izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није ме мрзело да потражим а и де не лупетамо овде свашта! :mrgreen:

Član 82.

Republička izborna komisija raspodeljuje mandate primenom sistema najvećeg količnika.
Mandati se raspodeljuju tako što se ukupan broj glasova koji je dobila svaka pojedina izborna lista podeli brojevima od jedan do zaključno sa brojem 250.

Ok, znači nevažeći definitivno nikome ne povećavaju kriterijume. Thanks!

Nema nista gore nego kada uradis nesto sa najboljom namerom pa ispadne da nisi mogao goru stvar uraditi. Pitajte petoktobarce.

Можда није лош фазон да се уопште не размишља и не одлучује пре гласања, него дођеш на бирачко место, зажмуриш и убодеш оловком. Погледаш, то заокружиш, као лото. Значи, без намере, па како испадне. Јер, и овако и онако, појма немаш шта ће да се деси с гласом.

Шта ће "најјача и највећа" партија на Балкану учинти да се у том смислу обезбеди поштовање Устава и Изборног закона
и
шта ће "највећа и најјача" партија на Балкану учинити ако се НЕ ОДРЖЕ локални изборин на Кисмету!?
Ја ти говорим о свом личном ставу, а ти окрећеш на СНС. Дај ослободи се мало тог Шешељизма, једино ти то недостаје да будеш потпун и слободан човек.

Можда није лош фазон да се уопште не размишља и не одлучује пре гласања, него дођеш на бирачко место, зажмуриш и убодеш оловком. Погледаш, то заокружиш, као лото. Значи, без намере, па како испадне. Јер, и овако и онако, појма немаш шта ће да се деси с гласом.

Ja sam pre za varijantu da se udje u skustinu kad su svi tamo, da se zazmuri i puca rafalno.:malav:

Ја ти говорим о свом личном ставу, а ти окрећеш на СНС.

А ја те питам шта ће урадити опција за коју се веже твој лични став! Шта ти ту није јасно!
Дај ослободи се мало тог Шешељизма,
Ко је поменуо Шешеља!?
Ти или ја!?
Плашите га се бре и утамниченог!

једино ти то недостаје да будеш потпун и слободан човек.

Фали ми много тога, а чак и када бих све то "набавио" не бих био потпуно слободан, кад порастеш каз'ће ти се само!
Што се моје потпуности као чповека тиче,
нико није савршен , па ни ја, жив сам створ са врлинам и манама,
али сам сигуран да ћу бити мање НАПУЊЕН од неких ево РУПЕјаца!

Млађане Динкићу, Драгане Ђиласу, Борисе Тадићу, Јелена Триван, Ненаде Чанак, ваша власт броји последње дане.
Искрено вам желим, да као пто је опозиција у медијима била блаћена, сатанизована и дат јој смешно мали простор да исти толико буде дато вама.
Више и не заслужујете.

Жутомицином против жутог зла !

А ја те питам шта ће урадити опција за коју се веже твој лични став! Шта ти ту није јасно!

Ко је поменуо Шешеља!?
Ти или ја!?

Фали ми много тога, а чак и када бих све то "набавио" не бих био потпуно слободан, кад порастеш каз'ће ти се само!
Када би СНС почео да заступа нешто што је тотално контра мојих схватања (НАТО, коалиција са ДС-ом, левичарска економија, независно Косово, окретање од Русије), ја више не бих био ни уз кога и гласао бих само за странку која никакве шансе нема да пребаци 0.3 % јер увек сам коришћење бирачког права, а ако ме једни разочарају, нико други ме никада неће очарати !

Шта ће СНС учинити поводом локалних избора на Косову ? Не може да учуни ништа да избори буду одржани али ако локални избори не буду одржани мислим да сигирно неки вид демострација би био покренут...прво на српском делу Косова, касније и у БГД.

Ko izadje na glasanje, daBogda mu se ruke osusile.:malav:

И да Бог да нагно Јелену триван, да Бог да му Тома био кум, да Бог да му ВуЋко био жирант ,да Бог да га Чеда скидао са дроге, да Бог да му Палма свирао Бетовена, да Бог да му Ивица носио кофере,...

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ПУСТИ ЗАЈЕБАНЦИЈЕ.......ШТО НАС ВИШЕ ГЛАСА..........ТО ГОРЕ ПО ЊИХ!

Poslednja izmena:

Ко је поменуо Шешеља!?
Ти или ја!?

Шешеља не дирам јер је ово што му раде психофизичко мучење, само кажем да људи слушајући шта он говори вербално зарате са свима осталима. А радикалско руководтсво у Србији ћу свакако нападати, уосталом ни ти немаш проблем са тим.
Но, на страну то, одох офф топик...

Када би СНС почео да заступа нешто што је тотално контра мојих схватања (НАТО, коалиција са ДС-ом, левичарска економија, независно Косово, окретање од Русије), ја више не бих био ни уз кога и гласао бих само за странку која никакве шансе нема да пребаци 0.3 % јер увек сам коришћење бирачког права, а ако ме једни разочарају, нико други ме никада неће очарати !

Шта ће СНС учинити поводом локалних избора на Косову ? Не може да учуни ништа да избори буду одржани али ако локални избори не буду одржани мислим да сигирно неки вид демострација би био покренут...прво на српском делу Косова, касније и у БГД.

ono gore boldovano je već na delu, ko vidi vidi

Излазност од барем 56-57 % значи крај жутог режима. Излазност од 70 % значи нестанак региона и још неких режимских сателита...

ono gore boldovano je već na delu, ko vidi vidi
Мислио сам на коалициону владу...не видим да напредњак седи у Министартсву...сем што је на пар месеци Љуба Милановић замрзао члансво у СНС ради постајања специјалног саветника Министра здравља, где је открио и обелоданио бројне афере и био смењен.
Прича се да ће одмрзнути чланство у СНС и бити специјалан адут СНС у борби против криминала.

Шешеља не дирам јер је ово што му раде психофизичко мучење, само кажем да људи слушајући шта он говори вербално зарате са свима осталима. А радикалско руководтсво у Србији ћу свакако нападати, уосталом ни ти немаш проблем са тим.
Но, на страну то, одох офф топик...

Врати се и прочитај шта си написао!?
Теби и твом уском уму је несхватљиво да људи могу да функционишу и без тутора, без суфлера, без "врховника",........да могу да размишљају самостално и отвореног духа!
После се питаш што те Марком, Зоља и остали пљују!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back