Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.341
Tvoja radost je pakost i mizantropija. Ti kao da ne zelis bolje Srbiji?
Ti kao da zelis da Srbija i dalje tone?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hoće ,al u minusu .Имам утисак да ће Двери добрано прешишати цензус.

Hm, jesu li oni pokrenuli neku priču o rehabilitaciji Nedića?
Šteta je što će Dveri ostati na perifernom mestu...
A i ovi što se rukovode fizikusom predsednika ( sve manje aktuelnog Tadića)-eto bar neka pogledaju šta je lepo muško![]()
Posten politicar!![]()
Posten politicar!![]()
to je neka lupost koja se spomene tu i tamo vec nekoliko godina
skromni ljudi... ako smo vec svakakvom sljamu dali da nam udje u skupstinu zasto ne bi i njima? dok svi trolaju o ekonomiji, investicijama, velikim fabrikama, jedino oni se zalazu za resavanje porodicnih problema i borbu protiv bele kuge... bas zato sto su novi i sto se razlikuju od ostalih dobice moj glas
![]()
a i himna im je odlicna
Palma je posten

Palma je posten
Palma pre neki dan kod Kovačevićke: "Ja preuzimam na sebe zasluge za sve štoje ova vlast učinila pozitivno, a za negativne stvari nisam odgovoran jer nisam imao nijednog ministra u Vladi." 
Hoće ,al u minusu .![]()
Dobro, njemu su svirali Betoven i Mocart, dok je sa Arkanom divljao po Slavoniji.
Palma pre neki dan kod Kovačevićke: "Ja preuzimam na sebe zasluge za sve štoje ova vlast učinila pozitivno, a za negativne stvari nisam odgovoran jer nisam imao nijednog ministra u Vladi."
![]()

![]()
Одлична је ова фотка. Црно бела, без пудера, шминке. Млади и људи средњих година са децом. Пун погодак.
Ja kad sam video naslov pomislih da je neko umro...
a ono politička propaganda
PA VAMA NIŠTA NIJE SVETO!?