izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko ne izađe na izbore njegov glas ide direktno DS-u -jer će oni krasti na izborima kako znaju i umeju.

kako kad imas po jednog kontrolora iz svake stranke, koji kasnije broje glasove zajedno i svako pravi svoj spisak i javlja se Izbornoj komisiji i centrali svoje stranke

Jel ce ovaj iz DSa da da svakom da po 300 kinti i da kaze "e aj idi nam kupi nesto slatko" aoni ce da kazu "vazi se" i onda ce da ostane sam i prebroji glasove ?

kako kad imas po jednog kontrolora iz svake stranke, koji kasnije broje glasove zajedno i svako pravi svoj spisak i javlja se Izbornoj komisiji i centrali svoje stranke

Jel ce ovaj iz DSa da da svakom da po 300 kinti i da kaze "e aj idi nam kupi nesto slatko" aoni ce da kazu "vazi se" i onda ce da ostane sam i prebroji glasove ?

A ja bi da zabranim stranke.. a znas sto? Zato sto su to privatne organizacije kojima je svrha sama sebi...

Samo idioti mogu da glasaju za ove osobe koji nam se nude.

Само кретени неће изаћи на гласање.
Само дебили возе левом страном улице.
Само клокани перу уши једном недељно.
....
Само кукавице не смеју директно да кажу оно што желе.

naravno, politika je najvise kesha donosi

Politika je kao tenis , ne moze sirotinja da se bavi njime, jer ce sirotinja u oba slucaja da dobije samo pe _ is :D

Новца на Балкану нема, новац је у Брислу. Ако ти треба, мораш да га потражиш. А за то треба знање, организација и остало што странке имају, а појединци не. Лађењем уста се ништа не постиже, само делањем :)

Новца на Балкану нема, новац је у Брислу. Ако ти треба, мораш да га потражиш.А за то треба знање, организација и остало што странке имају, а појединци не. Лађењем уста се ништа не постиже, само делањем :)

Ovo je nevidjen vic...

A sto se tice organizacije.. jesu, jesu se ustrojili k'o mafija..

Новца на Балкану нема, новац је у Брислу. Ако ти треба, мораш да га потражиш. А за то треба знање, организација и остало што странке имају, а појединци не. Лађењем уста се ништа не постиже, само делањем :)

tacno tacno nema sta da se doda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back