skura58
Zaslužan član
- Poruka
- 101.962
Ranije možda. Sada teško.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čim sam video ovolike banere na ds-a na krstarici jasno je da se predsednik sprema za još jedan mandat, petogodišnji.
Ne treba mi bolji dokaz nego sto je doveo zute bitange na vlast 2000, a taj vikiliki je takodje farsa, ti verujes Amerima?
Sta je tu na kraju ispalo lose po Amere? Boli ih q, oni ce jos malo da drmaju svetom koliko mogu, pa odlaze polako u istoriju.
Spojeno iako nije ista vest - ali je potpuno isti smisao.
U svakom slucaju - 7. aprila cemo (ako nista drugo) da procitamo novine... da l' je bilo ili nije bilo![]()
DSS je bio na vlasti, nije hteo Koštunica da napravi stabilnu vladu sa radikalima, već je napravio tehničku sa SPS-om, i podsećam, isporučio 39 ljudi u Hag.neko reče, to su manje važni ljudi!Njegova kampanja "ćutanje je zlato" je zaista potpuni promašaj.Loše je iskoristio svoju šansu i prokockao naše poverenje.
Чини ми се да не може поново да се кандидује.Јеси сигуран.То би му био трећи мандат.
Немам ја пуно поверење у ДСС. То што се сад прича је нешто што је важно да би се намакли гласови, а шта после то је друга ствар. Кад ме једном неко превари, никада више му не верујем у потпуности.
Добро је што Коштуница прича да треба бити неутралан, али већ је ДСС показао да је на једној страни прича, а на другој пракса.
Алигрудић је дао интервју како имају супер сарадњу са СНС. Врло лако могуће да ће правити власт са њима.
Ако тако буде, чему онда сво брбљање против ЕУ?
ДСС показао да је на једној страни прича, а на другој пракса.

Bio je izabran po starom ustavu - i to je zaboravljeno zakonom.
Sada brojimo biranja po novom ustavu od 2006. godine. Tu imamo predsednicke izbore 2008. pa ove, koji ce da budu kad budu bili.
Mnogo ih potreslo, sve su oni to ukalkulisali.Vidi se da to nisi pratio, drmaju kad su mnogo jaki, ne mislis valjda da je trebalo da propadnu zbog vikilisa , ali su im odredjeni interesi depesama ugorozeni i u par slucajeva su debelo iskompromitovani, kao npr u vezi onog zatvaranja i mucenja meninga
Ne, umesto toga zabranili su svojim medijima da objavljuju sadrzaje depesa koji ih kompromituju. Procitaj, pa ces se uveriti sam.
WikiLeaks – Sulejman Ugljanin bio “mačija šapa” Koštunice u Sandžaku
Sjeverni Sandžak – „Sandžački Milošević“, a Koštuničin ljubimac – ovako Amerikanci opisuju sadašnjeg ministra bez portfelja, nekada gradonačelnika Novog Pazara Sulejmana Ugljanina. U depeši od 10. decembra 2007. američki ambasador Kameron Manter piše da je Sandžak „jedan od posljednjih ostataka Miloševićeve ere gdje lokalni političar uspostavlja svoju moć putem manipulacija, prinuda i zastrašivanja“.
Manter tvrdi da je Ugljanin optužio SAD za rascep u lokalnoj Islamskoj zajednici i da je rekao da Amerika podržava muftiju Muamera Zukorlića. Lokalni opozicioni lideri i predstavnici NVO bili su zabrinuti zbog Ugljaninove represivne vladavine, a Aida Ćorović nazvala ga je „sandžački Milošević“.
Manter podsjeća na Ugljaninovu prošlost, usko ga povezujući s metodama vladavine Slobodana Miloševića. Kao jedan od osnivača SDA, stranke Alije Izetbegovića, Ugljanin je počeo naoružavanje Sandžaka u ranim devedesetim, kako bi se on otcijepio od Srbije.
Kasnije je Ugljaninova stranka raskrstila s tim i ušla u koaliciju sa DSS Vojislava Koštunice. Manter je napisao da je Koštunica „inscenirao sukob među muftijama preko svoje ‘mačje šape’ u Sandžaku – Ugljanina“.
Zastrašivao birače
Ambasador Manter navodi da je Ugljanin koristio brutalnu taktiku da ostane na vlasti, „uključujući i krađu na posljednjim lokalnim izborima 2006“.
Vojo Kalašnjikov
,
To je sustina i dokaz da vikilis nije farsa, inace bi bilo sasvim suprotno
da i nesto se promenilo u svetu
Nisam ni tepala, narocito ne Voji Kostunici, neka mu tepa Uglajnin, Tadic i svi s kojima je bio u vlasti.Sta si htela dokazati sa ovom depesom? Cak nisam siguran ni da li je nesto izostavljeno iz nje ali vidim da je dodato tvoje "tepanje".
Pa ni ja ne verujem nikome osim sebi. Boli ih da demantuju. Procitao sam, al mi je bilo dosadno, jer sam sve to uglavnom i pre za njih znao, to jest da su bitange izdajnicke i kvislinske. A Kostunica je s njima itekako radio zajedno, navukao naivni narod da glasa za njega i dovede na vlast tu kliku. Meni je to dosta, i previse.Ne verujem ja nikome osim sebi. Da je Vikiliki farsa valjda bi neko od ovih nasih demantovao veoma teske optuzbe na njihov racun?
Da li cuo da je neko nesto demantovao? Ne, umesto toga zabranili su svojim medijima da objavljuju sadrzaje depesa koji ih kompromituju. Procitaj, pa ces se uveriti sam. Jedini o kome se tamo moze procitati ono sto i javno zastupa je covek iz naslova ove teme. Doduse, ima tamo i nekih neprijatnih stvari za pojedine clanove DSS ali oni koji se u tom kontekstu pominju vise nisu u DSS-u.
Rado su se brzo presaltali po EU strankama.
da i nesto se promenilo u svetu
Nisam ni tepala, narocito ne Voji Kostunici, neka mu tepa Uglajnin, Tadic i svi s kojima je bio u vlasti.
Mozes i ti, ko ti brani?
Pobedjuju sigurno, evo imas anketu i ovde, ubedljivo osvajaju vlastОчекујем да добар резултат (већи од онога што се приказује по анкетама у новинама, итд) постигну Двери, СРС и ДСС.

Sta te briga za svet? Ovde je rec o karakterima ovih koji vladaju nad nama!
pa i dalje vladaju i uvek ce vladati
j b t
jer vama svima nista nije jasno
ko god da dodje na vlast
miskovic ce i dalje da radi sta zeli
kao i kole i beko i ostali
Voja znao da je SRS bila pred raspadom?Izgleda je jos tada dobro procenjivao,hahaha. Kakva bi to stabilnost bila kada se pokazalo da je i sama SRS bila pred raspadom.
I posle kazu Voja neobavesten!?