Vanja R.
Aktivan član
- Poruka
- 1.331
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте ли се јасно и децидно изјаснили против НАТО!? И ако јесте...где!?Када би СНС почео да заступа нешто што је тотално контра мојих схватања (НАТО, коалиција са ДС-ом, левичарска економија, независно Косово, окретање од Русије), ја више не бих био ни уз кога и гласао бих само за странку која никакве шансе нема да пребаци 0.3 % јер увек сам коришћење бирачког права, а ако ме једни разочарају, нико други ме никада неће очарати !
Шта ће СНС учинити поводом локалних избора на Косову ? Не може да учуни ништа да избори буду одржани али ако локални избори не буду одржани мислим да сигирно неки вид демострација би био покренут...прво на српском делу Косова, касније и у БГД.
МарКом је све само не слободан.Врати се и прочитај шта си написао!?
Теби и твом уском уму је несхватљиво да људи могу да функционишу и без тутора, без суфлера, без "врховника",........да могу да размишљају самостално и отвореног духа!
После се питаш што те Марком, Зоља и остали пљују!
1. Чуо сам и читао више пута Николића и Вучића. Нисам чувао линкове.Јесте ли се јасно и децидно изјаснили против НАТО!? И ако јесте...где!?
А Вулин је десничар, А!?
Па шта урадисте кад је српска жандармерија рушила барикаде оних паћеника, шта урадисте пре и после потписивања оног "фуснотног" споразума!?
А зар се приближавање Европе не окрећемо од Русије, ........ено Руси најавили укидање Споразума о слободној трговини!
Зато што сте "најјача и највећа партија" на Балкану, а видећемо и те "демонстрације"!
А што рецимо не бојкотујете изборе, А!?
Па позовете и комплетну Србију на бојкот!
1. Чуо сам и читао више пута Николића и Вучића. Нисам чувао линкове.
2. Вулин није десничар али Веља и Ристичевић јесу.
3. Не мислим да се Косово може одбранити из опозиције. Свакако сам против потписивања било каквих споразума који Шиптарима јачају квазидржаву, верујем да ће и СНС тако деловати, ако не, бај бај са мојим бављењем политиком.
4. Тома је био у Москви недавно. Полако, Ангела Меркел је рекла "У ЕУ после Хрватске бар 10 година паузе". Тако да неће бити потребе ни за ревизијом тог корисног споразума са Русијом, нити би тако нешто било добро.
Стрпимо се сви има још 34 дана, већ 6. маја у 22:00 после Томиног обраћања, извућићете многе закључке.
Мислио сам на коалициону владу...не видим да напредњак седи у Министартсву...сем што је на пар месеци Љуба Милановић замрзао члансво у СНС ради постајања специјалног саветника Министра здравља, где је открио и обелоданио бројне афере и био смењен.
Прича се да ће одмрзнути чланство у СНС и бити специјалан адут СНС у борби против криминала.
http://www.novimagazin.rs/vesti/ljubisa-milanovic-napustio-snsИз СНС сам иступио у јуну ове године, након међународног округлог стола у организацији те партије под називом „Стоп криминалу. Стоп корупцији“ у Сава центру. Требало је да будем један од говорника на тему борбе против организованог криминала и корупције, али су организатори од тога одустали. Нисам добио објашњење због чега и иступио сам из странке, каже Милановић, иначе некадашњи шеф полицијске јединице Поскок.
Jedva cekam Tomino obracanje u 22.00![]()
Хм...
Што тако касно? Он ће у пола десет, можда и у девет овог пута, признати да је пукао и да зато мора у коалицију са жутима. Jер ЕУ не може да чека...
Што тако касно? Он ће у пола десет, можда и у девет овог пута, признати да је пукао и да зато мора у коалицију са жутима. Jер ЕУ не може да чека...

Претера га, малтене си ме третирао као потпарола напредњака, терао у дефанзиву, а сада испада да ја спроводим нефер кампању. Но, на страну то, нека буде да си у праву ако ти више тако одговора...Описмени се, ............академски грађанине!
Мени за разлику од тебе не треба ни Тома ни 6. мај да бих доносио закључке, још мање да бих о њему донео закључак!
Јадно је и бедно да се тако и тиме отворено хвалиш!
Од 100.000 чланова нарастосмо на 350.000Свакога дана у сваком погледу...........вас је све мање!

Претера га, малтене си ме третирао као потпарола напредњака, терао у дефанзиву, а сада испада да ја спроводим нефер кампању. Но, на страну то, нека буде да си у праву ако ти више тако одговора...
И ја сам донео закључак, с тим што мислим да ће некима свакако 6. Маја бити јасније.
Надам се да ћу постати академски грађанин, ових дана увелико спремам испите али немам намеру да машем будућом дипломом јер знам неке особе које имају средњу школу завршену, агоспода су у пуном и правом смислу речи.
Ја уопште не намеравам да кријем. Само не намеравам да набијам то некоме да нос да сам вреднији од некога само због тога што имам више школе од тог другог.Скроман к'о Тома. Дипломирани менаџер који крије да је магистар економије.
Од 100.000 чланова нарастосмо на 350.000
Чујемо се 7. Маја, ја типујем на победу![]()
Од 100.000 чланова нарастосмо на 350.000
Чујемо се 7. Маја, ја типујем на победу![]()
1. Слажем се, само свађе СРС вс СНС, а у последње време и Дверјани долећу...Ste dosadni, reko bi covek da na izbore izlaze samo radikali i SNS citajuci forume, a istina je da ste prdnuli u cabar svi zajedno onog trenutka kada ste se pocepali u dve stranke.Pravicete vi postizborne koalicije, mogu da se kladim.
Бројао си их лично. Било је више сигурно, но опет ено и жути скупише свега 300 људи у Крагујевцу. Народ је уморан од домаћих политичара (не и од политике).a danas vucko govori ispred opstine zvezdara pred 76 ljudi,gde se dade toliko clanstvo