izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vikiliks je najverovatnije izasao iz kuhinje CIA.

ne, originalni vikiliks, onaj sa pochetka, je stvarno izgleda provalio u komjutere cie mi5 mi6 i ostalog olosha, bila je to hijack bomba bez sumnje, al posle su stavili vikiliks pod kontrolu, koriste tu pochetnu originalnost da bi plasirali njihovu propagandu i dalje spletkarili, danas se mozhe reci da je vikiliks pod kontrolom cie tj da su informacije koje objavljuju pazhljivo izabrane, ponekad propuste i poneku koja im ne odgovara samo zato da bi izgledalo da je vikiliks i dalje originalan

Sve sam ja sabrao i oduzeo i ustanovio da su sve stranke lopovske a da je svako ko i malo veruje bilo kojoj u najmanju ruku debil.No ima debila dosta to je normalno, ko bi inace radio po klozetima i rudnicima, tako da su i budale neophodne drustvu.Ali govorim o nama koji smo intelektualno na visem nivou :DKad sve saberes i oduzmes, najjaca proevropska stranka je DS, pa zato i treba da glasamo za DS jer to je najmanje zlo.Inace ovi imbecili glasacki kada se udruze mogu da pobede i naprednjaci ili ne daj boze radikali i sta onda? Hocete da budete gladni i zedni?Dakle ja cu za DS da glasam.. nema druge.. i to na svim nivoima.Bojkotovanje ne menja nista... tako da... ds
Ебте Дроћко, опет си мањина ....Кад ћеш већ једном да схватиш ....

• Da, najmanje je zlo i glasacu za DS4 .......................................................... 10,53%
  • Ne, ja necu da glasam za DS34 ...........................................................89,47%

Ne mogu da verujem da je neko u stanju ovo da napise i da prodje nekaznjeno?!
Debili rade po klozetima, RUDARI su takodje DEBILI, pa ostali "imbecili" - naspram "njih koji su intelektualno na visem novu":eek:

Nek ti je na cast i tebi i onima kojima pripadas i za koje ces da glasas:roll:

Uvek se znalo ko je svet a ko polusvet. I ne znam zasto uzdizes neobrazovanu masu na neki pijedestal, kad to masa ne zaslzuuje :) Masa nas je demokratijom i dovela u ovo stanje. 'Ebala vas demokratija.

Al si prepotentan. Ovde na forumu smo obicni ljudi ,nismo Ajnstajni ,pisemo sta nam padne na pamet ,ponekad mudrujemo ali retko.
Верујем да је дошло до неспоразума. Цитирао сам Дроида и са гнушањем прокоментарисао његов коментар о рударима и чистачицама који вероватно поштеније од њега, својим радом зарађују своју плату. Не знам шта је ту препотентно.

Програм Српске напредне странке и блока "Покренимо Србију-Томислав Николић", добро је познат свим добронамерним грађанима.
Налази се у десном углу сајта ввв.снс.орг.рс.

LSV u Futogu?Ovo je u domenu naucne fantastike.Ko li ih je slusao tamo?Mora da su napunili kombi svojim austrougarima i odveli ih u Futog medju bosancerose.Sreca pa nije bilo incidenata...
Владајуће странке аутобусима довозе своје присталице на митинге.
Иначе, у Футогу су про-националне странке веома јаке (СНС бар 40 %, ДСС изнад цензуса, СРС око 10 %)

Kad saznas da DS ima najvise sansi za pobedu :sad2:
it+crowd+gif.+i+love+the+it+crowd_5b253d_3120562.gif

Наравно. Везе са истином нема њихово писаније.

Interesantno kako o Vikiliksu isti stav ima DS i SNS.

Evo sta sam malopre napisao na drugoj temi sto dokazuje moju tvrdnju:

Emisija na PST. Gost Kostunica, novinari Relic i Lalic (urdnik Press-a) i Bujosevic kao domacin.
Meni zapalo za oko sledece:
Relic: "Hteo bih nesto o Vikiliksu..."
Bujosevic (uskace): "Bice i o Vilkiliksu ali moramo na reklame..."
Posle reklama nastavlja se pitanjima iz (neprikazanih podataka koje cita Bujosevic sa nekog papira)
Kostunica: "..a sto se tice Vikiliksa..."
Bujosevic: "nastavicemo, moramo na reklame.."
Posle reklama pitanje o (ne secam se vise cemu)
Bujosevic - Relicu: "Hajde sada ali imas 30 sekundi..."

Lider LDP Čedomir Jovanović pozvao je vođe SNS i DS da zajedno rade na stvaranju nove, moderne, bolje, evropske Srbije.

"Nikoliću-pomozi, Tadiću-povedi"
SRBIJO, PROPADNI .

Mozemo se mi ismejavati ali ja ovo iscitavam drugacije. Ceda nikada nista ne radi slucajno i nikada u svoje ime. On samo profesionalno odradjuje zadatke za koje je placen.
Posto je zadatak da pripremi javno mnjenje za ono sto Tadic provodi oko KiM uspesno zavrsio, sada je dobio zadatak da nas pripremi da je koalicija DS-SNS nuzna "u interesu obnove Srbije" jer "znaju li gradjani da svakog sekunda vec dvadeset godina izdvajaju po 20 dolara za izdrzvanje (nisam zapamtio izraz ali je nedvosmisleno mislio na KiM".
Ako zelite saznati sta nam se sprema samo slusajte sta govore "Slobodnu evropa" i LDP. Do sada su bili nepogresivi. Na nasu veliku zalost!

Велимир Илић (у име коалиције): Нећемо са ДС и УРС, хоћемо са СПС

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/313691/Ilic-Pravio-bih-vladu-sa-Dacicem

Ilić: Pravio bih vladu sa Dačićem
Tanjug | 24. 03. 2012. - 10:15h | Komentara: 46

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da bi koalicija okupljena oko naprednjaka pravila buduću vladu sa socijalistima Ivice Dačića.

"Sa Dačićem ćemo sigurno razgovarati", rekao je Ilić

.
Na pitanje koliko je realno da vladu formiraju DS i SNS, Ilić je rekao da on to nikako ne vidi.

"To mi je potpuno nemoguće, jer smo se i u startu, kada smo Tomislav Nikolić i ja pravili koaliciju, dogovorili da to ne dolazi u obzir", rekao je Ilić.

Kao uslov za partnerstvo sa koalicijom oko naprednjaka, Ilić ističe da je neophodno "da se ne koče ekonomski procesi, ali da se s druge strane ekonomskim jačanjem približimo Evropi".

"Zato svi građani treba da glasaju za našu listu jer jedino mi garantujemo prave promene i to sto odsto", kazao je Ilić.

Велимир Илић (у име коалиције): Нећемо са ДС и УРС, хоћемо са СПС

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/313691/Ilic-Pravio-bih-vladu-sa-Dacicem

Ilić: Pravio bih vladu sa Dačićem
Tanjug | 24. 03. 2012. - 10:15h | Komentara: 46

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da bi koalicija okupljena oko naprednjaka pravila buduću vladu sa socijalistima Ivice Dačića.

"Sa Dačićem ćemo sigurno razgovarati", rekao je Ilić

.
Na pitanje koliko je realno da vladu formiraju DS i SNS, Ilić je rekao da on to nikako ne vidi.

"To mi je potpuno nemoguće, jer smo se i u startu, kada smo Tomislav Nikolić i ja pravili koaliciju, dogovorili da to ne dolazi u obzir", rekao je Ilić.

Kao uslov za partnerstvo sa koalicijom oko naprednjaka, Ilić ističe da je neophodno "da se ne koče ekonomski procesi, ali da se s druge strane ekonomskim jačanjem približimo Evropi".

"Zato svi građani treba da glasaju za našu listu jer jedino mi garantujemo prave promene i to sto odsto", kazao je Ilić.

Znaci, istina je! SNS ne sme sa Kostunicom. Cak ga ni Velja vise ne pominje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back