- Poruka
- 7.475
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super, onda nema potrebe za Ustankom. Pobeda nebeske Srbije je blizu i putem glasanja.

Sta li GG samo besedi o mom postu da mi je znati.![]()
Da će tvoja radost zbog apsolutne dominacije SNS-a među narodom uskoro da te zaboli-i to jako,čim shvatiš šta nam donosi njihova vladavina.
Sta li GG samo besedi o mom postu da mi je znati.![]()
Ko ne ume da besedi o politici, besedi o korisnicima.
Ko ne ume da besedi o politici, besedi o korisnicima.
Nije ovo bilo upućeno tebi lično.Upućeno je svima koji ne vide šta nam se dešava i kakvo je stanje u državi.Bankrot,lokoti,ekstremna nezaposlenost i još veći pad prometa uz obavezan medijski spin i pričama o životu koji,eto,samo što nije stigao.Kako je bilo u prethodne 2 godine pomnožiti sa 2 i eto rezultata...
2 godine? Februara 2012 godine, premijer je uveliko jos bo Mirko Cvetkovic. P.S. Drzava nam je u raspadu vec 25 godina. To nine nikakva novost. Jedini problem je mantra da nikada nije bilo gore. No dobro, to je vec subjektivan osecaj.
Meni su najgore godine bile od 2002 do 2005. Nekome su danas. Nekom ce biti gore tek sa nekim novim promenama.
2 godine? Februara 2012 godine, premijer je uveliko jos bo Mirko Cvetkovic. P.S. Drzava nam je u raspadu vec 25 godina. To nine nikakva novost. Jedini problem je mantra da nikada nije bilo gore. No dobro, to je vec subjektivan osecaj.
Meni su najgore godine bile od 2002 do 2005. Nekome su danas. Nekom ce biti gore tek sa nekim novim promenama.
Koja bezvezna racunica. Sto vise partija ispod cenzusa, to vise poslanika najpopularnijoj listi.. Ako 5-6 partija budu imale oko 3-4 posto, SNS ce vladati sa 35 posto podrske sam. A sto je najgore po Ustanike i demokrde, imace i vise od toga.
Manjina koja je zivela cool za vreme mafijaskih privatizacija Djindjica i Kosutnice posle toga neka opet glasuje za iste stranke.Taman da prebrojimo i takve primerke.
Koliko sam čuo u vreme Koštunice se dosta prodavalo pa se i dobro živelo i tada je bio vrhunac rasprodaje, nakon toga sledi pad ponude robe za prodaju i kreće sve gori životni standard dok nismo dotakli dno dna u svakom pogledu za vreme Mirka i Borisa.
Prvo nas je Sloba jašio i uništavao, pa nastavili DOS- ovci i sad od svih njih su nekima je najgori SNS koji je na vlasti oko 2- e godine, ima stvari koje kod njih ne odobravam (EU i te budalaštine oko zapada) ali realno ne vidim nikog drugog ko bi mogao da ih zameni.
DSS nema kapacitet i ljudski resurs da vodi državu niti ima dovoljno mudrosti da balansira između istoka i zapada i više me podsećaju na Ahmadinedžada koji je stalno vikao da će da uništi Izrael a razvijao nuklearno oružje i popio sankcije, a da je bio pametniji i ćutao ili ubacio koju lepo reč o ovima danas bi bili nuklearna sila i mogli su da izbrišu koga hoće.
Dveri su neiskusni entuzijasti sa dobrim namerama koji kad bi došli na vlast ne bi znali šta će sa njom i treba da steknu još dosta iskustva da bih ja npr mogao da glasam za njih.
DS, LDP, URS, LSV i sl. su obični lopovi i ološ koje treba zabraniti i pohapsiti.
Umalo da zaboravim SPS... isto spadaju u ovu grupu sa DS i kompanijom.
Ево га још један поштовалац лика и дела напривијег.
Опет кампања.
До сада није урадио ништа. Ако гласаш због себе или из неке користи, јасно је све. Али зашто и други да страдају због твог избора?A da možda poštujem tvoj lik i delo??? Boli me k.... za ovog ili onog političara ali nisam neki Štrumf kao ti da samo vičem "ja mrzim ovo ili ono" i u bilo kojoj dobroj stvari koju je SNS uradio uvek odmah izigravam nekog dežurnog mrzitelja i odmah počinjemda pljujem.
Ne znam za koga si ali da li ti misliš da će sad ukoliko DSS pobedi Srbija odmah dobiti S 400 i Mig 35 za 1 dinar kao mob. telefon sa sve flašom votke i da ćemo odmah bombardovati Albaniju i šiptare i osloboditi KiM?
Gde je bio Koštunica kad je bilo martovsko nasilje, što nije pokrenuo vojsku ili je bar stavio u povišen stepen pripravnosti ili da je bar jedan pišljivi tenk prebacio i da je bar rekao da to tako ne može... ne on je bio srpski Gandi koji je šetao po Beogradu sa svećom u ruci dok su srpske crkve i kuće gorele, a Srbi ubijani i proterivani, gde je bio kad je Kosovo proglasilo nezavisnost?
Dakle lako je pričati iz opozicije i mlatiti praznu slamu.
A o DS da ne govorim, udruženje lopova koje je pokralo ovu državu i narod, jedino što su radili jeste da su punili svoje džepove i proizvodili afere.
Dakle svi su bili na vlasti dovoljno dugo da urade bar nešto po bilo kom pitanju ali nisu i tek kad siđu sa vlasti počnu da pametuju kako treba da se uradi ovo ili ono... alo care gde si bio pre, što nisi to uradio!!!
Znači ako me vidiš kao poštovaoca PPV- a ok, boli me uvo... daću im šansu 4 godine pa nek odrade ono što pričaju, ako ne urade ništa onda svi mi kolektivno možemo da pakujemo kofere i idemo dal na istok ili zapad, šta ko više preferira jer ja od SNS- a trenutno ne vidim bolju alternativu ma koliko ja bio nacionalista, protiv EU ili proruski orijentisan.
Jok samo iznosim mišljenje, ne planiram da idem na izbore, nemam vremena i daleko mi biračko mesto... politikom se bavim samo kad dođem ovde, nisam član niti jedne stranke niti planiram da postanem i u životu nisam bio na nekom političkom mitingu ili skupu.
Sutra imam slobodan dan, nisam našao neki dobar film da gledam pa ubijam vreme ovde dok mi se ne prispava![]()
Osobno se nadam da će LDP i Čeda Jovanović pobijediti. Doima se kao vrlo perspektivan i pošten političar.