frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Bitno je glasati.Ti odlucujes, nemoj da neko drugi odlucuje umesto tebe.
Сваки нормалан човек кад гласа, осећа се онако... тупо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш на ове који доминирају у нашој малој анкети? Нисам чуо да обећавају куле и градове, баш кажу пропас', да се спасава што се спасти може, док није скроз касно.
Сваки нормалан човек кад гласа, осећа се онако... тупо.
Za sada znam samo da necu za DS,LDP,URS i SPS.
Onda i dalje imas za koga da glasas.
Ti biras farmerke koje ces da nosis, biras svoje prijatelje, biras sta ces da doruckujes.Onda izaberi vlast, prosto je.
Svidjalo se to nama ili ne muftija je stao u zastitu svog naroda. Verovatno i u zastitu svog dzepa, ali Boze moj. Dok se nasi politicari utrkuju da dokazu ko je veci evropejac i liberal, muftija je glas svog naroda. Ko od nasih politicara sme da poruci svim Srbima na Balkanu i sire, da je on njihov vodja i da se bori za ujedinjenje srpskih teritorija? Ko je taj junak? Nema ga. Svi glume veliku poniznost prema EU i Americi i plase se da ne izgube njihovu "podrsku". Albanac sme da se bori za sve Albance u jednoj drzavi, Bosnjak sme. A Srbin? To ne. Srbina je sramota sto je Srbin. On hoce da bude Beogradjanin, gradjanin, Vojvodjanin, Sumadinac i ko zna sta jos, samo da nije Srbin.
Hvata me panika. Jos tri nedelje do izbora, a ja ne znam za koga da glasam...
Много си ми нешто дидактичан данас.

U poslednje vreme citam dosta ruskog SFa , utice na mene![]()
"Ружни лабудови" од браће Стругацки. И филм је добар, није буквално пренесено са папира на платно. Исто ко што и Сталкер није.
Nemam televizor. Sta kazu i ko su ti novi?
Gde me nadje pa citam po 5. put Znakove pored puta500 kinte u BG knjizarama
Isti slucaj.
Bez panike: Dveri su uz vas.
Taman kad su biraci pomislili da izbori nemaju alternativu, pojavila se iskra nade: DVERI!

Do 6.maja je muftija, a poslije 6.maja, ako budete dovoljno pametni pa mu ukažete povjerenje, onda ce biti samo Muamer Zukorlic.
Sad moze i dalje obnasati duznost muftije jer je samo kandidat.
Ne moze obnasati duznost imama/muftije istovremeno sa nekom politickom funkcijom.
Kako ja da znam, ako budem glasao za Dveri, da vec sutra nece kod njih da preleti pola ovih tadicevaca, cedista i dacicevaca? Jel garantuju da ce da sprece to?