YHYK
Aktivan član
- Poruka
- 1.992
Значи, ипак су га Руси убедили да распише изборе!! (разговарали с њим ТРИ дана! ). Браво за Баћушку! Знао сам да су ставили прсте на овај део Балкана. Сад знам како да улажем средства.
Плива патка плива гуска,
ова земља биће Руска!
За ово се ишло на Голи Оток, и никад се није отуд излазило.
Берлин рекао: НАЈН, али Рус имао јаче аргументе. Вероватно му дали понуду коју НИЈЕ МОГАО ДА ОБДИЈЕ!??

Е, овде га је угасио!! АКо је хтео самом себи да забоде нож у леђа и изврши политичко САМОУБИСТВО ПРЕ ИЗБОРА, онда бољи начн није могао изабрати!
Браво, Вучко! Иди пољуби рваћанина у гузичицу...а он нека те кресне па нека ти направи државу. Али то сигурно Србија неће бити. Јер, јастреб може само јастреба направити. Никад голуба!
Ни мртав ти нећу дати свој глас. НЕВЕР!
Плива патка плива гуска,
ова земља биће Руска!
За ово се ишло на Голи Оток, и никад се није отуд излазило.
Берлин рекао: НАЈН, али Рус имао јаче аргументе. Вероватно му дали понуду коју НИЈЕ МОГАО ДА ОБДИЈЕ!??

"Стварам нову Србију и требаће ми помоћ Хрвата",
Е, овде га је угасио!! АКо је хтео самом себи да забоде нож у леђа и изврши политичко САМОУБИСТВО ПРЕ ИЗБОРА, онда бољи начн није могао изабрати!
Браво, Вучко! Иди пољуби рваћанина у гузичицу...а он нека те кресне па нека ти направи државу. Али то сигурно Србија неће бити. Јер, јастреб може само јастреба направити. Никад голуба!
Ни мртав ти нећу дати свој глас. НЕВЕР!
Poslednja izmena:
Тако је. Ниједној влади не сме се дозволити од максимум 4 године.
..
....