buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.128
Nije to prodavanje mesta nego ulog u ortački poduhvat.
Neće se plakati i reklame same štampati i lepiti.
Neće se plakati i reklame same štampati i lepiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali samo da dobijemo vizu....Dačić: Hoćemo da organizujemo izbore i na Kosovu ....ali.....

Не знам више ко је већи бедник Дачић или Вучић - МРТВА ТРКА.......
03.02.2014 Beograd Dačić: Hoćemo da organizujemo izbore i na Kosovu ....ali......
![]()
Premijer Ivica Dačić izjavio je danas da Srbija želi da i na Kosovu budu organizovani izbori za Skupštinu Srbije, ali da to ne može da uradi sama i bez pomoći OEBS-a i EU.
"Hoćemo da izbori budu organizovani na isti način kao i prethodni parlamentarni izbori 2012. godine. Nismo baš dobili jasan odgovor prištinskog rukovodstva, hoće ili neće ili smatraju da je to glasanje naše dijaspore. Mogu oni da smatraju kako god hoće, samo je pitanje za nas da li je moguće organizovati", rekao je Dačić na konferenciji za novinare.
Dačić je najavio da će sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem razgovarati o organizvoanju srpskih izbora na Kosovu.
"Imamo nastavak dijaloga sa Prištinom 12. feburara, Tači i ja ćemo 10. februara govoriti na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu. Jedna od tema tih razgovora biće i izbori na Kosovu", rekao je Dačić.
Vanredni parlamentarni izbori zakazani su za 16. mart.
autor: VM izvor: Beta
Ja kao srpski domaćin, debilčić kako si me nazvao, ne mislim da dajem glas za ijednu opciju koja me uvlači u EU .
Izvini prika, al neću da se trpam u fudbalsku utakmicu u kojoj traže od mene da amputiram nogu pre početka.
SRS, dveri, kumunisti, jogi letači i svi ostali koji se ujedine na toj osnovi imaju glas od mene.

Otvori oci srbine - отвори очи србине 2013 Org. "Dveri Srpske"
![]()
Koje dno dna!
_нобаду_

Ko će da ugasi svetlo?DS - poslednji neka zatvori vrata
Jednom sam kao clan Zemunskog Odbora imao sastanak u prostorijama na Terazijama.....
Trebalo je to zabraniti 5. oktobra uvece... ali Kostunica nije hteo![]()
Trebalo je to zabraniti 5. oktobra uvece... ali Kostunica nije hteo![]()
(ДС)--2008-2014
(спс)
Дверци раде за паре за свакога ко им плати и како видимо нису нимало јефтине њихове услуге, а крчаг иде на воду док се не разбије!(...)
Ово показује само колики су дебили Зверјани. Од готовог су направили вересију. Пелевић би за тил час искеширао 10 000 евра за два посланичка мандата а сигуран сам да би одрешио кесу и до 15 000 евра (...)
Nigde ne vidim ime njiovog pokreta ???Po ovom istrazivanju, mozemo ocekivati izlaznost na oko fantasticnih 73.8%.
Od toga, bezalternativno proevropske partije imaju 78.7%; Evroskeptici (DSS i SRS) 10.2% i razni ostali 11.1 %. Posto Dveri ne prelaze cenzus, a i oni su evroskeptici, mozemo reci da te stranke imaju najvise 15% od onih 73.8%.
Sada pogledajmo rezultate istrazivanja o podrsci clanstvu Srbije u EU:
ZA: 51%
PROTIV: 22%
ZBUNJENI: 7%
NE BI GLASALO: 20%
Izvor: Istrazivanje
Kao sto vidimo, broj zbunjenih i onih koji ne bi glasali je skoro isti i na izborima i na eventualnom referendumu za clanstvo u EU (tek 1% razlike). Ipak, glasovi su drugacije raspodeljeni. E sad, meni je zbunjoza, zasto neko ko je decidno protiv clanstva u EU, glasa za proevropsku partiju koja ga tamo gura "bezalternativno" ? Razumem da postoje jako bitna pitanja, kao sto je prica o korupciji, ekonomskom napretku itd. ali ja ne mogu da razumem da neko ko je protiv EU, da je zadovoljan ucinkom SNS ili SPS po pitanju borbe protiv korupcije, kriminala, o ekonomiji i socijalnoj politici da ne pricamo.
U cemu je fora ?