ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto, saglasnost da Dveri opstanu mogu da dobiju samo ako se skriju pod skute SRS. Ovo je toliko smesno napisano da ne zasluzuje nista osim podsmeha. Pri tome, ovo nije ponuda SRS vec nekoga ko je vec stao pod barjak ulaskom na listu i 10 dana posle odbijanja SRS da se uopste razgovara o patriotskom bloku iz naslova ove teme.
Ponavljanje ovog "pisma" mogu da sire samo SNS botovi ili njihove krtice u SRS.
Zato jos jednom pozivam prave radikale da ignorisu ovakve besmislice.

Ово је потврда да сте ви издајничка олош! Позив је био више него добро намерам. Ви сте ђубрад и пропашћете на изборима, што вам од срца желим. Чак сам био спреман и да вам се лично извиним али ништа од тога јер ви сте криминалци.

Ово је потврда да сте ви издајничка олош! Позив је био више него добро намерам. Ви сте ђубрад и пропашћете на изборима, што вам од срца желим. Чак сам био спреман и да вам се лично извиним али ништа од тога јер ви сте криминалци.

Ti nemas koga da napadas nego Dveri?
Sve ti je drugo potaman?

- - - - - - - - - -

Извини али Двери нападају нас и главни правац напада им је њихов жалосни покушај да руше патриотски блок око СРС-а Криво им је што нико није хтео под њхове скуте.
Гори су од ЛДП-а. ЛДПовци нас не нападају ни приближно колико Двери. Закључак добили су пара од Вучића.

Da, cim ti se postave dokumentovana fakta ti nemas vise teksta.
Za koga ja to radim ako me napadas i na temama gde su radikali i gde "branim" Kostunicu i gde god SNS-u nesto ne ide u prilog. Pri tome, uvek samo postavljam dokumenta kojima se razoblicuje laz i spin koji ste dobili u zadatku ali za koje vas nisu dobro pripremili.
Smatram i da je Djilas juce bio 100% u pravu u RRA, pa me smatraj i njegovim. Istina je nesto sto meni obezbedjuje miran san i mirnusavest, ma o kome se radilo, sta god mi ko pripisivao.
Ti ne mozes nikako da shvatis da neko moze biti SVOJ i braniti samo ISTINU a ne stranke ili pokrete. To sto se najvise javljam na temama gde atakujete na Dveri je samo zato sto tu iznosite najvise spinovanih lazi a ja, sticajem okolnosti, poznajem stvari u detalje.
Tu je tvoj problem samnom. Ali, ja sam tebi odao priznanje sto ne krijes ciji si vredni aktivista. Kada izneses cinjenice ja ti stavljam :ok:. Kada se sluzis lazima moram da ti odgovorim postavljanjem kontra dokumenta. Ali, skidaju mi dokumenta jer je to "stranacka propaganda" a radi se samo o dokumentovanom odgovoru na lazi.

@Rayela, hvala na razumevanju.

Djilas jeste naravno bio u prvau jer je govorio u ime svih koji nisu SNS. Vucic je jedan demagoski diktator kakvog na svetu nema dva puta.
Pod plastom demokratije on izmislja neke izbore, demokratske, a biracko telo ne moze ni da upozna ni kandidate ni programe opozicije
jer ih nigde nema posto on to ne dozvoljava.
Tako Putin radi u Rusiji samo sto Srbija nije Rusija i on nije Putin.

Sada je fora da se SPS unisti ( ali njih treba biraci da uniste ,á ne on) i hapsi se nekakav Lazarevic, a za to sto ga danas hapse mogli su i letos
jer se sve i letos znalo. Toliko je bedan i providan da ja reci nemam.

Ne shvatam samo zasto mu je vazno da ima apsolutnu vecinu ili skoro apsolutnu kada savrseno dobro zna da nema nijednog, ali nijednog coveka/zenu
u partiji koji ima vise od dva grama mozga u glavi.

Ti nemas koga da napadas nego Dveri?
Sve ti je drugo potaman?

- - - - - - - - - -

Vuk na ovcu svoje pravo ima-reče Njegoš.

- - - - - - - - - -

Djilas jeste naravno bio u prvau jer je govorio u ime svih koji nisu SNS. Vucic je jedan demagoski diktator kakvog na svetu nema dva puta.
Pod plastom demokratije on izmislja neke izbore, demokratske, a biracko telo ne moze ni da upozna ni kandidate ni programe opozicije
jer ih nigde nema posto on to ne dozvoljava.
Tako Putin radi u Rusiji samo sto Srbija nije Rusija i on nije Putin.

Sada je fora da se SPS unisti ( ali njih treba biraci da uniste ,á ne on) i hapsi se nekakav Lazarevic, a za to sto ga danas hapse mogli su i letos
jer se sve i letos znalo. Toliko je bedan i providan da ja reci nemam.

Ne shvatam samo zasto mu je vazno da ima apsolutnu vecinu ili skoro apsolutnu kada savrseno dobro zna da nema nijednog, ali nijednog coveka/zenu
u partiji koji ima vise od dva grama mozga u glavi.

A ti si Djilasova!
Kako ide ona stara izreka-zla zima natera orla da sa kokoškama prespava...

Извини али Двери нападају нас и главни правац напада им је њихов жалосни покушај да руше патриотски блок око СРС-а Криво им је што нико није хтео под њхове скуте.
Гори су од ЛДП-а. ЛДПовци нас не нападају ни приближно колико Двери. Закључак добили су пара од Вучића.
Ja prilicno pomno pratim vesti, ali vidis poenta je u tome da niko ne zna i ne cuje nista ko koga napada i ko kakve ideje ima.
I to je ono o cemu Dzos prica. A sigurno da se partije u predizbornoj kampanji napadaju. Pa nece valjda da se bratime.

Gde vas napadaju Dveri?
Sto bi vas Dveri napadale?
Zar ne mislis da sada Dveri nemaju preca posla nego da napadaju Radikale?

Valjda Aleksandra Vucica i Tomu diplomu ne smatrate Radikalima?

Gde vas napadaju Dveri?
Sto bi vas Dveri napadale?
Zar ne mislis da sada Dveri nemaju preca posla nego da napadaju Radikale?

Valjda Aleksandra Vucica i Tomu diplomu ne smatrate Radikalima?
Pa i ja to ne razumem. Zna se da Radikali nece imati ni 3% glasova, a sada neko njih da napada?:D

- - - - - - - - - -

Pa kad je jadnije , sto ste im ukrali politiku?
Pa nisu umeli svoju da smisle, a jos uvek ne umeju.

@dzos jedini bot ovde si ti i to onaj najniže vrste-bssplatni koji radi jer su mu nesto obecali. To se vidi po tvojim enormno uvećanim aktivnostima u toku kampanje.
Covece, prekini sa besmislicama.
Dveri, cak i da nekome nesto obecaju, to ne mogu da ispune ( i to je i pticama na grani jasno) - mada ja sam siguran da Dzosu nisu obecale nista, kao ni nikom drugom.
Zar ne bi bilo ko ko zeli da radi kao bot trazio uhlebljenje u SNS - u ? U svakom slucaju, tvoja tvrdnja pada u vodu.
Covek argumentovano odgovara na postove, polemise i i iznosi svoja misljenja i stavove.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back