- Poruka
- 61
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne dam ja nikom svoj glas.Oni su kao Goldberg varijacije,ista melodijska linija u svim oktavama![]()
Nema vise izbora za koga, nego protiv koga.. doduse sve je to isto, nego vec kad smo u fakin matrix-u, neka bude blazeno neznanje...
Ne dam ja nikom svoj glas.Oni su kao Goldberg varijacije,ista melodijska linija u svim oktavama![]()

Јел то Чедерска мантра?Ova kandidatura bas ostavlja ozbiljne posledice na ove zavedene![]()
Ko ne izađe na izbore njegov glas ide direktno DS-u -jer će oni krasti na izborima kako znaju i umeju.
bome dobro veliš![]()

Ko ne izađe na izbore njegov glas ide direktno DS-u -jer će oni krasti na izborima kako znaju i umeju.

kako kad imas po jednog kontrolora iz svake stranke, koji kasnije broje glasove zajedno i svako pravi svoj spisak i javlja se Izbornoj komisiji i centrali svoje stranke
Jel ce ovaj iz DSa da da svakom da po 300 kinti i da kaze "e aj idi nam kupi nesto slatko" aoni ce da kazu "vazi se" i onda ce da ostane sam i prebroji glasove ?
Samo idioti mogu da glasaju za ove osobe koji nam se nude.
A ja bi da zabranim stranke.. a znas sto? Zato sto su to privatne organizacije kojima je svrha sama sebi...
Само кретени неће изаћи на гласање.
Само дебили возе левом страном улице.
Само клокани перу уши једном недељно.
....
Само кукавице не смеју директно да кажу оно што желе.
naravno, politika je najvise kesha donosi
Politika je kao tenis , ne moze sirotinja da se bavi njime, jer ce sirotinja u oba slucaja da dobije samo pe _ is![]()
naravno, politika je najvise kesha donosi
Politika je kao tenis , ne moze sirotinja da se bavi njime, jer ce sirotinja u oba slucaja da dobije samo pe _ is![]()

Новца на Балкану нема, новац је у Брислу. Ако ти треба, мораш да га потражиш.А за то треба знање, организација и остало што странке имају, а појединци не. Лађењем уста се ништа не постиже, само делањем![]()
Новца на Балкану нема, новац је у Брислу. Ако ти треба, мораш да га потражиш. А за то треба знање, организација и остало што странке имају, а појединци не. Лађењем уста се ништа не постиже, само делањем![]()
tacno tacno nema sta da se doda
tacno tacno nema sta da se doda
i tako...uskoro ce izbori i zivo me zanima kome cete podariti svoje poverenje.
![]()
5+ neka se jede zavedeni
Treba glasati protiv sadasnjih stranaka na vlassti zbog cinjenice da su nas unistili ekonomski,prodali deo srpske drzave,
narod saterali u misiju rupu jer se boji Tadicevog rezima.