gost 346714
Veoma poznat
- Poruka
- 14.726
Na koju stranku misliš ;D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niti je narod unisten niti je drzava unistena.... takva i slicna pitanja sluze za dramu, a ne objektivnu evaluaciju situacije. Tako da mislio ti da moze ili ne moze, oba misljenja su ti pogresna u startu.
A čime bi se ti zamajavao mesec-dva?
Na nasu srbsku radikalno doslednu stranku s obrazom.![]()
Da li stranka koja je unistila jednu drzavu i narod,a na kraju i sama sebe moze da nas spasi od sranja u koje nas je uvalila?
Ja mislim da ne moze.![]()
Na nasu srbsku radikalno doslednu stranku s obrazom.![]()
Ebeš listu, pametan i opredeljen glasač će naći za koga će i to nije odgovor.Odgovor je da zaista niste ozbiljni nigde osim na Krsti.
E, opet sam te precenio. Covece, izneo sam ti primer namestanja na nebitnim stvarima (redosled na listi) a kako li se tek namestaju ankete. Mozes li da dopres makar toliko?
Koliko je ko ozbiljan pokazace se tek 16.03. Nigde Dveri nije bilo ni u "istrazivanjima" pred izbore 2012. pa sta bi? Morali su da im kradu glasove kako bi ih spustili ispod 5%.
Svi vi cete se iznenaditi, zapamti sto ti kazem. Ti samo veruj Vuckovim manipulacijama.![]()
Pa kad su poceli ovo-ono cemu izbori ?Pre godinu i po dana počeli smo snažno, nestrpljivo, ozbiljno i odgovorno da menjamo stvari u Srbiji, rekao je lider SNS Aleksandar Vučić na mitingu u Nišu.
Razgovarali smo sa ličnim predstavnickom Putina da izvozimo i naše finalne proizvode, da ne izvozimo samo paradajz i jabuke, već i kompote.
http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=812389
Zar nisi procitao kako se izvestava o proglasenju liste? Zar ne znas da je DS ostala bez dva mesta samo da bi bila ispred Dveri iako su Dveri predale listu 12 sati ranije. Ova objasnjenja o spisku liste DS ispod naslova o Dverima, pametnom dosta govore. Ali, ja cu tebi pojasniti da odgovor na tvoje pitanje lezi u ovome sto sam citirao. Dakle, laza i paralaza ala velemajstor Vucko.
Inace, radikalima zelim da presisaju Dveri jer bi to znacilo da ce u Skupstini biti dovoljno patriota da sprece promenu Ustava po nalogu iz Brisela.![]()
A jel ćeš ti STVARNO da glasaš za Dveri?
I ja mu ne verujem. Na kraju će da prelomi. Kad ode na miting dveri i vidi šta ih je snašlo, promeniće pravac duvanja.
Obično posle faze zaljubljenosti dođe gadno vreme....oženiš se...
ma jok... ja raskinem... ne mogu budem sa onom kad me prošlo...
nego da se mi vratimo na temu narode...
DVERI ili BAT-MAN?
Samo se vi smejte, ali plakacete kada Bosko Staresina postane premijer, a Glisa Maraton pocne da zavodi red sa pravoslavnom milicijom.
Ma kakve dveri ...batman forever, uvek posle batina pobedi...
Samo se vi smejte, ali plakacete kada Bosko Staresina postane premijer, a Glisa Maraton pocne da zavodi red sa pravoslavnom milicijom.