Bole_Delija
Iskusan
- Poruka
- 5.063
Siguran sam da sns sekta nece da prebaci 40%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih više bio zabrinut kako da dobacim do 5% ...![]()
Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Сарајеву за две године и осам месеци 1976, а затим и магистрирао 1977. године („Марксистички концепт наоружаног народа“).
У Савез комуниста Југославије примљен је са 17 година, као признање за изузетно залагање на радној акцији после земљотреса у Бањалуци.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Војислав_Шешељ
Pa lepo, glasaj za Dveri, Obraz, SRS sa ili bez Obraza, ali ne razumem zasto zelis da LDP ne predje cenzus?Na prošlim izborima sam glasao za DSS jer sam znao da SRS i Dveri neće preći cenzus. Ovaj put ću glasati ili za Dveri ili za SRS+Obraz...odlučiću na licu mesta kako me srce povede. Ubedjen sam da ovaj put i DSS i SRS i Dveri prelaze cenzus a URS i LDP idu ispod tj van parlamenta.
Ima li bre gori od ovog jebenog SNS-a?
Kakvi su to dupeuvlakaci, diletanti, ljudi bez morala i osecaja za pravdu, neradnici, secikese i supljoglavci pa to nema nigde. Zeludac mi se prevrne kad shvatim da ce takvi da vode drzavu nakon izbora, mada je od 5.10.2000. godine vec vode, ali opet - muka mi.
Nema niko gori od SNS-a
Bolji je cak i praskov ldp
Pa naravno da je bolji. LDP nikada nista nije lagao. Usput, sve sto su govorili pre 5-6 godina, SNS je danas to i ostvario.
najzad će Srbi dostići svoj cilj
imaće i Vučića i Tadića
na vlasti
Na prošlim izborima sam glasao za DSS jer sam znao da SRS i Dveri neće preći cenzus. Ovaj put ću glasati ili za Dveri ili za SRS+Obraz...odlučiću na licu mesta kako me srce povede. Ubedjen sam da ovaj put i DSS i SRS i Dveri prelaze cenzus a URS i LDP idu ispod tj van parlamenta.
A gde su ovde patrijote ?![]()
Ko su ti?
Misliš na UBS? Udruženi biciklisti Srbije!Pa oni, što misle da su jedino oni za Srbiju ... Vratari, jadikali, omraz i ostali biciklisti
Ma to nije IN, oni su USBUdruženje SerBskih biciklista ...