ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas me zvao jedan da mi trazi "siguran glas"

Nisam hteo da budem nekulturan. Pita me jel izlazim i ako nije tajna za koga glasam?

Rekoh sto, kaze siguran glas mu treba.

Dabome rekoh, za Rizu Halimija nije tajna. Sto za njega smara me lik, pa da se izrazim kulturno, bolje albanac da me "zafrkava" nego neki nas :)

Vec su poceli, i odmah u startu su mi dojadili..

p.s.Neko iznad je napisao da imaju odrede za ubedjivanje (SNS) i ja to potvrdjujem :D

Gledam ovu anketu i nešto mislim da svi zajedno moramo pažljivo razmisliti kom carstvu i kojoj moralnopolitičkoj gromadi ćemo se prikloniti.... dijapazon u Srbiji je širok.
Sve bolji od boljeg. Šteta što ne naprave neku globalnu srpsku koaliciju pa da se opet vratimo u jednopartijski sistem, tako bi smo bar znali da smo izabrali od svega najbolje.

Мислиш, најгоре.

. . .

- - - - - - - - - -

Ваљда знаш да је забрањено да водиш кампању за неку странку. Заиста, претерујеш. Сасвим сигурно нећу гласати за СНС, зато што не ваљају.

- - - - - - - - - -

Nije za Srbe visepatijski sistem, to je danas jasno.Sve gori od goreg.Btw ovi despoti su uvezli softver za nadgledanje interneta tako da zurka tek pocinje, apsolutni mrak.

Тунел, али дугачак...

Poslednja izmena od moderatora:

Побогу, да ли је теби у интересу да овој земљи и онима који живе у њој буде боље, или да ти оствариш неки ситни бенефит!? За две године самосталне владавине није урадио ништа. Нико му није сметао. Опозиције нема. Зашто мислиш да ће сада победити, и ако победи, зашто је то добро за Србију?

Први знаци сарадње назиру се у емисији Упитник на РТС1!
Срби не гласајте за ДСС јер ће Коштуница издати!

Спремни смо да уђемо у Владу http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=02&dd=04&nav_category=11&nav_id=808362

Листа онијех који се не нуде СНС-у је краћа од листе потенцијалних партнера.Биће занимљиво.

"Ako nam narod ukaže poverenje, mi smo spremni da učestvujemo u vlasti." rece Kostunica.

„Двери, као једина опозиција СНС-у и СПС-у, наступају против ЕУ, против политичке неутралности и за савез са Русијом. Заступаћемо економски патриотизам и улагање искључиво у домаћу привреду, а нарочито пољопривреду“, поручује Обрадовић, и истиче да су Двери једини политички покрет који је породицу ставио на прво место.

Први знаци сарадње назиру се у емисији Упитник на РТС1!
Срби не гласајте за ДСС јер ће Коштуница издати!

Има ли неко на политичкој сцени Србије а да се не увлачи вуЋку?

(не кењајте ми са Звери, и њиховог лидера, латентног геја Бошкића него, неко озбиљан)

Ал' ипак мислим да сте мало прешироко схватили коштуницину изјаву. Па не може још на почетку кампање да каже да ће бити опозиција. Па ко ће ондак да гласа за њега? Више је ово, ја мислим, изјавио теоријско-политички (другачије не уме). Типа...шта би било кад би било...

Има ли неко на политичкој сцени Србије а да се не увлачи вуЋку?

(не кењајте ми са Звери, и њиховог лидера, латентног геја Бошкића него, неко озбиљан)

Па и нема нико озбиљан... Да ли си мислио на Радуловића и екипу око њега као озбиљне ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back