A kakve veze imaju radikali s ovim,..............meni se cini da ste vi izgubili svalu orijentaciju![]()
Фата то никада није ни имала ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakve veze imaju radikali s ovim,..............meni se cini da ste vi izgubili svalu orijentaciju![]()
Vikiliks je najverovatnije izasao iz kuhinje CIA.
Ебте Дроћко, опет си мањина ....Кад ћеш већ једном да схватиш ....Sve sam ja sabrao i oduzeo i ustanovio da su sve stranke lopovske a da je svako ko i malo veruje bilo kojoj u najmanju ruku debil.No ima debila dosta to je normalno, ko bi inace radio po klozetima i rudnicima, tako da su i budale neophodne drustvu.Ali govorim o nama koji smo intelektualno na visem nivouKad sve saberes i oduzmes, najjaca proevropska stranka je DS, pa zato i treba da glasamo za DS jer to je najmanje zlo.Inace ovi imbecili glasacki kada se udruze mogu da pobede i naprednjaci ili ne daj boze radikali i sta onda? Hocete da budete gladni i zedni?Dakle ja cu za DS da glasam.. nema druge.. i to na svim nivoima.Bojkotovanje ne menja nista... tako da... ds
- Da, najmanje je zlo i glasacu za DS4 .......................................................... 10,53%
- Ne, ja necu da glasam za DS34 ...........................................................89,47%
...pre nego sto uradite procitajte depese vikilisa o sns-u...
Ne mogu da verujem da je neko u stanju ovo da napise i da prodje nekaznjeno?!
Debili rade po klozetima, RUDARI su takodje DEBILI, pa ostali "imbecili" - naspram "njih koji su intelektualno na visem novu"
Nek ti je na cast i tebi i onima kojima pripadas i za koje ces da glasas![]()
Masa nas je demokratijom i dovela u ovo stanje. 'Ebala vas demokratija.Ебте Дроћко, опет си мањина ....Кад ћеш већ једном да схватиш ....
Верујем да је дошло до неспоразума. Цитирао сам Дроида и са гнушањем прокоментарисао његов коментар о рударима и чистачицама који вероватно поштеније од њега, својим радом зарађују своју плату. Не знам шта је ту препотентно.Al si prepotentan. Ovde na forumu smo obicni ljudi ,nismo Ajnstajni ,pisemo sta nam padne na pamet ,ponekad mudrujemo ali retko.
Vikiliks je najverovatnije izasao iz kuhinje CIA.
Наравно. Везе са истином нема њихово писаније.Vikiliks je najverovatnije izasao iz kuhinje CIA.
Владајуће странке аутобусима довозе своје присталице на митинге.LSV u Futogu?Ovo je u domenu naucne fantastike.Ko li ih je slusao tamo?Mora da su napunili kombi svojim austrougarima i odveli ih u Futog medju bosancerose.Sreca pa nije bilo incidenata...

Наравно. Везе са истином нема њихово писаније.
Lider LDP Čedomir Jovanović pozvao je vođe SNS i DS da zajedno rade na stvaranju nove, moderne, bolje, evropske Srbije.
"Nikoliću-pomozi, Tadiću-povedi"
SRBIJO, PROPADNI .
Izgubili ste vi svaki kompas, cim gubite vremja na Tominim temama. Cak i kad je u pitanju njegov duplikat.
Lider LDP Čedomir Jovanović pozvao je vođe SNS i DS da zajedno rade na stvaranju nove, moderne, bolje, evropske Srbije.

"Nikoliću-pomozi, Tadiću-povedi"
SRBIJO, PROPADNI .
Велимир Илић (у име коалиције): Нећемо са ДС и УРС, хоћемо са СПС
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/313691/Ilic-Pravio-bih-vladu-sa-Dacicem
Ilić: Pravio bih vladu sa Dačićem
Tanjug | 24. 03. 2012. - 10:15h | Komentara: 46
Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da bi koalicija okupljena oko naprednjaka pravila buduću vladu sa socijalistima Ivice Dačića.
"Sa Dačićem ćemo sigurno razgovarati", rekao je Ilić
.
Na pitanje koliko je realno da vladu formiraju DS i SNS, Ilić je rekao da on to nikako ne vidi.
"To mi je potpuno nemoguće, jer smo se i u startu, kada smo Tomislav Nikolić i ja pravili koaliciju, dogovorili da to ne dolazi u obzir", rekao je Ilić.
Kao uslov za partnerstvo sa koalicijom oko naprednjaka, Ilić ističe da je neophodno "da se ne koče ekonomski procesi, ali da se s druge strane ekonomskim jačanjem približimo Evropi".
"Zato svi građani treba da glasaju za našu listu jer jedino mi garantujemo prave promene i to sto odsto", kazao je Ilić.
И са правим називима листе типаMože li da se napravi nova anketa, sa izbornim listama kakve stvarno jesu?