ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па Пелевићу и Заветницима је једина могућност да уђу у парламент преко Двери (мада, и од тога слаба вајда). Додуше, латентни геј Бошкић се мало прерачунао. Не вреде они 50 000 евра. Да су дрчни дебили ставили реалну цену могли би да добију лову од Пелевића а Пелевић би имао шансу да још једном буде посланик.

Ово показује само колики су дебили Зверјани. Од готовог су направили вересију. Пелевић би за тил час искеширао 10 000 евра за два посланичка мандата а сигуран сам да би одрешио кесу и до 15 000 евра уз добре преговоре. А ипак, и он носи неке гласиће ситних дебилчића, србских домаћина. Могли су да буду јак дебилни партијотски блок који би имао солидне шансе да уђе у парламент а латентни геј Бошкић би добио и лову, да финансира своје педе.рлуке са својим братством. Овако, нико не добија ништа.

Ja kao srpski domaćin, debilčić kako si me nazvao, ne mislim da dajem glas za ijednu opciju koja me uvlači u EU .

Izvini prika, al neću da se trpam u fudbalsku utakmicu u kojoj traže od mene da amputiram nogu pre početka.

SRS, dveri, kumunisti, jogi letači i svi ostali koji se ujedine na toj osnovi imaju glas od mene.

Не знам више ко је већи бедник Дачић или Вучић - МРТВА ТРКА.......:rtfm::rtfm::rtfm:

03.02.2014 Beograd Dačić: Hoćemo da organizujemo izbore i na Kosovu ....ali......
255x160_53491-Ivica_Da%C4%8Di%C4%87,_Tanjug.jpg

Premijer Ivica Dačić izjavio je danas da Srbija želi da i na Kosovu budu organizovani izbori za Skupštinu Srbije, ali da to ne može da uradi sama i bez pomoći OEBS-a i EU.

"Hoćemo da izbori budu organizovani na isti način kao i prethodni parlamentarni izbori 2012. godine. Nismo baš dobili jasan odgovor prištinskog rukovodstva, hoće ili neće ili smatraju da je to glasanje naše dijaspore. Mogu oni da smatraju kako god hoće, samo je pitanje za nas da li je moguće organizovati", rekao je Dačić na konferenciji za novinare.

Dačić je najavio da će sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem razgovarati o organizvoanju srpskih izbora na Kosovu.

"Imamo nastavak dijaloga sa Prištinom 12. feburara, Tači i ja ćemo 10. februara govoriti na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu. Jedna od tema tih razgovora biće i izbori na Kosovu", rekao je Dačić.

Vanredni parlamentarni izbori zakazani su za 16. mart.

autor: VM izvor: Beta

Види смрдљу како лаже. Не могу без помоћи ОЕБС-а и ЕУ!

Не могу да их организују без помоћи институција независног Косова. Ал' он је сад добар са Тачијем. Има да падну избори по правилима дијаспоре...знаш како...

Ал' српске гласове на Косову неће добити.

Ja kao srpski domaćin, debilčić kako si me nazvao, ne mislim da dajem glas za ijednu opciju koja me uvlači u EU .

Izvini prika, al neću da se trpam u fudbalsku utakmicu u kojoj traže od mene da amputiram nogu pre početka.

SRS, dveri, kumunisti, jogi letači i svi ostali koji se ujedine na toj osnovi imaju glas od mene.

Нећеш ваљда да даш глас латентном геју Бошкићу? :eek:

Samo ako pokaže političku trezvenost i napravi antievrounijatski opozicioni blok.

Slično onom Čankovom rezonu , zapušite nos - glasajte za dos.

Neće me ometati ni prisustvo tvrde linije SPS u tom bloku.

Jednostavno sve je danas sadržano u toj dilemi koju ako ne vide kao političari , ne zaslužuju glas od mene.

U slučaju da izostane formiranje takvog bloka, glasaću za SNS kako bi povećao broj poslanika i formiranje jednostranačke vlasti kojoj će posle morati da se stvara opozicija.

Ja ne mislim da dajem glas za ijednu opciju koja me uvlači u EU .

Neću da se trpam u fudbalsku utakmicu u kojoj traže od mene da amputiram nogu pre početka.

Glasaću za opziciju samo ako pokaže političku trezvenost i napravi antievrounijatski opozicioni blok.

Slično onom Čankovom rezonu , zapušite nos - glasajte za dos.

Neće me ometati ni prisustvo tvrde linije SPS u tom bloku.

Jednostavno sve je danas sadržano u toj dilemi koju ako ne vide kao političari , ne zaslužuju glas od mene.

U slučaju da izostane formiranje takvog bloka, glasaću za SNS kako bi povećao broj poslanika i formiranje jednostranačke vlasti kojoj će posle morati da se stvara opozicija.

(...)

Ово показује само колики су дебили Зверјани. Од готовог су направили вересију. Пелевић би за тил час искеширао 10 000 евра за два посланичка мандата а сигуран сам да би одрешио кесу и до 15 000 евра (...)
Дверци раде за паре за свакога ко им плати и како видимо нису нимало јефтине њихове услуге, а крчаг иде на воду док се не разбије!

Po ovom istrazivanju, mozemo ocekivati izlaznost na oko fantasticnih 73.8%.
Od toga, bezalternativno proevropske partije imaju 78.7%; Evroskeptici (DSS i SRS) 10.2% i razni ostali 11.1 %. Posto Dveri ne prelaze cenzus, a i oni su evroskeptici, mozemo reci da te stranke imaju najvise 15% od onih 73.8%.

Sada pogledajmo rezultate istrazivanja o podrsci clanstvu Srbije u EU:
ZA: 51%
PROTIV: 22%
ZBUNJENI: 7%
NE BI GLASALO: 20%

Izvor: Istrazivanje

Kao sto vidimo, broj zbunjenih i onih koji ne bi glasali je skoro isti i na izborima i na eventualnom referendumu za clanstvo u EU (tek 1% razlike). Ipak, glasovi su drugacije raspodeljeni. E sad, meni je zbunjoza, zasto neko ko je decidno protiv clanstva u EU, glasa za proevropsku partiju koja ga tamo gura "bezalternativno" ? Razumem da postoje jako bitna pitanja, kao sto je prica o korupciji, ekonomskom napretku itd. ali ja ne mogu da razumem da neko ko je protiv EU, da je zadovoljan ucinkom SNS ili SPS po pitanju borbe protiv korupcije, kriminala, o ekonomiji i socijalnoj politici da ne pricamo.

U cemu je fora ?

Po ovom istrazivanju, mozemo ocekivati izlaznost na oko fantasticnih 73.8%.
Od toga, bezalternativno proevropske partije imaju 78.7%; Evroskeptici (DSS i SRS) 10.2% i razni ostali 11.1 %. Posto Dveri ne prelaze cenzus, a i oni su evroskeptici, mozemo reci da te stranke imaju najvise 15% od onih 73.8%.

Sada pogledajmo rezultate istrazivanja o podrsci clanstvu Srbije u EU:
ZA: 51%
PROTIV: 22%
ZBUNJENI: 7%
NE BI GLASALO: 20%

Izvor: Istrazivanje

Kao sto vidimo, broj zbunjenih i onih koji ne bi glasali je skoro isti i na izborima i na eventualnom referendumu za clanstvo u EU (tek 1% razlike). Ipak, glasovi su drugacije raspodeljeni. E sad, meni je zbunjoza, zasto neko ko je decidno protiv clanstva u EU, glasa za proevropsku partiju koja ga tamo gura "bezalternativno" ? Razumem da postoje jako bitna pitanja, kao sto je prica o korupciji, ekonomskom napretku itd. ali ja ne mogu da razumem da neko ko je protiv EU, da je zadovoljan ucinkom SNS ili SPS po pitanju borbe protiv korupcije, kriminala, o ekonomiji i socijalnoj politici da ne pricamo.

U cemu je fora ?

"Fora" je u tome sto je sve ovo najobicnije spinovanje. Juce sam ucestvovao u anketi Stratedzika (pozvali me na kucni tel) i, uz mnostvo pitanja za koje ne znam cemu ali znam kome sluze (plata, clanova porodice, godine, Tadic, ....) na pitanje za koga cu da glasam cita mi ponudjenu listu i...nema Dveri. Na moje pitanje a gde su Dveri, ona njapre odgovara "nema ih" pa posle kratkog prekida rece "a ima evo ih dole pod ostali, izvinite".
Pametnom dosta! Ja sada imam pravo da mislim da je svih ovih 11% za Dveri. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back