ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ebeš listu, pametan i opredeljen glasač će naći za koga će i to nije odgovor.Odgovor je da zaista niste ozbiljni nigde osim na Krsti.

E, opet sam te precenio. Covece, izneo sam ti primer namestanja na nebitnim stvarima (redosled na listi) a kako li se tek namestaju ankete. Mozes li da dopres makar toliko?
Koliko je ko ozbiljan pokazace se tek 16.03. Nigde Dveri nije bilo ni u "istrazivanjima" pred izbore 2012. pa sta bi? Morali su da im kradu glasove kako bi ih spustili ispod 5%.
Svi vi cete se iznenaditi, zapamti sto ti kazem. Ti samo veruj Vuckovim manipulacijama. :bye:

E, opet sam te precenio. Covece, izneo sam ti primer namestanja na nebitnim stvarima (redosled na listi) a kako li se tek namestaju ankete. Mozes li da dopres makar toliko?
Koliko je ko ozbiljan pokazace se tek 16.03. Nigde Dveri nije bilo ni u "istrazivanjima" pred izbore 2012. pa sta bi? Morali su da im kradu glasove kako bi ih spustili ispod 5%.
Svi vi cete se iznenaditi, zapamti sto ti kazem. Ti samo veruj Vuckovim manipulacijama. :bye:

Ajde, čoveče, pa ne mogu sve baš da nameste, a pogotovo ne na b92. Ne mogu da nameste tolike lokalne izbore. Opasulji se.Uostalom, eto izbora. To je najbolja anketa. Gledaš li ove predizborne skupove, vidiš li koliko sveta kome dolazi?

Zar nisi procitao kako se izvestava o proglasenju liste? Zar ne znas da je DS ostala bez dva mesta samo da bi bila ispred Dveri iako su Dveri predale listu 12 sati ranije. Ova objasnjenja o spisku liste DS ispod naslova o Dverima, pametnom dosta govore. Ali, ja cu tebi pojasniti da odgovor na tvoje pitanje lezi u ovome sto sam citirao. Dakle, laza i paralaza ala velemajstor Vucko.
Inace, radikalima zelim da presisaju Dveri jer bi to znacilo da ce u Skupstini biti dovoljno patriota da sprece promenu Ustava po nalogu iz Brisela. ;)

A jel ćeš ti STVARNO da glasaš za Dveri?

Komedija, a i zabavno je ...

Glasa%C4%8Dki-listi%C4%87.jpg

Glasa%C4%8Dki-listi%C4%879.jpg

Nevazeci-listici.jpg

a41.jpg

10208158614fa7fcf524ea5374541210_v4%20big.jpg

3batman.jpg

ponisteni-glasacki-listici-slika-132098.jpg

batman_logo_2574.gif

GLASAJTE BETMENA!

Nije lepo što se smeješ!
On meni liči na zaljubljenog momčića po prvi put u životu
Neke nove emocije, neki novi momenti, zbunjen a zaljubljen
koji je tačno razlog? zašto baš u nju? oh...
da li da joj kaže šta oseća? sutra? ili prekosutra? ili bolje nikad?
da kaže preko nekoga? ili da sačeka kada je lepo raspoložena?
a šta ako ona ne razume pa odbije?
kako svojim emocijama to da objasni?
joj...
Kao ti nisi prošao tu fazu?
Sram te bilo!
To doduše samo prvi put...

I ja mu ne verujem. Na kraju će da prelomi. Kad ode na miting dveri i vidi šta ih je snašlo, promeniće pravac duvanja.

Moliće Fokus Vladu da ga pusti da priča u program,
makar da replicira onom mutavom što se em muči da kaže nešto
em ni ne zna šta je tačno hteo.
Jedino za ovog vernog slušaoca Fokus radija nisam mogao da odgonetnem da li je lik stvarno mutavela
ili se neko samo dobro zajebavao? Vlada pizdi li pizd dok ovaj izlaže šta god da je mislio...

Poslednja izmena:
Ma kakve dveri ...batman forever, uvek posle batina pobedi...

pa i ja tako mislim nego ovaj zapenio... pa rekoh' aj se presaberem još jednom... dakle ipak BAT-MAN

Samo se vi smejte, ali plakacete kada Bosko Staresina postane premijer, a Glisa Maraton pocne da zavodi red sa pravoslavnom milicijom.

Narod će ipak glasati betmena...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back