ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Значи, ипак су га Руси убедили да распише изборе!! (разговарали с њим ТРИ дана! ). Браво за Баћушку! Знао сам да су ставили прсте на овај део Балкана. Сад знам како да улажем средства.

Плива патка плива гуска,
ова земља биће Руска!

За ово се ишло на Голи Оток, и никад се није отуд излазило.

Берлин рекао: НАЈН, али Рус имао јаче аргументе. Вероватно му дали понуду коју НИЈЕ МОГАО ДА ОБДИЈЕ!?? :hahaha::hahaha:

"Стварам нову Србију и требаће ми помоћ Хрвата",

Е, овде га је угасио!! АКо је хтео самом себи да забоде нож у леђа и изврши политичко САМОУБИСТВО ПРЕ ИЗБОРА, онда бољи начн није могао изабрати!
Браво, Вучко! Иди пољуби рваћанина у гузичицу...а он нека те кресне па нека ти направи државу. Али то сигурно Србија неће бити. Јер, јастреб може само јастреба направити. Никад голуба!

Ни мртав ти нећу дати свој глас. НЕВЕР!

Poslednja izmena:
Каже: "Тадић ме увредио. Поредио ме с Хитлером. "
Тома је глуп човек, сељак, малограђанин из није чудо што нас странци гледају као гомилу паора кад виде кога смо бирали.

"Стварам нову Србију и требаће ми помоћ Хрвата",

Овај још само да затражи помоћ од Шиптара, и не мора ни да иде изборе. Његова странка неће прећи цензус. Биће ванпарламентарна!!:hahaha:

Не могу да разумем СРС: земља се распада, они испод цензуса а неће у заједнички патриотски фронт!..

U pitanju je psiha . Srbe nažalost karakterišu teška preterivanja - ili nešto u stilu s.ebaćemo NATO ili krajnja depresija i suicidalni nagoni . Racionalnost i trezvenost , planiranje na daljinu , nažalost nije odlika ovog naroda .

Каже: "Тадић ме увредио. Поредио ме с Хитлером. "
Тома је глуп човек, сељак, малограђанин из није чудо што нас странци гледају као гомилу паора кад виде кога смо бирали.
Ne vredjaj seljake tom uporedbom,oni su vredni i posteni a glupi sigurno nisu,tako da tu uporedba nije valjana.

muka mi vise od izbora i tih kampanja..25 godina zivimo u predizbornim kampanjama

Вала баш. Ови избори нам уопште нису били потребни, јер ће влада бити састављена од истих. Шта рећи кад председник државе каже да је данас много боље...па никад није било горе. Шта је боље, баш вих волела да ми неко да аргументе за такву тврдњу.Ако ће око 42% гласача бити за СНС, онда треба да нестанемо.

- - - - - - - - - -

Онда изађи и дај глас СНС. Јер само причом или празним дискусијама Вучић остаје још 8 година као премијер.

z:shock:Тако је. Ниједној влади не сме се дозволити од максимум 4 године.

- - - - - - - - - -

Значи, ипак су га Руси убедили да распише изборе!! (разговарали с њим ТРИ дана! ). Браво за Баћушку! Знао сам да су ставили прсте на овај део Балкана. Сад знам како да улажем средства.

Плива патка плива гуска,
ова земља биће Руска!

За ово се ишло на Голи Оток, и никад се није отуд излазило.

Берлин рекао: НАЈН, али Рус имао јаче аргументе. Вероватно му дали понуду коју НИЈЕ МОГАО ДА ОБДИЈЕ!?? :hahaha::hahaha:

Е, овде га је угасио!! АКо је хтео самом себи да забоде нож у леђа и изврши политичко САМОУБИСТВО ПРЕ ИЗБОРА, онда бољи начн није могао изабрати!
Браво, Вучко! Иди пољуби рваћанина у гузичицу...а он нека те кресне па нека ти направи државу. Али то сигурно Србија неће бити. Јер, јастреб може само јастреба направити. Никад голуба!

Ни мртав ти нећу дати свој глас. НЕВЕР!

Баш си нас убедио...

- - - - - - - - - -

ГЛАС ЗА ДВЕРИ ЈЕ ГЛАС ЗА ДСС!

Није тачно.

Да, то је класични политички суицид. Чух малопре да је на председништву СРС једино Дејан Мировић хтео да се иде са Дверима у коалицију, остали ни да чују.

По Донтовом изборном систему сви гласови ових испод цензуса ће ићи СНС, тако да овим потезом СРС директно ради за Вучића.
Раде тако и Двери, али они су барем позвали на уједињење чиме би сигурно пробили цензус.

А што је најгори црњак: овај изборни систем су управо радикали раније иницирали, да је остао онај стари са 29 изборних јединица они би сигурно ушли у Парламент.
Сада Вучић има коначно дво-трећинску већину и може да мења Устав, да продаје Србију "легално", мада има још времена, ваљда ће се десити неко чудо Божије!...

Kako se meni cini, Vucic ce napokon da izreseta politicku scenu ..minorne stranke, sujetne vodje, lajavi krelci...sve ce to otici jednim potezom kanapom rucke wc solje.
Да, али само на врло кратко време. Одмах чим почне банкрот тај надувани балон звани СНС ће пући и "цар ће бити скроз го". :)..

jocj nije šija nego je vrat
ukrstiš dve vrste kukuruza i dobiješ treću vrstu zar ne odakle ti ideja da je ono zdravo za ishranu? nešto što si postigao neprirodnim ukrštanjem

- - - - - - - - - -

sledeći put ukrsti bananu i kaktus pa dobiješ banau sa bodljama koja živi u pustinji

Jesi li ti od one gradske dece koja misle da se mleko proizvodi u fabrici, a krave prave čokoladu? Da li je moguće da ne znaš šta je kalemljenje, a šta ubacivanje genetskog koda nepripadajuće vrste. pa, ljudi kaleme i ukrštaju vrste od kada je sveta i veka, a GMO se pravi zadnjih nekoliko decenija. Ako tebi nije jasna razlika između te dve radnje, onda je besmisleno sa tobom išta više diskutovati.

- - - - - - - - - -

Hbt,...Hbt..,Hbt,,..никад није касно да научиш нешто ново.

A, baš ti hvala što si me naučio. Sada još obavesti Obamu, jer on jadan još uvek ne zna da ima još jednu državu u okviru SAD.

- - - - - - - - - -

Ово прво су већ урадили. Не знам где си био све време???
Pogledajte prilog 319593
За овај други део питања, одговорено је овде (да си само мало читуцнуо...и мућнуо главом, не би постављао то питање):
http://forum.krstarica.com/showthread.php/669742-ИЗБОРИ-2014?p=27261663&viewfull=1#post27261663
Имаш ли ти каква паметнија посла? Нити умеш да мислиш, нити умеш да читаш.

E, samo kada imamo tebe mislioca. Bez tebe tako pametnog bi svet propao.

А што је најгори црњак: овај изборни систем су управо радикали раније иницирали, да је остао онај стари са 29 изборних јединица они би сигурно ушли у Парламент.

Au nesto si pobrkao. Po sistemu od 29 izbornih jedinica se u svakoj jedinici biralo od 5 do 10 poslanika, sto znaci da je za izbor jednog poslanika bilo potrebno da stranka dobije od 10% do 20% glasova u svakoj izbornoj jedinici, sto bi za radikale bilo jos gore od sadasnjeg sistema po kojem je potrebno 5% glasova.

Nisu Radikali ludi da se udružuju sa 2 pravoslavno-fundamentalističke organizacije.

SRS je nacionalistička opcija, a ne pravoslavno-talibanska...

Шта то значи ,,правослано-талибанска" организација? Каква је то сад нека нова конструкција?

Само да те подсетим да су српска историја и српски национални идентитет засновани на Православној Вери и Православној Цркви.

А ако је неко српски родољуб (националиста), не мора да буде Верник, али мора да буде свестан значаја Српске Православне Цркве и Православне Вере за српски народ. Иначе, западни принцип национализма је непримњеив за српски народ, тако да мислим да би Шешељ требао да престане са форсирањем управо тог концепта.

Овај још само да затражи помоћ од Шиптара, и не мора ни да иде изборе. Његова странка неће прећи цензус. Биће ванпарламентарна!!:hahaha:

Problem je što njegova medijska blokada tu informaciju neće propustiti u javnost.

globus_632674S0.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back