nezavisni kandidat
Ističe se
- Poruka
- 2.225
Зову на мобилне, зову на кућу, долазе на врата
Данас 3 позива и 2 доласка, све смо одиебали .
Ja Boga molim da mi dođu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Смориће те![]()
Dobro, to kapiram, al zašto BOT?
Jel to neka skraćenica?
Ovo je pričao jedan lik na jednom drugom forumu, za svog dedu kad su mu na vrata došli Jehovini svedoci. Zvone oni njemu na vrata, on im otvara i kreće onih njihovih standardnih par rečenica, ono "znate li ko je vaš spasitelj" i slično. Deda ih poziva da uđu, skuva im kafu, ponudi sokom i sasluša ih. Dva sata su oni njemu pričali sve i svašta, a kad su završili, deda ustaje, zaključava ulazna vrata i kaže "deco, ja sam vas slušao, sad ćete vi mene". Čiča sa police vadi Marksov "Kapital", otvara knjigu i kreće da im čita i objašnjava teze. Držao ih je na gajbi nekih sedam ili osam sati. Onda ih je pustio i nikad više u to naselje nisu ni privirili. Nije baš ista situacija, ali metod se može primeniti...

Ovo je pričao jedan lik na jednom drugom forumu, za svog dedu kad su mu na vrata došli Jehovini svedoci. Zvone oni njemu na vrata, on im otvara i kreće onih njihovih standardnih par rečenica, ono "znate li ko je vaš spasitelj" i slično. Deda ih poziva da uđu, skuva im kafu, ponudi sokom i sasluša ih. Dva sata su oni njemu pričali sve i svašta, a kad su završili, deda ustaje, zaključava ulazna vrata i kaže "deco, ja sam vas slušao, sad ćete vi mene". Čiča sa police vadi Marksov "Kapital", otvara knjigu i kreće da im čita i objašnjava teze. Držao ih je na gajbi nekih sedam ili osam sati. Onda ih je pustio i nikad više u to naselje nisu ni privirili. Nije baš ista situacija, ali metod se može primeniti...

Moraćeš da objasniš kako te kako ih nazva plaču. Očito si dete sa takvim iskustvima...sad poslušaj, uzmi lekić i lezi...Zapamti kako se sad kurcis kad se budes zarozao i plakao ko najgora pizduljina.
Ma pusti bre ta prepucavanja, nego vidi da ovo sto govori ovaj lik iz Dveri svaki zdravorazumski covek u Srbiji Vucica isto tako vidi:Moraćeš da objasniš kako te kako ih nazva plaču. Očito si dete sa takvim iskustvima...sad poslušaj, uzmi lekić i lezi...
I to ,pričaju ljudi koji vode kafansku politiku i čiji je osnivač i finansijer ona lopina Dragaš.To li je taj ekspert, ekonomski mesija koga nam dverci predlažu. Dajte ljudi, nemojte se sprdati!
I to ,pričaju ljudi koji vode kafansku politiku i čiji je osnivač i finansijer ona lopina Dragaš.To li je taj ekspert, ekonomski mesija koga nam dverci predlažu. Dajte ljudi, nemojte se sprdati!
Pa sta odgovaras a nisi ni procitao tekst?
Eto na sta se svodi tvoja diskusija;
Obican trol.
Pročitao sam na b92. Za razliku od tebe.Ti bi mogao to iz prve ruke pošto ideš svuda s njim...
Pročitao sam na b92. Za razliku od tebe.Ti bi mogao to iz prve ruke pošto ideš svuda s njim...
Odakle ti znaš gde on ide, trolu?
Tti se probudio! Baš nisi dobar!Nemas ti veze s mozgom.
Odgovaraj na boldovano ,tupane.
Nemas ti veze s mozgom.
Odgovaraj na boldovano ,tupane.
Vidi mu se. Baš kao i ostalima, pratite svaki pokret, šaltate sve kanale, ne dišete kad omiljeni starešina priča. Samo još ne znate šta priča. Valjda od uzbuđenja...
- - - - - - - - - -
Tti se probudio! Baš nisi dobar!
Ti gledaš šta ja radim kući, a ni TV nemam, jedino internet, tako da kanale i ne mogu da šaltam. Usavršio si veštinu gledanja u pasulj, o proroku našeg doba...
Kome treba pasulj? Tako ste providni.
To je već hiljaditi put da ponavljaš to "providni". O ljudima ne znaš ništa, kažeš i da ne živiš u Srbiji, ali smo ti svi providni?! Pravi bot...
Може! Преко "џојстика" који напредњаци уграђују малоумнима одпозади.Ne živim sad, ali imam državljanstvo, pasoš, stan nasleđeno imanje, čak i pravo glasa.
Moraću ovih dana da skoknem do ambasade da vidim mogu li kako na daljinu da glasam.

Може! Преко "џојстика" који напредњаци уграђују малоумнима одпозади.
![]()
Osnivac nije - to svi znamo i to je lako dokazati.I to ,pričaju ljudi koji vode kafansku politiku i čiji je osnivač i finansijer ona lopina Dragaš.To li je taj ekspert, ekonomski mesija koga nam dverci predlažu. Dajte ljudi, nemojte se sprdati!