ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Збуњена, чин први..

Свачега сам се наслушала у предизборним кампањама, али да неко својевољно распише изборе пре времена, а онда каже како га сви мрзе, скупљају паре да га макну и да је спреман да изгуби и баш га брига ако се то деси..е, то ми је нешто ново..

Прво, зашто би их расписао ако ниси сигуран у победу (није да немаш упозоравајућих примера у новијој историји)..

Друго, одакле можеш знати да скупљају паре да те макну (наравно да скупљају паре за своје кампање, али, то је ваљда уобичајено..мање ми звучи логично да су ти се ти тајкуни који те мрзе, јавили и изреферисали колико пара ће да уплате на рачуне твојих противника)..

И коначно, ако знаш да те сви мрзе, зашто повезујеш свој будући пораз на изборима са крахом Србије (има их подоста задњих деценија који су мислили да Србија без њих не може, па, ето, преживесмо)..

Збуњена, чин други..

Отцепиш се од странке на чијем челу си био годинама и преко чије листе си био председник Србије..

Оснујеш нову странку и то у Нишу за који кажеш да је неправедно запостављен (а продао си га да би се умилио Ивици, кога она маћеха из бајке никако да поједе, на општи јад деце из краја)..

И онда објавиш како ти осниваш странку само онако, али немаш амбиције да победиш на изборима..

А зашто се расписују избори када нико не жели на њима да победи, никако да разумем..

И нисам заборавила да би људима требало да се персира..
Али, ето..

Zaboravila si preobrazaj, drasticni, sustinski, gde je PPV s'vatio da je sve pogresno "kontao" do... hm, skoro, i sad se eto prepodobio i spoznao sta je ispravan i jedini put.
Samo nikome nije jasno kako da glasas za nekoga ko je potpuno masio jedno 20-tak i kusur godinica sve, a sada je, eto, "progledao".
Mnooooogo me to podseca na cuvenog "Vodju" Domanovica.

- - - - - - - - - -

Него, министар Крстић је био код Арапа да зајми неке паре. Чини ми се три мелеарде нечега.

Зна ли неко шта је било с тим? Или смо и то заборавили?

Tja, ja od toga nista videti necu, te me toliko i briga. Samo veci dug...

nasa politicka scena je kao da gledas psa kako juri svoj rep pa ide glava telo rep pa ponovo.
smenjuju se oni,preoblace, jedino narod je isti mada i on menja pogled i stranku ,svaku zastupa sa istim zarom a godine prolaze ,mi smo sve stariji ,sve nam manje ostaje a oni nalaze nove nacine da nas svadjaju ,dele i zamlacuju.

СРС, Образ и СНП Наши предали изборну листу

Српска радикална странка је данас око 11:30 часова предала листу Републичкој изборној комисији за предстојеће парламентарне изборе.

Као што је већ познато, на листи се налазе и Младен Обрадовић из Србског Образа, као и Иван Ивановић из Српског народног покрета Наши.

Редни број под којим би требало да се налази СРС је број пет (5), односно, под истим бројем као и на градским изборима.

Kutije 01 700

Приликом предаје изборне листе „Српска радикална странка – др Војислав Шешељ“, Немања Шаровић, заменик председника СРС, поручио је да овако уједињен национални фронт значи да ће грађани напокон имати праву опцију, која ће бранити националне интересе србског народа и да ће то значити повратак гласа народа у парламент Србије.

Проблем је што је у основи идеја партијског система пропала. Требала би да служи томе да људи гласају за оне политике, мере које се њима чине најбоље и тиме да се већином одлучи како и шта. Основи проблем је што нико не ради оно што обећава и за шта се куне. А то што раде чак супротно и што ради ко шта хоће кад се домогне власти нећу ни спомињати. Буквално имају неограничену моћ и могу да раде шта хоће. Дакле мора се укинути партијски систем. Нама би ваљао неки тиранин којем би на првом месту били национални интереси па онда све остало. Али искрено а не фолирање. И да лепо казни све сразмено ономе колико су одговорни и колико су штете нанели. Потом би све дошло на своје.

Netačno, "otpalo" je tik iznad 16, oko 16,26.

избори 2012

24,04% Покренимо Србију
22,11% Избор за бољи живот
14,53% СПС-ПУПС-ЈС
6,99 % Демократска странка Србије
6,53 % Преокрет
5,51% Уједињени региони Србије

странке којима је праг цензуса 5% ако се сећам о томе смо започели о "отпадању"

и да нису навукли динкићу на поновљеним изборима у појединим општинама било би 25% "отписаних":D

Sulejman Ugljanin ide sa Borisom Tadićem zajedno na izbore,a Moamer Zukorlić sa Čedom Jovanovićem...njih dvojica su poznati po neprijateljskim izjavama prema Srbiji i pretnjama da će Srbija nestati kad se pokrene tzv "Sandžačko pitanje"...

Sulejman Ugljanin ide sa Borisom Tadićem zajedno na izbore,a Moamer Zukorlić sa Čedom Jovanovićem...njih dvojica su poznati po neprijateljskim izjavama prema Srbiji i pretnjama da će Srbija nestati kad se pokrene tzv "Sandžačko pitanje"...

Суља (који је био министар у СНС-СПС Влади) иде сам на изборе.

SDA Sandžaka ide samostalno na izbore

Beograd - Stranka demokratske akcije Sandžaka na parlamentarne izbore 16. marta izlazi samostalno na listi pod nazivom "SDA Sandžaka - doktor Sulejman Ugljanin", rekao je danas Tanjugu lider te partije Sulejman Ugljanin.

225653_1523350213ugljaninfotofonetf_f.jpg

Ugljanin je rekao da ta stranka već 23 godine zastupa i štiti istinske interese Bošnjaka u Srbiji, a da je jedan od glavnih ciljeva stranke borba za pravnu sigurnost i evropsku budućnost.

- U skladu sa tim, pozivam sve gradjane u Srbiji da izraze solidarnost za Bošnjacima, čiji je stepen ostvarivanja prava još na niskom nivou u našoj zemlji i da glasaju za našu stranku i pomognu Bošnjacima i drugim manjinama na evropskom putu - rekao je Ugljanin.

Ugljanin je ministar bez portfelja zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih područja, a SDA Sandžaka je u poslednjem sazivu parlamenta imala dva poslanika.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/441595/SDA-Sandzaka-ide-samostalno-na-izbore

Dodik odlikovao Koštunicu

Predsednik Republike Srpske Milorad
Dodik uručio najviše odlikovanje
Orden Republike Srpske Vojislavu
Koštunici. Bivši premijer Srbije poručio
da mu je jedna od najvećih briga bila
sudbina i napredak Republike Srpske.

"Napredak Srbije i napredak Republike
Srpske predstavljaju naš najveći nacionalni
interes, interes srpskog naroda. Nadam se
da sam dao svoj doprinos da Republika
Srpska bude ono što je danas i posebno
ono što može da bude i što će biti sutra",
istakao je lider Demokratske stranke
Srbije.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/1129638/Dodik odlikovao Koštunicu.html

Српска радикална странка данас је и званично започела републичку кампању обиласком Аранђеловца.

Аранђеловац је један од најбољих примера колико је Србија у претходних четрнаест година пропала, од како је воде проевропски режими. Уместо да Аранђеловац, који је пре сто година био један од туристичких бисера Србије, буде данас још успешнији и лепши, ми смо сведоци да су некадашњи бисери данас пропали и урушени.

Србија се мора озбиљније бавити развојем туризма. Српска радикална странка неће чекати помоћ Европске уније, већ ћемо се ослонити на сопствене снаге. Морамо промовисати, не само Аранђеловац, већ и све друге прелепе крајеве Србије, кроз развој етно-туризма, здраве хране, као и нашег највећег националног ресурса, а то су добри људи и гостопримство какво се не може наћи нигде у свету, рекао је заменик председника Српске радикалне странке, Немања Шаровић.

Када је 2013. године требало прославити рођење највећег српског песника Петра II Петровића Његоша, или сто година од победоносног II Балканског рата, представници режима доводе Арапе да граде џамију у сред Београда и да на то троше милијарде евра. Свe онe који желе да Србија буде земља домаћинских људи позивам да на предстојећим изборима гласају за Српску радикалну странку, истакaо је Младен Обрадовић, вођа Србског образа.

Dodik odlikovao Koštunicu

Predsednik Republike Srpske Milorad
Dodik uručio najviše odlikovanje
Orden Republike Srpske Vojislavu
Koštunici. Bivši premijer Srbije poručio
da mu je jedna od najvećih briga bila
sudbina i napredak Republike Srpske.

"Napredak Srbije i napredak Republike
Srpske predstavljaju naš najveći nacionalni
interes, interes srpskog naroda. Nadam se
da sam dao svoj doprinos da Republika
Srpska bude ono što je danas i posebno
ono što može da bude i što će biti sutra",
istakao je lider Demokratske stranke
Srbije.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/1129638/Dodik odlikovao Koštunicu.html

Dobar potez! Kostunica je to zasluzio! Cestitam!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back