ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na političkoj sceni Srbije je sve moguće.

Да, у праву си...

- - - - - - - - - -

Ne, nece se to desiti, ali ponekad moras malo i da "podidješ" zlim ljudima, da bi ih na kraju okrenuo ka svom cilju...to ti je slično kao sto je crkva morala da taktizira za vreme Nedruga Tita...

Па време ће показати да ли си у праву...

Moramo konačno jedno da shvatimo.

A to je, mi moramo da napravimo državu u kojoj rade institucije u kojoj radi privreda, u kojoj je više od 70% obradive poljoprivredne površine ne zvrji neobrađeno, u kojo celokupno stanovništvo ne teži da se preseli u jedan grad.

Ako ovo ne postignemo nas EU neće želeti. Ne samo EU, niko neće želeti da sarađuje sa nama, već će samo težiti da nam postavljaju uslove i ultimatume.

Kako da napraviš državu kada narod bira one koji čega god da su se dohvatili to su rasturili.I kad god su takvi na vlasti Srbija ostaje bez dela teritorije.
Inače nas EU baš i želi ovakve jer kome bi onda ispostavljali uslove i delili ultimatume kada to mogu jedino Srbiji.Što bi se odrekli tog zadovoljstva,kada im dobro ide.

Kako da napraviš državu kada narod bira one koji čega god da su se dohvatili to su rasturili.I kad god su takvi na vlasti Srbija ostaje bez dela teritorije.
Inače nas EU baš i želi ovakve jer kome bi onda ispostavljali uslove i delili ultimatume kada to mogu jedino Srbiji.Što bi se odrekli tog zadovoljstva,kada im dobro ide.
A koga da bira? Kakav izbor ima?
Ko od ovih koji se kandiduju je do sada pokazao da nema tendenciju da rastura sve što dohvati?

Da EU nas želi ovakve da nam postavlja uslove i ultimatume, ali ne kao neke sa kojima će sarađivati i koje će primiti u svoje društvo.

Шта није јасно ... ?

Ако мислиш фабулу, не знам ни ја због чега се свађају,
ово је само била илустрација речника који користи господин,
шеф интернет тима ..

Aha, znaci radi se o autenticnim zapisima sa fb i tvitera u korespodenciji internet aktivista SNS.
Opasne S(n)S trupe haraju. Ako ovi pobede kako se najavljuje, tesko nama.

- - - - - - - - - -

SRS + Obrez 32 posto.

E djedo, sta kazu tvoji izvori, ali iskreno, bez zezanja. :per:

A koga da bira? Kakav izbor ima?
Ko od ovih koji se kandiduju je do sada pokazao da nema tendenciju da rastura sve što dohvati?

Da EU nas želi ovakve da nam postavlja uslove i ultimatume, ali ne kao neke sa kojima će sarađivati i koje će primiti u svoje društvo.

Postoje jedni koje još nismo probali na vlasti.A to su DVERI.Meni su oni potpuno OK.Dobro ne umeju da lažu kao ostali i pričaju bajke za retardiranu decu već kažu istinu.E ta istina i boli srpski narod,zato i okreće leđa od problema i glasa za iste.A posle izbora narod kuka na vlast koju je sam izabrao.
I naravno nada se da će mu EU rešiti sve probleme.Od stambenog pitanja,posla,.......umesto da pričvrlji vlast koju je sam birao.

Postoje jedni koje još nismo probali na vlasti.A to su DVERI.Meni su oni potpuno OK.Dobro ne umeju da lažu kao ostali i pričaju bajke za retardiranu decu već kažu istinu.E ta istina i boli srpski narod,zato i okreće leđa od problema i glasa za iste.A posle izbora narod kuka na vlast koju je sam izabrao.
I naravno nada se da će mu EU rešiti sve probleme.Od stambenog pitanja,posla,.......umesto da pričvrlji vlast koju je sam birao.
Hajde sasvim otvoreno. Imaju li Dveri šanse da prođu cenzus uopšte? Iskreno ja bih baš voleo da probam neke nove, ali.. posle svih ovih iskustava nekako sam skeptičan. Svi ovi do sada su mnogo isti.

У име евроталибанског табора желим сву срећу овој коалицији, не заборавите ко се Вас сетио кад почнете да стрељате и вешате.

С обзиром да је бирачко тело СНС-а било екс бирачко тело СРС-а, и на то да је СНС скоро па применио ЛДП политику и нису испунили своја предизборна обећања, каква је шанса да се бирачи врате СРС-у ? Малецка ?

obrz2.jpg

1 ЈЕ ВОЈВОДА :worth: СВЕЦКИ ПОЗНАТ !!!

BVKi_L6CMAAZycj.jpg

Hajde sasvim otvoreno. Imaju li Dveri šanse da prođu cenzus uopšte? Iskreno ja bih baš voleo da probam neke nove, ali.. posle svih ovih iskustava nekako sam skeptičan. Svi ovi do sada su mnogo isti.

Ne gledaš to na taj način,da li neko ima šanse da pređe cenzus ili ne.Mnogi danas u Srbiji misle upravo tako.Neće da glasaju za nove jer misle da oni neće preći cenzus.Pa DVERI su prešle cenzus i 2012-te.Sada će ga preći sigurno.
I naravno ne treba samo glasati za nove samo ako se nekome svidi program te stranke nego i zato da bi kaznio lopove koji već vladaju.Mislim da nije u redu lopova nagraditi još jednim mandatom.

Ne gledaš to na taj način,da li neko ima šanse da pređe cenzus ili ne.Mnogi danas u Srbiji misle upravo tako.Neće da glasaju za nove jer misle da oni neće preći cenzus.Pa DVERI su prešle cenzus i 2012-te.Sada će ga preći sigurno.
I naravno ne treba samo glasati za nove samo ako se nekome svidi program te stranke nego i zato da bi kaznio lopove koji već vladaju.Mislim da nije u redu lopova nagraditi još jednim mandatom.
Zato i mislim da treba skroz promeniti izborni zakon i praksu.
Hoću da glasam imenom i prezimenom za poslanika koji će tamo predstavljati interse izborne jedinice koja ga je tamo poslala. A ako on zaboravi na te interese, već počne da diže ruku u skladu sa partijskim, da možemo da ga opozovemo i izaberemo drugog.

СНС са сателитима - 38%
СПС-ПУПС-ЈС - 12 до14%
ДС са сателитима - 10%
ДСС - 7 до 8%
ЛДП - 5% (намакнуће му СНС због коалиције да схебу СПС)
УРС - 4 до могућих 5%

остали могу да свирају ......

Mi mozemo da saradjujemo sa zemljama članicama EU, ako nam je to na korist, ali bez članstva koje nam uopste nije na korist...- to ti je i Kosovo i EU, a istovremeno to ti je i politicka neutralnost.
Kostunica je uvek pričao jedno isto, ali kao sto vidim ovde - slabo to dopire do nekih.
Ko zeli da čuje - čuće.
Nema tu nista zbunjujuce, a jos manje necega prevrtljivog.
Šta ti je cilj ovde?
Zasto pričaš o stvarima koje ne shvatas?

Ako oces da kazes ne EU, moras da ukines demokratiju, ili ces da imas fasiste na ulici kau u Ukrajni. Mora da se zavede red cvrstom rukom, a kostunica za to nije sposoban. I mora da se trazi pomoc od Rusije i Kine, a Kostunica to nece, jer oce neutralnost.

Neutralnost postoji ako neko oce da ti je garantuje, nama nece sigurno EU da garantuje neutralnost kad oce da nas aneksira. Jedino Rusija moze da nam garantuje neutralnost, ali to ne dolazi do kostunoidnih mozgova.

Sta vredja inteligenciju nekoga koga mrzi da sazna o cemu je rec? O kakvoj inteligenciji je rec ako se ovako napise? Da si ostala bez ovakvog komentara, nikom nista. Ali, ako napises ovakvu nelogicnost za koju ne treba inteligencija da je uoci, onda moras biti spremna da poblize obrazlosis kako nesto o cemu ne znas nista moze da ti "vredja inteligenciju"? Zaista bih voleo da znam kako je to moguce ako se ne radi o najobicnijim spinovanim floskulama i frazama.

ti ces mi pricati o spinovanim floskulama i frazama? ti koji podrzavas ekstremiste iz klerofasisticku bandu dveri? .... ne pametuj ovde. njima je mjesto jal u ludari jal u buvari.

govor mrznje koje propagiraju clanovi dveri svojstven je samo najgorem ulicnom olosu. toliko da znas sta o njima mislim. isprazne price, suplji nekom drugom.

Poslednja izmena:
СНС са сателитима - 38%
СПС-ПУПС-ЈС - 12 до14%
ДС са сателитима - 10%
ДСС - 7 до 8%
ЛДП - 5% (намакнуће му СНС због коалиције да схебу СПС)
УРС - 4 до могућих 5%

остали могу да свирају ......

upitna su ova dva zadnja.nesto ne mislim da mogu da dobace do 5% :think:
sve zavisi u kom ce pravcu krenuti kampanja ds-a.ako budu znali mozda im se i posreci pa izlaznost bude veca. u tom slucaju njihov procenat ce biti veci.

Koštunica gađa u metu.:hahaha: On tu metu nikada nije pogodio.:rtfm: Čak ni spoljni okvir.
Inače broj poruka je impresivan 14,580.Sve one koje traže jaču polovinu na forumu obično imaju toliko poruka.:)
Ali za ozbiljne teme kao što je ova ...................
Ja kao MALO stariji to najbolje znam.:cool:

- - - - - - - - - -

Ne da je moguće nego je sigurno.
Verovali ili ne, ja sam u braku impresivnih 16 godina:D
Ja sam ovde da edukujem ljude, da im pokažem pravac kretanja...
Ja sam..kao putokaz ovde na krsti za sve zalutale duse, koje čitajuci moje postove pronalaze spasenje...:D
Kostunica nije pogodio metu, ali ti jesi...a?:D

Samo ako ga pozovu u vladajuću koaliciju.

Apsolutno, svako tko je na vlasti će biti evropejac.

- - - - - - - - - -

Ako oces da kazes ne EU, moras da ukines demokratiju, ili ces da imas fasiste na ulici kau u Ukrajni. Mora da se zavede red cvrstom rukom, a kostunica za to nije sposoban. I mora da se trazi pomoc od Rusije i Kine, a Kostunica to nece, jer oce neutralnost.

Neutralnost postoji ako neko oce da ti je garantuje, nama nece sigurno EU da garantuje neutralnost kad oce da nas aneksira. Jedino Rusija moze da nam garantuje neutralnost, ali to ne dolazi do kostunoidnih mozgova.

Logika ti je žešća...

Aha, znaci radi se o autenticnim zapisima sa fb i tvitera u korespodenciji internet aktivista SNS.
Opasne S(n)S trupe haraju. Ako ovi pobede kako se najavljuje, tesko nama.

- - - - - - - - - -

E djedo, sta kazu tvoji izvori, ali iskreno, bez zezanja. :per:

Ocekivanja su npr. da ce SNS bolje proci u gradu Beogradu nego na nivou republike sto je iznenadjujuce.

SPS cvrsto na drugom mestu. To se vec sad zna.

Demokrate jednocifrene u na nivou republike. Sto ce biti bruka i sramota za sve njih.

Seksi djed se gura preko cenzusa. Dobra je pudlica.

Ceda se gura ispod cenzusa. Nikome vise nije potreban, vrlo je moguce da je i sam dobio nalog da rasformira stranku.

URS se koprca, ali tesko ide..

Isto je i sa SRS.

DSS stabilan, ali totalno neambiciozan.

Dveri realno slabe, sa ogromnim egom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back