Bole_Delija
Iskusan
- Poruka
- 5.063
Da b92 nije ostavio ldp ispod cenzusa, mnogo víse bi sumnjao u tu njihovu anketu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ljudi, sta vam je, Snaga naroda je vec promenla lobotomiranu svest mnogih ljudi. Svi zivi ce glasati za Boskica.
Nece biti potrebe za Ustankom i cudima.
Da b92 nije ostavio ldp ispod cenzusa, mnogo víse bi sumnjao u tu njihovu anketu
Nisam obavešten o tome. Ja sam Koštunica.
- - - - - - - - - -
A sad?
Мене интересује програм политичке странке на првом месту. Под програмом не подразумевам жеље честитке,поздраве и обећања о 1000 000 радних места , страним инвестицијама и сличне глупости што већина странака у Србији назива "програм",него конкретне мере у економији,правосуђу,пољопривреди, култури и образовању. Мере треба да идентификују проблем у одређеној области, решење проблема и резултат који треба да се мером добије. Нарвно уз то иде и идеологија као подлога за све ставове из програма.
На другом месту су људи који чине странку њихове компетенције да се баве вођењем државе.
Има тога још,али о том по том... Ја сам се определио за Двери,прва опција ми је била ДСС,али након изјаве Коштунице да је спреман да уђе у власт са СНС одустао сам...
Наведите слободно странку којој дајете глас и како сте дошли до закључка да је баш та опција права..
Sad im verujem nekih 10%
Iskomprovitovali su celu anketu sa onih 44% za sns, ta sekta nece prebaciti 35% jer je sad ljudima jasno da sns sprovodi ldp politiku
Zar i 35 nije malo puno. Obzirom da će samo 3-4 stranke prebaciti.
Program nije nikakva garancija jer vidimo da ima onih koji kad dodju na vlast rade suprotno od sopstvenog programa i nacela, sns najbolji primer.
Dakle ljudi su odlucujuci faktor tj. njihovo delovanje i nastupi u proslosti jer to je pokazatelj kakvi ce biti ubuduce.
Zato mislim da je dss najbolja opcija, ali moram reci i zbog toga sto je konkurencija nikakva.
Zato se nisam odlucio za dveri, jer nemam nikakvu garanciju i pokazatelj kakvi bi bili da dodju na vlast ili u parlamentu, inace imaju solidan program. (i razlog je jer mislim da nece preci cenzus)
Ti bi sad mogao da nam kazes, kad vec postavljas ovakvu temu, sta ti je garancija za dveri?
"Ја сам се определио за Двери,прва опција ми је била ДСС,али након изјаве Коштунице да је спреман да уђе у власт са СНС одустао сам..."
A ovo ti je bedna i jeftina propaganda, pre svega jer koristis laz
Njima je mnogo i 5% ali tako je to kad ti je polovina naroda nepismeno, kad mediji za pet dana mogu neku stranku da dignu ili spuste za 10%, mlade parlamentarne demokratije su raj za salabajzere
Мене интересује програм политичке странке на првом месту. Под програмом не подразумевам жеље честитке,поздраве и обећања о 1000 000 радних места , страним инвестицијама и сличне глупости што већина странака у Србији назива "програм",него конкретне мере у економији,правосуђу,пољопривреди, култури и образовању. Мере треба да идентификују проблем у одређеној области, решење проблема и резултат који треба да се мером добије. Нарвно уз то иде и идеологија као подлога за све ставове из програма.
На другом месту су људи који чине странку њихове компетенције да се баве вођењем државе.
Има тога још,али о том по том... Ја сам се определио за Двери,прва опција ми је била ДСС,али након изјаве Коштунице да је спреман да уђе у власт са СНС одустао сам...
Наведите слободно странку којој дајете глас и како сте дошли до закључка да је баш та опција права..
Nije ovo mlada parlamentarna demokratija. Srbija je samo imala zastoj u komunističko vreme. Čak i tad intelektualna elita je to negovala u svom krugu.
Српској радикалној странци, због идеологије и програма.
Zastoj je bio toliko dug da se prakticno krenulo od nule
Što dalje implicira.....
Ne znam na sta konkretno mislis
Bole_Delija:Program nije nikakva garancija jer vidimo da ima onih koji kad dodju na vlast rade suprotno od sopstvenog programa i nacela, sns najbolji primer.
Dakle ljudi su odlucujuci faktor tj. njihovo delovanje i nastupi u proslosti jer to je pokazatelj kakvi ce biti ubuduce.
Zato mislim da je dss najbolja opcija, ali moram reci i zbog toga sto je konkurencija nikakva.
Zato se nisam odlucio za dveri, jer nemam nikakvu garanciju i pokazatelj kakvi bi bili da dodju na vlast ili u parlamentu, inace imaju solidan program. (i razlog je jer mislim da nece preci cenzus)
Ti bi sad mogao da nam kazes, kad vec postavljas ovakvu temu, sta ti je garancija za dveri?
"Ја сам се определио за Двери,прва опција ми је била ДСС,али након изјаве Коштунице да је спреман да уђе у власт са СНС одустао сам..."
A ovo ti je bedna i jeftina propaganda, pre svega jer koristis laz
Nije, ne može se zanemariti što je bilo. Niti se to sme. Odricanje od istorije je porazno.
Vidis, u slucaju Branka Dragasa i Ekonomskog pokreta, stvari stoje malo drugacije.
Oni predlazu da, recimo, premijer i njegova ekipa, rade za procenat od uvecanja BDP -a, a za slucaj da isti smanje da im se konfiskuje imovina do te vrednosti, a na koju je prethodno stavljena hipoteka od strane drzave.
Ako vrednost te imovine nije dovoljna, idu u zatvor.
Zar ideja nije odlicna?
Na taj nacin bi se politikom bavili samo odgovrni i strucni pojedinci.
Lepo zvuci ali je problem kad bdp pada zbog drugih razloga, svetskih ekonomskih kriza, recesija, problema u drzavama gde plasiras najveci izvoz i sl.
Zato bi posteni i strucni zapravo bezali od funkcija.