gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Значи 95 посто бирачког тела су идиоти![]()
Hm...98%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи 95 посто бирачког тела су идиоти![]()
Коштуница је имао посланике и функционере који су оштро нападали СНС али их нешто нема![]()
Ima smisla... a ima i raznih prica o razlozima takvog postupanja...
Inace, postoje samo dve smislene patriotske organizacije: DSS i Dveri.
A zasto komunisti ne bi glasali za komunisticku stranku? Ima i takva koliko znam.pravi komunisti glasaju za SPS
Foliranti za ostale
Impotencija, ljudska i politicka, je glavno obelezje DSS-a.
Samo pogledajte njihovu mladu nadu, kandidata za gradonacelnika BG - Aleksandra tuznog Popovica, sve ce vam biti jasno.
Ma kakvi, beznacajan i minoran lik, u to doba nije nikom ni pretio, gluposti. Naravno ni bilo kakvih dokaza za takvu tvrdnju. Znam da neki vole da mu takvim pricama dizu cenu, ali uzalud. Za teorije zavere imate drugi pdf, ovde se trudimo da pricamo ozbiljno.Убили су га.
Prava, pravcata sekta.
Neko ih je ovde dobro opisao - opozicija bez ambicije. Oni mi liče na Dražin pokret. Ono, kao, "nije još vreme za akciju". I dok su oni čekali vreme za akciju, dotle im Sovjeti umarširali u Beograd i postavili Broza za vladara.
ma, za ovih godinu i po nazadnjačko-boljševičkog divljanja Srbijom Koštunica se nije ni čuo. Postavlja se pitanje kakva je onda on opozicija. Šta ovi treba da učine da bi on našao za shodno da digne glas?
- - - - - - - - - -
Trenutno DSS ne ubrajam u ozbiljnu patriotsku organizaciju. Oni su čisti foliranti, salonska opozicija.
СНС са сателитима - 38%
СПС-ПУПС-ЈС - 12 до14%
ДС са сателитима - 10%
ДСС - 7 до 8%
ЛДП - 5% (намакнуће му СНС због коалиције да схебу СПС)
УРС - 4 до могућих 5%
остали могу да свирају ......
Ima smisla... a ima i raznih prica o razlozima takvog postupanja...
Inace, postoje samo dve smislene patriotske organizacije: DSS i Dveri.
Ovde imaš 76-80%.
Kako onda ostali sviraju, kad na ostale otpada preko 20 procenata?
Hajde se malo sredite. Kad se već igrate politike po forumu, ne morate i budale ispadat.
Коштуница је имао посланике и функционере који су оштро нападали СНС али их нешто нема![]()
Glasaj za koga si htela, pusti ove ...
Da, i u cemu je problem? I prosli put su ostali imali oko 16 % i kad tome dodamo nevazece (bilo ih je nesto preko 4%) to bi bilo to. Nemojte zaboraviti i da stranke manjina ulaze mimo cenzusa.Ovde imaš 76-80%.
Kako onda ostali sviraju, kad na ostale otpada preko 20 procenata?
Hajde se malo sredite. Kad se već igrate politike po forumu, ne morate i budale ispadat.
Čega 76-80%?
Da, i u cemu je problem? I prosli put su ostali imali oko 16 % i kad tome dodamo nevazece (bilo ih je nesto preko 4%) to bi bilo to. Nemojte zaboraviti i da stranke manjina ulaze mimo cenzusa.
Pogledaj onaj link, lepo sam ti ostavio da se ne mucis, saberi sve lepo, pa da pricamo. Samo Dveri i SRS su imali 9%. I nemoj vise pricati napamet, prvo proveri.U čemu je problem?
Po ovoj proceni, ostaje 20-24%, nek i sad bude 4% nevažećih, dakle 16-20%.
Manjine koje samostalno izađu (a eno neki izlaze sa Tadićem, neki sa SNSom) neće uzeti preko 4%, nema teorije.
Izuzmemo li još KP i neke druge koje neće nabaciti ni čitav procenat, na SRS i Dveri, po ovoj proceni otpada 10-14%, što znači da ne sviraju ni u kom slučaju.
Ni ja, vec sam napisao, a inace imam osecaj da ce nam Vucko posle izbora zapapriti corbu kako nijedan nije u poslednjih 30 godina.ne izlazim i ne glasam !!!
Ni ja, vec sam napisao, a inace imam osecaj da ce nam Vucko posle izbora zapapriti corbu kako nijedan nije u poslednjih 30 godina.
Kako čega, pa vidiš da govorimo o vlažnosti vazduha?
Ni ja, vec sam napisao, a inace imam osecaj da ce nam Vucko posle izbora zapapriti corbu kako nijedan nije u poslednjih 30 godina.
ne izlazim i ne glasam !!!
Aaa, Mico, to ne može...
Aaa, Mico, to ne može...
Aj joj ti reci šta da radi i kako da glasa.![]()
Ima potrebe.
Da su u sred neke džungle onako goli u redu, ali, ovo je grad, veliki.![]()