradu-vrtica-foto-i.-nikolic_f.jpg

U akciji je učestvovala i pomoćnica gradonačelnika Mirjana Đoković, inače kandidat za poslanika SNS na predstojećim izborima.

- Stranačkim plakatima oblepljena je ograda specijalne škole za decu sa posebnim potrebama ’’1. novembar’’, kao i ulaz vrtića ’’Bambi’’. Ovo je vandalizam neviđenih razmera i videćemo kako će reagovati nadležne inspekcijske službe – kaže Svetislav Milošević, otac učenika koji pohađa školu ’’1. novembar’’.
437587_cacak02-lepljenje-plakata-sns-foto-i.-nikolic_f.jpg

Pre samo nekoliko dana načelnik Uprave za inspekcijski nadzor Milovan Erić i direktor JP ’’Gradac’’, obojica kadrovi sa kvote SNS, najavili su da će svi koji budu lepili plakate na mestu koje za to nije predviđeno biti sankcionisani.

- Videćemo da li će i kakve sankcije snositi funkcioneri naprednjaka Mirjana Đoković i predsednik omladine stranke Dušan Radojević koji su aktivno učestvovali u lepljenju plakata – navode u čačanskoj opoziciji.
http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/444...e-na-ograde-vrtica-i-skola-na-drvece-i-zbunje

Radikali.:rotf:

Poslednja izmena:
Nepismen si, pravi naprdnjak i evroslinavac.

A da se vi odlucite ko je evroslinavac, ko je nepismen, ko je patriota,ko su ustashe iz b92.
Da nema tog b92 ja licno ne bih imala pojma sta i kako Dveri misle i zbore.
Nego navikla marva, videla zaba da se konji potkivaju pa nastavlja u tom pravcu, da Verana Matica i b92 treba
nazivati ustaskim medijem, ali tako ni Dveri ni Nasi Obrazi nece doci ni na 3% glasova.

A da se vi odlucite ko je evroslinavac, ko je nepismen, ko je patriota,ko su ustashe iz b92.
Da nema tog b92 ja licno ne bih imala pojma sta i kako Dveri misle i zbore.
Nego navikla marva, videla zaba da se konji potkivaju pa nastavlja u tom pravcu, da Verana Matica i b92 treba
nazivati ustaskim medijem, ali tako ni Dveri ni Nasi Obrazi nece doci ni na 3% glasova.

Veran Matic i B92 su se prodali naprednjacima. Narocito Matic, tako da od opozicionog medija i jednog od najcuvenijih opozicionih medijskih imena, ostala je samo prorezimska rialiti tv i jedan Gospodarev lizoguz, koji tim ljubljenjem dupeta verovatno puca na upraznjeno mesto direktora RTS.

I ne samo to, evo ovde u Novom Sadu, baš pre par dana su nam bili neki ljudi na kućna vrata koji su se predstavili da su iz Srpske Napredne stranke, kao hteli bi da udju da porazogovaraju. Sa uznemiravanjem su nastavili i iz DSS-a koji su jedanput zvali na kućni telefon-isto kao hteli bi popričaju o nekoj anketi.
Trrbaju da učestvuju u svim diskusijama na tv-u, to im je prilika da se pokažu da su bolji od drugih, a ne da uznemiravaju ljude

Veran Matic i B92 su se prodali naprednjacima. Narocito Matic, tako da od opozicionog medija i jednog od najcuvenijih opozicionih medijskih imena, ostala je samo prorezimska rialiti tv i jedan Gospodarev lizoguz, koji tim ljubljenjem dupeta verovatno puca na upraznjeno mesto direktora RTS.
Znam ja to, vidim koje komentari idu i prolaze, a i bilo mi je nestvarno , a i neprihvatljivo da kao Veran Matic vodi istragu o ubistvu Curuvije.
Medjutim , jedna demokratija je cudna skalamerija, ne bi ni trebalo da postoje mediji koji su za poziciju ili opoziciju, ali je to u Srbiji
neprihvatljivo i nemoguce jer tamo si ili izdajica ili patriota.

Занима ме како то да огроман број људи на форуму обожава лик и дело Слободана Милошевића, а овде у анкети би само њих 9-оро гласало за СПС.
За кога гласају идолопоклоници С.М. ?

Занима ме како то да огроман број људи на форуму обожава лик и дело Слободана Милошевића, а овде у анкети би само њих 9-оро гласало за СПС.

Па да потпуно лудило, али и број људи на овом месту који истовремено секу вене и на четнике и на Слободан Милошевића је фрапантан, значи и четници и Слоба !!!

Па да потпуно лудило, али и број људи на овом месту који истовремено секу вене и на четнике и на Слободан Милошевића је фрапантан, значи и четници и Слоба !!!

Тако су се некада изјашњавали љубитељи народњака у Н.С.
Слушам Мадону и народну. :hahaha:

Pa ja znam samo Kiselu Bombonu, ni ovi levicari ( Komsha i Ko) nemaju nikada niejdnu lepu rec za njega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back