izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma i ja bih da biram...ali koga i sta..?? da biram izmedju kuge i kolere...sve bre od zla oca i jos gore majke...decenijama pije krv narodu-laze i krade...u oci gleda i laze....NE ZELIM DA MISLE DA SAM TOLIKO GLUP I NEPISMEN-BOLESTAN I JADAN...
kad se pojavi neko ko ce dati garancije za realizaciju svojih ideja--glasacu...do tada a u PM...

Ja bih svima koji nemaju debeo razlog što nisu izašli na izbore uskratio i socijalno i zdravstveno i besplatno školovanje i subvencije i pravo na štrajk i zapošljavanje u državnim ustanovama itd.
Kao dokaz o izlasku na izbore, svako bi morao da ima neku vrstu overene potvrde.

Narode, prekini da se glupiraš, na izbore se mora izaći!
Što se mora izaći,da opet izabereš neko smeće i ***** i da se posle luzerski , maloumno tešiš kako je u pitanju manje zlo,j.ebo to .
Mada ja možda i izadjem i galsam za neke cirkuzante tipa Jogi Letači , Dveri ,Marijan Rističević i Žika Obretković i ne propagiram bojkot ,al potpuno razumem one koji neće da izadju u ovoj konkurenciji. .

Poslednja izmena:

Upravo tako, ti "neopredeljeni i neodlucni" su postali pogubniji za ovu Srbiju nego li sami glasaci DS-a i LDP-a, pogledaj bre 30% ljudi ne zna sta hoce, i dok oni takoo ne znaju, DS fasisti i te kako znaju sta hoce, da kradu i da prodaju drzavu, i to sve uz blagoslov ovih neodlucnih.
E sad jedno objasnjenje za sve one koji "nemaju za koga da glasaju"............na vlast ce doci SIGURNO neko od sadasnjih aktuelnih stranaka i politicara, upravo svi oni koje vi "necete", pa glasali vi ili ne glasali. Sigurno je takodje da ce pri sto manem ucescu na izboru, SIGURNO pobediti oni koji su i sad na vlasti.
I propaganda da su "svi isti" ne pije vodu, svi imaj razlicite programe,ko nebo i zemlja, nema cega nema, za svakog znaci postoji opcija po njegovom ukusu....................a to da su "svi lopovi", ppa to ne znamo, znamo samo da ovi sadasnji aktuelni jesu, ne lopovi, nego lopurde, mafijasi, izdajice i ponizeni govnari od sve i jedne drzave, koje niko vise ne uzima za ozbiljno, nego se samo sa njima segace i sprdaju
Tačno , na vlast će sigurno doći neko od pomenutog smeća ,glasali ili ne , pa baš zato ne moram i ja da budem taj koji sam glasao za neko od tog gorepomenutog smeća , ovako je bar savest čistija i mirnija ,kad znaš da nisi ti glasao za neku lopovsku gnjidu i šljama ,iako će on svakako vladati .

Ja bih svima koji nemaju debeo razlog što nisu izašli na izbore uskratio i socijalno i zdravstveno i besplatno školovanje i subvencije i pravo na štrajk i zapošljavanje u državnim ustanovama itd.
Kao dokaz o izlasku na izbore, svako bi morao da ima neku vrstu overene potvrde.

Narode, prekini da se glupiraš, na izbore se mora izaći!

i ne samo to debelo ih kazniti novčano za neizlazak na izbore , šta je tu je posle jebanja nema kajanja svi snosimo odgovornost tada i i svi će imati vlast tačno onakvu kakvu smo zaslužili , a ne da par debila kroji na živote svima.

Tačno , na vlast će sigurno doći neko od pomenutog smeća ,glasali ili ne , pa baš zato ne moram i ja da budem taj koji sam glasao za neko od tog gorepomenutog smeća , ovako je bar savest čistija i mirnija ,kad znaš da nisi ti glasao za neku lopovsku gnjidu i šljama ,iako će on svakako vladati .

Vidi, to sto ti propagiras je predaja bez borbe, a tako ti savest sigurno nece biti mirnija,............svi su oni isto smece, moze da kaze samo neko kome je ova vlast ipak milija i pod kojom ima relativno dobar zivot, pa nema nuzdu ni da je menja, jasno, nije mu standard bas evropski, ali ima za fin zivot, jel tako, a sa onim drugim novima na vlasti, ........hm.ko zna? Problem je sto ti spadas u tih 10% kojima u Srbiji ni nije tako lose, ali izvini, vase misljenje nije relevantno, nego onih ostalih 90%.

ma i ja bih da biram...ali koga i sta..?? da biram izmedju kuge i kolere...sve bre od zla oca i jos gore majke...decenijama pije krv narodu-laze i krade...u oci gleda i laze....NE ZELIM DA MISLE DA SAM TOLIKO GLUP I NEPISMEN-BOLESTAN I JADAN...
kad se pojavi neko ko ce dati garancije za realizaciju svojih ideja--glasacu...do tada a u PM...

Ja sam upravo malopre rekla da imamo raznih partija sa raznim programima, sve je tu, za svacijii ukus..............ali bojim se da vi ni nemate predstavu kako treba da izgleda vas buduci perfektni vodja, kakav treba da ima program, sta da radi, sta da ne radi. I ne zaboravite, ako se i pojavi neki "nepoznati i cisti", moglo bi biti da dolazi pravo iz Amerike...............a o tome sta sve moze da se desi dok "pravi" ne dodje, i koliko mi vremena do tada imamo, odnosno nemamo, i da ne pricam. Malo mi je neozbiljno u ovom momentu kad sve gubimo,ponasati se kao da je sve u redu, nigde nam se eto ne zuri i imamo sve vreme ovog sveta.

Слажем се, само бих малко другачије рекао, али је суштина погођена у потпуности.

За кога год да гласамо остаће подела на ''њих'' и ''нас'' и влада ће исти звали се власт или опозиција, владаће па ће владати.

Ово већ постаје смешно када слушам, ''обичне'' грађане када се расправљају, и то са којом жустином, а око чега...

Stultorum plena sunt omnia.

Ja sam upravo malopre rekla da imamo raznih partija sa raznim programima, sve je tu, za svacijii ukus..............ali bojim se da vi ni nemate predstavu kako treba da izgleda vas buduci perfektni vodja, kakav treba da ima program, sta da radi, sta da ne radi. I ne zaboravite, ako se i pojavi neki "nepoznati i cisti", moglo bi biti da dolazi pravo iz Amerike...............a o tome sta sve moze da se desi dok "pravi" ne dodje, i koliko mi vremena do tada imamo, odnosno nemamo, i da ne pricam. Malo mi je neozbiljno u ovom momentu kad sve gubimo,ponasati se kao da je sve u redu, nigde nam se eto ne zuri i imamo sve vreme ovog sveta.
ne znam koji su to "VI"koji nemaju predstavu kako treba da izgleda partija i vodja....JA odlicno znam kako treba da izgleda...
a to oko programa --to batali...mi bre ne postujemo ni ustav ni zakon kamo li stranacki program....KOJA JE TO PARTIJA DO SADA U SRBIJI ISPOSTOVALA SOPSTVENI PROGRAM..?? jesi li videla da draskovic i ne poznaje statut i program svoje stranke..?? mislis da su drugi bolji..??
koja je to partija ispostovala do sada 20% svog predizbornog programa..??

Докле год ми бирамо вођу између њих десетак ''од бога одабраних'' а не идеју, ја се нећу тиме бактати.

А што се тиче овог дела за свачији укус, што би рекао један паметан човек почетком деведесетих на скупу поводом почетка вишестраначја у СФРЈ,

''Господо ја овди видим плурализам једноумља''

Мало их је схватило тада, а бојим се да већина и даље не схвата...

ne znam koji su to "VI"koji nemaju predstavu kako treba da izgleda partija i vodja....JA odlicno znam kako treba da izgleda...
a to oko programa --to batali...mi bre ne postujemo ni ustav ni zakon kamo li stranacki program....KOJA JE TO PARTIJA DO SADA U SRBIJI ISPOSTOVALA SOPSTVENI PROGRAM..?? jesi li videla da draskovic i ne poznaje statut i program svoje stranke..?? mislis da su drugi bolji..??

Па како да поштују програм када не постоји ни идеологија,
ко је стварно читао статуте и програме партија може да закључи да су у потпуности исти списак лепих жеља или ''жвака за лудака'''
Што би Милошевић рекао ''шведски стандард''

Vidi, to sto ti propagiras je predaja bez borbe, a tako ti savest sigurno nece biti mirnija,............svi su oni isto smece, moze da kaze samo neko kome je ova vlast ipak milija i pod kojom ima relativno dobar zivot, pa nema nuzdu ni da je menja, jasno, nije mu standard bas evropski, ali ima za fin zivot, jel tako, a sa onim drugim novima na vlasti, ........hm.ko zna? Problem je sto ti spadas u tih 10% kojima u Srbiji ni nije tako lose, ali izvini, vase misljenje nije relevantno, nego onih ostalih 90%.
Pa nije ni meni život bajan i divan , al se ne žalim ,a i ne zavisim od države i vlasti tako da mogu to da gledam relaksiranije , jedini motiv može da bude smena sadašnje vlasti ,a sa druge strane odbojni motiv je da glasaš za nekog Tomu ili DSS koji su isti qurac , tako da to pobija ovaj prvi motiv , jedino ima smisla glasati za radikale ili LDPa jer su jedino sa njima gradjani načisto , al opet i oni su lopovi , a i nemaju šanse da dodju sami na vlast .
Mada sve jedno ako se već izlazi na izbore bolje glasati za bilo koju opoziciju , pa moliti Boga da se nešto promeni ,makar i na gore ,a teško može gore , samo da ovi više ne jašu .

Па како да поштују програм када не постоји ни идеологија,
ко је стварно читао статуте и програме партија може да закључи да су у потпуности исти списак лепих жеља или ''жвака за лудака'''
Што би Милошевић рекао ''шведски стандард''

pa vidis da to pali kod naroda..

са другог форума:

петоколонаш је прекјуче признао независност КиМ, продаје дођош из милодукљанских планинчина и у сред Београда продаде СРЦЕ Србије, и данас ће добити тај усрани папир ''кандидат'' којим ће махати следећа три месеца до избора, а глупи грађани ће на папир ко мува на ***** пандурско.
И боли ме ****** за те који се лепе на го*но петоколонашко, мене разједа дилема шта да радим. Никада до сада нисам прескочио изборе и сматрам издајом не изаћи на исте, сем ако оправдано ниси спречен. Кад изађеш мораш за некога да гласаш. А за кога бре!!!!
За мене лично круг је јако сужен: СРС, Двери, Наши, и евентуално ДСС, па нема више!
СРС је до сада добила све од мене, овога пута нема шансе да добије ишта после још већег промовисања лоповчине шаровића и осталих устајалих гњида које су се обогатиле и које ништа ново не уносе у систем и облике политичке и сваке друге борбе против петоколонашког режима. Еј бре, да гласам да шаровић буде градоначелник. је су ли ови из СРС озбиљни или зајебавају своје гласаче и подсмевају им се!!!!
Код Двери ми нешто смрдуцка јер имају отпораше у најужем врху, и сада дајем глас да отпораш иде у посланике. Некако не иде.
Наши немају шансу за пролаз цензуса, али можда треба подржати гласом мада се онда испада неозбиљан трошењем на некога коме тај глас ништа не значи.
Прецртати листић, можда најбоље и тако би сигурно било да на изборе изађе 80% гласача и њих 60% прецрта, то би била највећа победа превареног и ојађеног грађанина Србије!

Posle dugo razmisljanja, a dao sam sansu svim strankama da me ubede da glasam za njih, ostaje jedino sledece

Republicki - LDP
Pokrajina - LDP
Lokal - LDP

A ako bude izbora za predsednika, posle duzeg razmisljanja odlucio sam se za Cedu Jovanovica

ldp.jpg

"Vi" mislm na one koji ne zele da glasaju, nista drugo,..............gde to radikali nisu ispostovali svoj program, ako je tako nesto i moguce u opoziciji. Primecujem samo da sve grehove i greske ove vlasti i stranaka u njoj, bez izuzetka pripisujete i svim ostalim strankama. Po kom osnovu vi mozete da poredite vladajuce i opozicione stranke? Sta vi to konkretno zamerate radikalima?

Pa nije ni meni život bajan i divan , al se ne žalim ,a i ne zavisim od države i vlasti tako da mogu to da gledam relaksiranije , jedini motiv može da bude smena sadašnje vlasti ,a sa druge strane odbojni motiv je da glasaš za nekog Tomu ili DSS koji su isti qurac , tako da to pobija ovaj prvi motiv , jedino ima smisla glasati za radikale ili LDPa jer su jedino sa njima gradjani načisto , al opet i oni su lopovi , a i nemaju šanse da dodju sami na vlast .
Mada sve jedno ako se već izlazi na izbore bolje glasati za bilo koju opoziciju , pa moliti Boga da se nešto promeni ,makar i na gore ,a teško može gore , samo da ovi više ne jašu .[/QUOTE]
O tome i ja pricam, ove sad je tesko skinuti jer su ogrezli u korupciji, kradji i ostalim mafijaskm radnjama, i znaju sta ih ceka kad izgube imunitet, pa se zato bore svim sredstvima da do toga ne dodje. Kad dodju novi, (jos) ne korumpirani, ne dozvoliti im da do toga uopste i dodje, nego ih menjati cim naprave prvu gresku, pa tako i sledece, i sledece............ne dozvoliti nikom da pusti korenje ako pocne da urnise po drzavi.

Докле год ми бирамо вођу између њих десетак ''од бога одабраних'' а не идеју, ја се нећу тиме бактати.

А што се тиче овог дела за свачији укус, што би рекао један паметан човек почетком деведесетих на скупу поводом почетка вишестраначја у СФРЈ,

''Господо ја овди видим плурализам једноумља''

Мало их је схватило тада, а бојим се да већина и даље не схвата...

Ja i biram ideju, i zato ostajem dosledna stranci dokle god ona ostaje dosledna ideji koju propagira, prosto i jednostavno

свако ко не изађе на изборе значи да је жути скот и да му овакво стање одговара-што већи постотак излазности љиге типа ћеда људска беда,ћанак лонац полопац ...остају испод цензуса и такви ништаци не могу да утичу на одлуке тј на ваше животе:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back