ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па јесте, јер је био човек који је озбиљно говорио и писао против глобалистичког новог светског поретка. Погинуо је под врло сумњивим околностима, врло је могуће да су га убили.

Ma, razumeo se u globalizaciju, taman koliko i ti… ko marica u krivinu…

Sećam se nekog njegovog gostovanja na niškoj TV Belle Amie gde je trabunjao neke njegove paranoje u vezi proslave milenijumske Nove godine u SAD krajem 1999. umesto 2000. godine.

Kao u jeee, pa Klinton sad pokušava da vlada i vremenom – hronokratija… trt-mrt…

Budaletina, kažem ti… Bog dušu da mu prosti, al’ budaletina…

- - - - - - - - - -

Подршка за СРС и Образ. За Велику Србију на темељима Светосавља!

Zašto kažeš ,,Svetosavlje’’, a misliš na nikolajštinu? :cistinaocare:

ti ces mi pricati o spinovanim floskulama i frazama? ti koji podrzavas ekstremiste iz klerofasisticku bandu dveri? .... ne pametuj ovde. njima je mjesto jal u ludari jal u buvari.

ogovor mrznje koje propagiraju clanovi dveri svojstven je samo najgorem ulicnom olosu. toliko da znas sta o njima mislim. isprazne price, suplji nekom drugom.

Kao sto se lako moglo zakljuciti. Same fraze, floskule, predrasude, diskvalifikacije ....i ti govoris o "govoru mrznje".
Iz ovih tvojih reci ne da izvire mrznja nego "liberalno - demokratski fasizam". Ti bi svakoga ko ne misli kao ti odmah streljala. Tako to rade moderne demokrate. Svoj fasizam uviju u "demokratiju, ljudska prava, manjinska prava, govor mrznje, ....". Na taj nacin se izbegava suceljavanje sa cinjenicama. :rtfm:

Ocekivanja su npr. da ce SNS bolje proci u gradu Beogradu nego na nivou republike sto je iznenadjujuce.

SPS cvrsto na drugom mestu. To se vec sad zna.

Demokrate jednocifrene u na nivou republike. Sto ce biti bruka i sramota za sve njih.

Seksi djed se gura preko cenzusa. Dobra je pudlica.

Ceda se gura ispod cenzusa. Nikome vise nije potreban, vrlo je moguce da je i sam dobio nalog da rasformira stranku.

URS se koprca, ali tesko ide..

Isto je i sa SRS.

DSS stabilan, ali totalno neambiciozan.

Dveri realno slabe, sa ogromnim egom.

Биће ово јако занимљиви избори, ко са форума погоди свака му част.

Мислим да ће ДС бити други или у корак СПС-у, јер одлазак неких људи може да ојача странку, људи нису гласали за ДС баш због Триванке, Тадића, Душана Петровића...на прошлим изборима гласају за Ђиласа у граду а за СНС или неког другог на републици, а Тому за Прецедника иако је гласао Ђиласа, јер БоТу нису могли више да смисле.

Tako to izgleda kada se namontira samo deo emisije! Naravno da je sve sasvim drugacije bilo u emisiji koja je trajala sat i po. Ali, intreresantan je bio samo deo gde se razgovaralo bez rukavica i bez fraza. Koga mrzi da sve gleda neka pogleda prvih pola sata.

Ko posle ovoga ne glasa za Dveri (naravno, pod uslovom da voli Srbiju), totalni je idiot.

upitna su ova dva zadnja.nesto ne mislim da mogu da dobace do 5% :think:
sve zavisi u kom ce pravcu krenuti kampanja ds-a.ako budu znali mozda im se i posreci pa izlaznost bude veca. u tom slucaju njihov procenat ce biti veci.

наравно све се то може променити али за сада ја тако видим
некако том УРС (динкићу) увек дају 3% а на крају се промуфтају до 5% како им то успева не знам.
што се тиче ЛДП они имају неко стабилно бирачко тело око 3,5% па уз помоћ кампање и напредњака који их неће пљувати могу да догурају до 5%
ДС је у расулу, тадић ће му узети ове мале странчице од по 0,3 до 0,5%, а живковић ће бити задужен да их напушава у кампањи, не верујем да ће пребацити 10%

и мишљења сам да су напредњаци расписали ове изборе само да скину с врата социјалисте, тако да ће им бити итекако потребни ЛДП и УРС, а могуће да ће им бити довољни само једни од ове две партије.

Ocekivanja su npr. da ce SNS bolje proci u gradu Beogradu nego na nivou republike sto je iznenadjujuce.

SPS cvrsto na drugom mestu. To se vec sad zna.

Demokrate jednocifrene u na nivou republike. Sto ce biti bruka i sramota za sve njih.

Seksi djed se gura preko cenzusa. Dobra je pudlica.

Ceda se gura ispod cenzusa. Nikome vise nije potreban, vrlo je moguce da je i sam dobio nalog da rasformira stranku.
URS se koprca, ali tesko ide..

Isto je i sa SRS.

DSS stabilan, ali totalno neambiciozan.

Dveri realno slabe, sa ogromnim egom.

Hvala na uvazavanju.
Veceras cuh na RTS-u u vestima da je ceo mesni odbor LDP u Prijepolju (ako sam dobro zapamtio) presao u SNS i to jednoglasnom odlukom sa obrazlozenjem koje odavno iznosi Bosko Obradovic-da je SNS preuzeo politiku LDP. ;)

Двери су направиле по сто клон налога на овом форуму и сада испада да су бројнији од нас радикала. Само показатељ зашто нећемо са њима. Стално раде против нас али нека после избора Двери нестају, а радикали опстају и јачају.

Zemljače, čime se ti drogiraš? Ne znam šta će biti sa Dverima, ali da će nestati, neće sigurno još jedno vreme, a radikali, pa zar oni još postoje???

1557450_10201103147931160_1238968020_n.jpg

Prava, pravcata sekta.

Двери су направиле по сто клон налога на овом форуму и сада испада да су бројнији од нас радикала. Само показатељ зашто нећемо са њима. Стално раде против нас али нека после избора Двери нестају, а радикали опстају и јачају.

Ne, to je pokazatelj da Dveri imaju mnogo pravih, iskrenih i obrazovanih pristalica. Zapitaj se zasto.
Primitivni nacionalizam SRS je naneo mnogo stete srpskom narodu.
Vecina tih krezubih i polupismenih patriota je sada u SNS. Pametnom dovoljno.

Ko posle ovoga ne glasa za Dveri (naravno, pod uslovom da voli Srbiju), totalni je idiot.

U tome i jeste problem Dveri. Zato je jos 02.05.2012. svim NATO medijima naredjeno da po svaku cene sprece nastupe Dveri na tv sa nac. frekvencijom. Ovo je bilo na maloj, lokalnoj tv ali je snimak zabranjen. Ovo je dobijeno ilegalno od dobrih ljudi iz Kraljeva.
Sa dva-tri ovakva suceljavanja pola glasaca SNS i SPS bi glasalo za Dveri. Jer, ljudi sve to tako osecaju ali im sa medija serviraju drugu pricu pa su, onako u sebi, sebe ubedjivali da oni grese. Naravno, ovde mislim na postene glasace a ne na interesne. Ipak, istina je nezaustavljiva a Bosko je neustrasiv! :rtfm:

ДаклеМ....... аутошовинизам и суицидност ПОСТАЈЕ ГЛАВНА ОСОБИНА МНОГИХ ЉУДИ... пре свега Коштуница је ОДУВЕК за политику неутралности а то значи ДА СЕ САРАЂУЈЕ И СА ЕУ И СА РУСИЈОМ И СА ЦЕЛИМ СВЕТОМ...... не може он да буде крив што псето са теткиног кауча Божа Ђелић ОДЕ И БЕЗ ОДЛУКЕ ВЛАДЕ ПОТПИШЕ ССП КОЈИ НАС УПРОПАСТИ...... не може он да буде крив штов псето Вук Драшковић ОДЕ И ПОТПИШЕ СА НАТО-пактом ДА МОЖЕ ДА РАДИ ПО СРБИЈИ ШТА МУ ПАДНЕ НА ПАМЕТ.... И ТАЈ ИСТИ ВУК ЈЕ ДАНАС У КОАЛИЦИЈИ СА ВУЧКОМ И ТОМОМ...... трагично.........

Коштуница као интелектуалац врло добро зна да ми не можемо без Европе - али МОЖЕМО БЕЗ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ и зато је екипа стручњака спремила Економски план на 300 страна....... као што врло добро зна ДА МИ НЕ МОЖЕМО НИКУДА БЕЗ РУСИЈЕ али то не значи да треба да постанемо руска губернија као што не треба да постанемо ни ЕУ-колонија.......

...... само треба имати мозга и рећи НЕ и ЕУ и свима који планирају да се овде стационирају..........

Ništa ja njemu ne verujem. Svako ko u ovakvom momentu nije u stanju da nađe minimum zajedničkih tačaka sa ostalim patriotskim strankama i organizacijama, i kao tele baulja sam na izbore, a za koje zna unapred da će jedva prebaciti cenzus, za mene je neozbiljan, egosita i samim tim i izdajnik. Nije izdaja samo kada je počiniš, nego i kada se skloniš u stranu da izdajnik može da obavi izdaju. Onda time postaješ saučesnik u izdaji. E, to je trenutno Koštunica, vUČKov saučesnik u izdaji.

Od Srba na Kosovu nista ne moze ni da me iznenadi, jer su oni u daleko goroj situaciji nego mi ovde.

A to ko ih je i zasto pravio na majmune da ostanu dole, to je tek prica za sebe.

Umesto da su posle 17. marta 2004. udarili u masovne seobe kao Albanci 90-ih, pa da se onda svetu prikazu prave razmere te humanitarne katastrofe, njih su ubedjivali da ,,istraju'' da ,,cuvaju svoja ognjista''.

I sad kad su dali svoj doprinos uspehu projekta albanske secesije Kosova, samo mogu da slusaju sta im se kaze.

Placalo im se i sakom i kapom da ostanu dole, ali sad neka im je Bog na pomoci!

Nisu li Krajišnici išli u masovne seobe, pa je tom istom svetu pucao baš ******.

Ništa ja njemu ne verujem. Svako ko u ovakvom momentu nije u stanju da nađe minimum zajedničkih tačaka sa ostalim patriotskim strankama i organizacijama, i kao tele baulja sam na izbore, a za koje zna unapred da će jedva prebaciti cenzus, za mene je neozbiljan, egosita i samim tim i izdajnik. Nije izdaja samo kada je počiniš, nego i kada se skloniš u stranu da izdajnik može da obavi izdaju. Onda time postaješ saučesnik u izdaji. E, to je trenutno Koštunica, vUČKov saučesnik u izdaji.

Ima smisla... a ima i raznih prica o razlozima takvog postupanja...
Inace, postoje samo dve smislene patriotske organizacije: DSS i Dveri.

Iskreno se nadam da gresis!!! Mada.....:think:

Svaka vlast sarađuje s celim svetom. Sve drugo je neprofesionalni autizam.

Koštunica nije prstom mrdnuo ni reč rekao (krio je) ovaj sporazume koji je Drašković po svojim ingerencijama potpisao. Svakako je nemoguće da to nije unapred znao i da nije dao svoju saglasnost. Kao i povodom hapšenja Miloševića ...

Živi bili pa videli kako će od njega postati EUropejac ukoliko bude imao i malo šanse da se prišljamči vlasti.

Ovo je tvoj prvi post na temi sa kojim se slažem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back