ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tacno. Radikali prema Vucicu ispoljavaju mrznju jer im je sujeta isuvise povredjena i ko zna u kom bi smeru i na koji nacin mrznju proizaslu iz te povrede, a i iz nekih drugih povreda i stanja, dolaskom na vlast kanalisali, i kao takvi nisu kadri za vodjenje zemlje.
Ovom drustvu mrznja vise ne treba.

Само издајници воле Вучића продану душу.

Samo zaokruzivanje vise opcija je siguran nevazeci. Sve drugo Vuckovi i Dackivi su odavno usavrsili. Priznaje se i precrtani ako na njemu ima jedan ispravno zaokruzeni pa vi sada vidite koliko je to tesko zaokruziti.

Cisto tehnicki - koliko se secam, kada sam radio u komisiji, nismo priznavali listice gde je bilo crtano i sl. Ali bilo je poodavno, mozda i nisam u pravu... Valjda ima neki pravilnik pa moze da se proveri.

U svakom slucaju - ja sam precrtavao svaku opciju, i to tako da se nije ni videlo sta pise. Tako sam bio rezigniran na poslednjim izborima.

То је бесмислено, нећу да ти кажем за кога да гласаш, али гласај, промени нешто, не цртај пенисе јер и овако је све пенис.

Та прича о белим и ишараним листићима једноставно не пије воду.

Људи који неће да гласају критикују туђи избор а немају свој, будите одговорни грађани своје земље и гласајте, живите овде, занима Вас колико ће да кошта струја, колико ће да кошта евро, да ли ће да ринтате још више за мање кеша - најлакше је рећи Сви су исти, Нико не ваља, Немам за кога да гласам - онда гласајте против, или ћутите и смрдите.

Da budem iskrem, poceo sam da razmisljam da glasam za nekog. Ali videcu, sto kazu ljudi kako mi bude leglo tog dana.
A da nemam za koga da glasam - nemam. Ni iz daleka.

Ako te bas zanima kakva osecanja imam prema njemu, evo recicu ti. Smatram da je on psihicki bolestan covek i iskreno sazaljevam njegov slucaj, a jos vise sazaljevam gradjane ove zemlje koji ce nakon izbora hteli - ne hteli morati da ga trpe kako znaju i umeju. Takvom coveku sigurno nije mesto na nekom od rukovodecih mesta u drzavi, ali nemam potrebe da ga mrzim.

Poslednja izmena:
Мене, као пензионера, интересује колико се плаћа седење на промоцијама странака, ваљда тапшање доноси
више лове....а оно за кога сам...отом потом...
Успут, ако поведем моју бабу, има ли дупле лове....???

Збуњена, чин први..

Свачега сам се наслушала у предизборним кампањама, али да неко својевољно распише изборе пре времена, а онда каже како га сви мрзе, скупљају паре да га макну и да је спреман да изгуби и баш га брига ако се то деси..е, то ми је нешто ново..

Прво, зашто би их расписао ако ниси сигуран у победу (није да немаш упозоравајућих примера у новијој историји)..

Друго, одакле можеш знати да скупљају паре да те макну (наравно да скупљају паре за своје кампање, али, то је ваљда уобичајено..мање ми звучи логично да су ти се ти тајкуни који те мрзе, јавили и изреферисали колико пара ће да уплате на рачуне твојих противника)..

И коначно, ако знаш да те сви мрзе, зашто повезујеш свој будући пораз на изборима са крахом Србије (има их подоста задњих деценија који су мислили да Србија без њих не може, па, ето, преживесмо)..

Збуњена, чин други..

Отцепиш се од странке на чијем челу си био годинама и преко чије листе си био председник Србије..

Оснујеш нову странку и то у Нишу за који кажеш да је неправедно запостављен (а продао си га да би се умилио Ивици, кога она маћеха из бајке никако да поједе, на општи јад деце из краја)..

И онда објавиш како ти осниваш странку само онако, али немаш амбиције да победиш на изборима..

А зашто се расписују избори када нико не жели на њима да победи, никако да разумем..

И нисам заборавила да би људима требало да се персира..
Али, ето..

Poslednja izmena:
Prvi je vec rekao da zna kako ce da skonca, tako da se ovo predvidjanje poraza na izborima uklapa u te njegove prorocke sposobnosti. Uglavnom, njega ce da snadju sve nevolje ovog sveta ali ce on to sve da izdrzi zbog Srbije.

A drugi... pa, njegov ego mu jednostavno ne dozvoljava da gleda u ledja nekome na listi. Ipak je on nekad bio prvi i najlepsi. Ne ide to...

Децо, имате ли Ви утисак да вучићевци више нису у тој мери сигурни у свог господара као раније? Имам утисак да му посустаје подршка... а 16. март је далеко. Као да му се сваким даном подршка све више крњи...

...то је само мој утисак...с обзиром на понашање напредњака у мојој околини. Као да им се враћа разум, полако...

...

Vučić: Verovatnije je da ćemo izgubiti izbore, nego da ćemo ih dobiti

- Sve što sam govorio, kako će se ujedinjavati ljudi i protiv stranke koju vodim i protiv mene lično, to se dešava, od različitih analitičara, preko medija i mnogih drugih i nije ništa neočekivano, ali, ne sekiram se mnogo zbog toga - rekao je Vučić.

- Zato sam danas izašao, između ostalog, pred vas da vam pokažem da nemam nikakav strah od činjenice da je verovatnije da ćemo izgubiti izbore za mesec dana, nego da ćemo ih dobiti - rekao je Vučić novinarima u Vladi Srbije.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/4...a-cemo-izgubiti-izbore-nego-da-cemo-ih-dobiti

Kakav los glumac.

...

Vučić: Verovatnije je da ćemo izgubiti izbore, nego da ćemo ih dobiti

- Sve što sam govorio, kako će se ujedinjavati ljudi i protiv stranke koju vodim i protiv mene lično, to se dešava, od različitih analitičara, preko medija i mnogih drugih i nije ništa neočekivano, ali, ne sekiram se mnogo zbog toga - rekao je Vučić.

- Zato sam danas izašao, između ostalog, pred vas da vam pokažem da nemam nikakav strah od činjenice da je verovatnije da ćemo izgubiti izbore za mesec dana, nego da ćemo ih dobiti - rekao je Vučić novinarima u Vladi Srbije.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/4...a-cemo-izgubiti-izbore-nego-da-cemo-ih-dobiti

Kakav los glumac.

Jeste ali samo za poznavaoce te umetnosti. Nazalost, vecina nema pojma o tome.
Nego, gledam Utisak N. i ne mogu da prepoznam Jelenu Trivan. Ni fizicki ni ideoloski. Govori kao Vuckov portparol. Je' ona jos uvek u DS ili ne?

Све људи из народа.

- - - - - - - - - -

Nego, gledam Utisak N. i ne mogu da prepoznam Jelenu Trivan. Ni fizicki ni ideoloski. Govori kao Vuckov portparol. Je' ona jos uvek u DS ili ne?

Па спрема се да заједно са БоТом буде будући мањински коалициони партнер вуЋку.

Зато је битно да БоТа буде испод целзијуса!

И ЛДП да буде испод целзијуса.

Више није у ДС-у, она је сада политички аналитичар, још једна у низу, а прича као да никад није била у власти, потпуна амнезија - сигурно 2 процента за ДС на горе иду на њену душу што је изашла из странке :lol:

Pa ja sam napisao par stranica iza da SNS sekta pada i da je sad na nekih 35%, a taj trend se nastavlja. Malo su se sns evrotalibani zabrojali i pomesali lokalne i parlamentarne izbore.
Drugo, SNS politika je neodbranjiva, nemaju nista, postali gori evrotalibani od cede, prodali kosovo, zaduzuju se kao zuti, standard ljudi je sve gori...sve rade suprotno od onoga sto su pricali u prosloj kampanji

Него, министар Крстић је био код Арапа да зајми неке паре. Чини ми се три мелеарде нечега.

Зна ли неко шта је било с тим? Или смо и то заборавили?

Збуњена, чин први..

Свачега сам се наслушала у предизборним кампањама, али да неко својевољно распише изборе пре времена, а онда каже како га сви мрзе, скупљају паре да га макну и да је спреман да изгуби и баш га брига ако се то деси..е, то ми је нешто ново..

Прво, зашто би их расписао ако ниси сигуран у победу (није да немаш упозоравајућих примера у новијој историји)..

Друго, одакле можеш знати да скупљају паре да те макну (наравно да скупљају паре за своје кампање, али, то је ваљда уобичајено..мање ми звучи логично да су ти се ти тајкуни који те мрзе, јавили и изреферисали колико пара ће да уплате на рачуне твојих противника)..

И коначно, ако знаш да те сви мрзе, зашто повезујеш свој будући пораз на изборима са крахом Србије (има их подоста задњих деценија који су мислили да Србија без њих не може, па, ето, преживесмо)..

Збуњена, чин други..

Отцепиш се од странке на чијем челу си био годинама и преко чије листе си био председник Србије..

Оснујеш нову странку и то у Нишу за који кажеш да је неправедно запостављен (а продао си га да би се умилио Ивици, кога она маћеха из бајке никако да поједе, на општи јад деце из краја)..

И онда објавиш како ти осниваш странку само онако, али немаш амбиције да победиш на изборима..

А зашто се расписују избори када нико не жели на њима да победи, никако да разумем..

И нисам заборавила да би људима требало да се персира..
Али, ето..

Ti "zbunjena" a ja "lud" pa da zajednicki potpisemo ovaj post! ;)

Kostunica i DSS su nacinili jedan od vise koraka u nizu koje treba preduzeti zarad objedinjavanja svih patriotskih glasova.
Dakle, pozdravljam postavljanje Zaharijevog na redno mesto br. 3 izborne liste DSS - a. Kostunica je upravo pogodio u metu, kao sto reci neki simpatizer DSS - a pre neki dan.
Ili mozda nije bio obavesten o ovim klipovima na YT, onda se pogodak ne racuna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back