izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Доста су узбуркали умртвљену српску политичку сцену.

I treba.

Godinama takozvana opozicija kur com nije mrdala (cast Seselju), a sada su zinuli da kukaju kako im DVERI uzimaju glasove.
Gospodo kako ste sejali, tako zanjite.

Dveri ne gledaju ko je ko. Fajterski kose sve pred sobom - i poziciju i "opoziciju".

U stvari DVERI su sada jedina opozicija. Ostali su se zabili u misje rupe i odatle cijucu.(Cast Seselju, ali radikali bez Seselja nista nisu uradili).

meni si ti smesan, a pogotovo treci red tvog posta

uzmi ga onda i nosi kuci pa nek tebi puni dzepove

srecan ti, srecni mi

Pa dobro, nek sam ti smijesan. :)
Zasto bih ga ja uzimao i nosio kuci ?
Uvaženi muftija nije stvar da se tako ophodi njime.
Kod nas je situacija nesto drukcija, politicki sistem nije uredjen, tesko je to.
Ali kod vas je politicki sistem uredjen, i zato postoje šanse da vam muftija pomogne.
Trebate se udarat nogom u dupe što ste dobili takvog kandidata.
To je čovjek koji je i kao muftija pomagao svima bez obzira na vjeroispovijest.
Žrtvama zemljotresa u Kragujevcu je donirao najvise novca, a na njegovom univerzitetu u Pazaru je dijelio stipendije i Srbima. ;)

Cekaj malo Ujsale. Koji su to nasi, a koji vasi? Koji ste to vi, a koji smo mi? Zar muftija nema zelju da postane predsednik svih drzavljana Srbije? Zar nije muftija nas koliko i vas?

Pa vaši.. - Vaši autohtoni predstavnici, sunarodnjaci, od kojih ocekujete pomoc zadnjih 20 godina, a oni vas kradu, magarče, prave vas budalama.
Naravno da muftija ima cilj da postane predsjednik svih građana Srbije, ali ne može on to sam ostvariti. To mu vi trebate omoguciti.

Pa vaši.. - Vaši autohtoni predstavnici, sunarodnjaci, od kojih ocekujete pomoc zadnjih 20 godina, a oni vas kradu, magarče, prave vas budalama.
Naravno da muftija ima cilj da postane predsjednik svih građana Srbije, ali ne može on to sam ostvariti. To mu vi trebate omoguciti.

Sad ne razumem. Jel muftija nas ili nije nas?

Zašto stalno o Čedi uz obavezno pominjanje špriceva!?Nadji fotku gde to radi, ovako i ti možeš da se bodeš izmedju dve rečenice.

Nisam rekao da se bode ali bih pre glasao i za njega ubodenog nego za ovog muf... A naravno da se Čeda ne bode, to rade oni koji nemaju kintu pa su prinuđeni da se bodu kako bi se sa malo uradili mnogo. Čeda je na koksu, kao i njegov koalicioni partner Vuk. Ali, to je samo njihov problem za sada jer nemaju nikakvu izvršnu vlast.

to su ti ex komunisti i nevernici... i ovakve dane, koji su svetinja za ljude, iskoriscavaju za svoju kampanju

Ali zato DSS čestita sa mađarskim jajima... :hahaha1:

dss01.jpg

naravno, pa i tvoji kazu da ce biti bolje, svi lazu

Мислиш на ове који доминирају у нашој малој анкети? Нисам чуо да обећавају куле и градове, баш кажу пропас', да се спасава што се спасти може, док није скроз касно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back