frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Како Двери са 2 стоје испред ЛДП са 5? И који су то остали са толиком подршком?
Двери на графикону имају већи део изборног колача од ЛДП. Биће да су цифре обрнуте.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како Двери са 2 стоје испред ЛДП са 5? И који су то остали са толиком подршком?
A sve ovo napisano sa public...?Како Двери са 2 стоје испред ЛДП са 5? И који су то остали са толиком подршком?

Da li je ovo Novi Sad?

Da li je ovo Novi Sad?
E, ovo je stranka koja će osvojiti 2% na izborima...
Za život Srbije!

Kakva sekta su ovi dveraši![]()

Nepismen si, pravi naprdnjak i evroslinavac.
A da se vi odlucite ko je evroslinavac, ko je nepismen, ko je patriota,ko su ustashe iz b92.
Da nema tog b92 ja licno ne bih imala pojma sta i kako Dveri misle i zbore.
Nego navikla marva, videla zaba da se konji potkivaju pa nastavlja u tom pravcu, da Verana Matica i b92 treba
nazivati ustaskim medijem, ali tako ni Dveri ni Nasi Obrazi nece doci ni na 3% glasova.
Znam ja to, vidim koje komentari idu i prolaze, a i bilo mi je nestvarno , a i neprihvatljivo da kao Veran Matic vodi istragu o ubistvu Curuvije.Veran Matic i B92 su se prodali naprednjacima. Narocito Matic, tako da od opozicionog medija i jednog od najcuvenijih opozicionih medijskih imena, ostala je samo prorezimska rialiti tv i jedan Gospodarev lizoguz, koji tim ljubljenjem dupeta verovatno puca na upraznjeno mesto direktora RTS.
Da nema tog b92 ja licno ne bih imala pojma sta i kako Dveri misle i zbore..
Dosli smo do toga da je B92 jedina gde se pustaju i izvastaji sa porukama Dveri. Za Pink npr. Dveri i ne ucestvuju na izborima a na ostalima ih ismevaju prepravkama njihovih izvestaja.
Занима ме како то да огроман број људи на форуму обожава лик и дело Слободана Милошевића, а овде у анкети би само њих 9-оро гласало за СПС.
За кога гласају идолопоклоници С.М. ?
Па да потпуно лудило, али и број људи на овом месту који истовремено секу вене и на четнике и на Слободан Милошевића је фрапантан, значи и четници и Слоба !!!

Занима ме како то да огроман број људи на форуму обожава лик и дело Слободана Милошевића, а овде у анкети би само њих 9-оро гласало за СПС.