XXAleksaXX
Aktivan član
- Poruka
- 1.941
Dodik mora da je poludeo?! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar potez! Kostunica je to zasluzio! Cestitam!
Cuo sam da su ga ustvari zapadnjaci zbog republike srpske satanizovali a ne zbog kosova. I dodik je u nekom intervjuu to izokola spomenuo
Inace to je kostuniju jedan od najvecih pluseva u politickoj karijeri, samo njegov problem je sto ima malo pluseva
Kod mene on ima dosta pluseva. Znam da se politikom ne bavi zbog licnog interesa (sto je retkost), da je presudno uticao da se K jos uvek bori za nezavisnost jer nije prihvatio Ahtisarijev plan (po kome bi za 3 godine K bilo po automatizmu nezavisno sto znaci priznato i od Srbije) i donosenje Ustava koji sada pokusavaju da ruse po svaku cenu. Ono sto mu zameram je sto ne vidi (ili ne zeli da vidi) sta mu rade najblizi saradnici, sto ne dozvoljava mladim, pametnim i sposobnim kadrovima da dodju do izrazaja (kao npr. Milos Jovanovic) ,....
Zato sto nece da kazu iskreno istinu.
Hocemo u EU i NATO, Hocemo GMO hranu, hocemo ljudska prava i hocemo integraciju u United States of Europe!
Kada bi izasli i tako rekli pre izbora glasao bih za njih ovako oni se zalazu za ovo gore navedeno ali su ipak "prevarom" i "lazima" dosli na vlast. Hocemo iskrenu vlast i iskrenu zelju da zelimo u EU i NATO i onda imaju moj glas.
Зато што су издајници!
To je vest od pre 2 godine ,odlikovao ga krimininalac iz Laktaša koji je na svim izborima bio glavna zvezda Tadićeve kampanje ,a neki veseljaci se još i ponose sa ovim .Dodik odlikovao Koštunicu
Predsednik Republike Srpske Milorad
Dodik uručio najviše odlikovanje
Orden Republike Srpske Vojislavu
Koštunici. Bivši premijer Srbije poručio
da mu je jedna od najvećih briga bila
sudbina i napredak Republike Srpske.
"Napredak Srbije i napredak Republike
Srpske predstavljaju naš najveći nacionalni
interes, interes srpskog naroda. Nadam se
da sam dao svoj doprinos da Republika
Srpska bude ono što je danas i posebno
ono što može da bude i što će biti sutra",
istakao je lider Demokratske stranke
Srbije.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/1129638/Dodik odlikovao Koštunicu.html
Оно јест да је цео пост прекорачио сваки ниво умоболности, али ово болдовано с ГМО углавном пишу индивидуе с оне стране Атлантика на нивоу тек мало изнад идиота.Zato sto nece da kazu iskreno istinu.
Hocemo u EU i NATO, Hocemo GMO hranu, hocemo ljudska prava i hocemo integraciju u United States of Europe!
Kada bi izasli i tako rekli pre izbora glasao bih za njih ovako oni se zalazu za ovo gore navedeno ali su ipak "prevarom" i "lazima" dosli na vlast. Hocemo iskrenu vlast i iskrenu zelju da zelimo u EU i NATO i onda imaju moj glas.
Ко? Двери? Слажем се. Само глуме патрите.
Sad videh da je na ovom mitingu bila Nataša Kandić!
Ко? Двери? Слажем се. Само глуме патрите.