izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zašto vako veliš?

Ма нема везе са изборима него са нечим другим...почињем да схватам зашто се парола "Ко друкчије каже, клевеће и лаже..." у било којој форми, тако добро прима овде. Није до пароле.

Ма нема везе са изборима него са нечим другим...почињем да схватам зашто се парола "Ко друкчије каже, клевеће и лаже..." у било којој форми, тако добро прима овде. Није до пароле.

pa dobro, al ja pitah zašto je loše ne izaći na izbore jer me stvarno interesuje mišljenje, a pošto nisam imao nameru da izlazim....

A znas zasto usi? Pa to je najintersantniji deo na magarcu.. doduse nisam znao da si slon...

Stan malo- ne prenagljuj sa zakljuccima ... Po tom opisu bi najpre bio ovaj ...

images

Hbt. Dzon je vanzemaljac ... :eek:

nas u CRO se ne tiče kako će proći izbori i koja ce opcija da pobjedi...ali moramo malo preko plota da zavirimo..čisto iz znatiželje...mada...tu po forumu..desna opcija ima velku šansu u Srbiji..ako se to ostvari..neka i Šešelja puste izu Haga da se vrati u zemljicu Srbiju...eeeee..da mi je to doživeti...

pa dobro, al ja pitah zašto je loše ne izaći na izbore jer me stvarno interesuje mišljenje, a pošto nisam imao nameru da izlazim....

Ради како ти савест налаже.
Ја знам за кога ћу гласати и зашто а не желим да убеђујем друге да је то и њима добро. Како ја то да знам?

Ради како ти савест налаже.
Ја знам за кога ћу гласати и зашто а не желим да убеђујем друге да је то и њима добро. Како ја то да знам?

pa meni se čini da je najbolje ne izaći. al ti reče da samo kreteni neće izaći pa ko velim znaš nešto što ja ne znam a pošto ne bih da ispadnem kreten odlučih da pitam ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back