izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili cu da glasam za neke levake ili su da ponistim listic, zaokruzim sve, ili ga presaram, ili dopisem nesto.....Samo nemojte niko da ubaci prazan jer ce onda zaokruziti sta im odgovara....

није ми јасно како је постављач ове теме мога да срс представи црвеном а тзв снс плавом бојом да можда и то није љопата тома понео у мираз

Иако не сматрам да је СНС најбоља странка, поверење дајем њима јер се само тако може срушити тренутна власт.

pa oni su copy paste, u cemu je razlika?To je vec ofucana ekipa, pritom potpuno heterogena, za jednokratnu upotrebu.Njih sadasnja vlast obucava, apsurd.

Kada sam rekao da cela pozicija može da uzme najviše 30% glasova izgleda da sam debelo pogrešio.

Iz trenutnog pregleda ispada da je jedva prešla 12%. (LDP,LSV,DS)

Sada moram da se izvinim pozicionarima što sam im ulivao lažnu nadu.

srslogo.jpg

Ja bih svima koji nemaju debeo razlog što nisu izašli na izbore uskratio i socijalno i zdravstveno i besplatno školovanje i subvencije i pravo na štrajk i zapošljavanje u državnim ustanovama itd.
Kao dokaz o izlasku na izbore, svako bi morao da ima neku vrstu overene potvrde.

Narode, prekini da se glupiraš, na izbore se mora izaći!

Ja bih svima koji nemaju debeo razlog što nisu izašli na izbore uskratio i socijalno i zdravstveno i besplatno školovanje i subvencije i pravo na štrajk i zapošljavanje u državnim ustanovama itd.
Kao dokaz o izlasku na izbore, svako bi morao da ima neku vrstu overene potvrde.

Narode, prekini da se glupiraš, na izbore se mora izaći!

Upravo tako, ti "neopredeljeni i neodlucni" su postali pogubniji za ovu Srbiju nego li sami glasaci DS-a i LDP-a, pogledaj bre 30% ljudi ne zna sta hoce, i dok oni takoo ne znaju, DS fasisti i te kako znaju sta hoce, da kradu i da prodaju drzavu, i to sve uz blagoslov ovih neodlucnih.
E sad jedno objasnjenje za sve one koji "nemaju za koga da glasaju"............na vlast ce doci SIGURNO neko od sadasnjih aktuelnih stranaka i politicara, upravo svi oni koje vi "necete", pa glasali vi ili ne glasali. Sigurno je takodje da ce pri sto manem ucescu na izboru, SIGURNO pobediti oni koji su i sad na vlasti.
I propaganda da su "svi isti" ne pije vodu, svi imaj razlicite programe,ko nebo i zemlja, nema cega nema, za svakog znaci postoji opcija po njegovom ukusu....................a to da su "svi lopovi", ppa to ne znamo, znamo samo da ovi sadasnji aktuelni jesu, ne lopovi, nego lopurde, mafijasi, izdajice i ponizeni govnari od sve i jedne drzave, koje niko vise ne uzima za ozbiljno, nego se samo sa njima segace i sprdaju

Upravo tako, ti "neopredeljeni i neodlucni" su postali pogubniji za ovu Srbiju nego li sami glasaci DS-a i LDP-a, pogledaj bre 30% ljudi ne zna sta hoce, i dok oni takoo ne znaju, DS fasisti i te kako znaju sta hoce, da kradu i da prodaju drzavu, i to sve uz blagoslov ovih neodlucnih.
E sad jedno objasnjenje za sve one koji "nemaju za koga da glasaju"............na vlast ce doci SIGURNO neko od sadasnjih aktuelnih stranaka i politicara, upravo svi oni koje vi "necete", pa glasali vi ili ne glasali. Sigurno je takodje da ce pri sto manem ucescu na izboru, SIGURNO pobediti oni koji su i sad na vlasti.
I propaganda da su "svi isti" ne pije vodu, svi imaj razlicite programe,ko nebo i zemlja, nema cega nema, za svakog znaci postoji opcija po njegovom ukusu....................a to da su "svi lopovi", ppa to ne znamo, znamo samo da ovi sadasnji aktuelni jesu, ne lopovi, nego lopurde, mafijasi, izdajice i ponizeni govnari od sve i jedne drzave, koje niko vise ne uzima za ozbiljno, nego se samo sa njima segace i sprdaju
И зову нас балканска цркотина!

Ja kao i uvek glasam za SRS, i da je opozicija i njeni glasaci pametni, ne bi se glozili medju sobom, nego bi pravili propagandu protiv vladajuceg rezima, a ne protiv opozicije. Realno gledano, jedina mogucnost je koalicija svih vecih opozicionih stranaka posle izbora, bez obzira na sve nesuglasice. Ja sam ubedjena da ce SRS bti za tu opciju otvorena, jer drugog izlaza nema niko.Cak i da je SNS novi americki igrac, pod nadzorom radikala i DSS-a u zajednickoj ne bi prosla u svojim namerama. Svako ko ne zeli takvu koaliciju je neprijatelj Srbije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back