izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja razmisljam da glasam za Rasima.
Nekako mi njegova stranka ima dobar socijalni program.
Usmjeren je na smanjenju administracije, drzavnog aparata, broja ministrastava...
Svidjaju mi se sto nisu agresivni, ne grade svoju karijeru na pljuvanju po vlastima, i program im je uglavnom baziran na ekonomiji i socijali.

Naravno da je tvoje pravo da glasas za koga hoces ali ako vec zelis da nam obrazlozis razloge, onda treba da znas da mi znamo da je Rasim sve vreme u vlasti, da je trenutno ministar bas za SOCIJALNA pitanja, da je mogao bar u svom ministarstvu da smanji administraciju,...
I da! Kako da "gradi svoju karijeru pljuvanjem po vlasti" jer bi to znacilo da pljuje po sebi.
Pokusaj da nas sa nekim drugim argumentima priblizis Rasimu! :rtfm:

Ja apsolutno razumem Seseljevu poziciju i ugao iz koga sve gleda.
Ne razumem vas clanove ,koji zbog njegove teske i nicim zasluzene pozicije, zbog toga ne vidite Srbiju i trenutak u kome se nalazi. Pri tome ne mislim da morate zajedno ali bar usmerite energiju na rusenje ove vlasti. Ako SNS dodje na vlast i nastavi ovakvu politiku ili, ne daj Boze, udje u koaliciju sa zutiima i crvenima, onda cu vam se i ja (a verujem i sve patriote) pridruziti u rusenju i politickom inistenju SNS.
Do tada, nas zajednicki problem bi treali biti ovi na vlasti.
Tako ja kao covek van stranaka vidim sadasnji trenutak.

Glas razuma! Šteta što neki i dalje gledaju samo parcijalne interese i ne vide celinu - interes države i naroda.

Dva u jedan!
34481.jpg

Naravno da je tvoje pravo da glasas za koga hoces ali ako vec zelis da nam obrazlozis razloge, onda treba da znas da mi znamo da je Rasim sve vreme u vlasti, da je trenutno ministar bas za SOCIJALNA pitanja, da je mogao bar u svom ministarstvu da smanji administraciju,...
I da! Kako da "gradi svoju karijeru pljuvanjem po vlasti" jer bi to znacilo da pljuje po sebi.
Pokusaj da nas sa nekim drugim argumentima priblizis Rasimu! :rtfm:

Ne zelim ja da propagiram Rasima i njegovu stranku nego mi je on onako...u ovom trenutku najnormalniji.
Nisam ni ja sigurna da li cu glasati za njega...samo kazem da razmisljam...slusajuci ove druge on mi je najumjereniji.
Mada, cini mi se da ce se na ove izbore ici vise da neko NE pobijedi.

najgore je sto narod misli da ce na izborima izabrati nesto...
pa ajd posteno--ko je od glasaca SPS-a na proslim izborima ili DS-a mogao pomisliti da ce dati svoj glas za koaliciju SPS-DS..??
pa bre sad da ustane milosevic i djindjic umrli bi od muke opet...
ko je danas siguran od glasaca u srbiji da ce njegov glas zavrsiti uz politiku kojoj je namenjen..??

pa ajd posteno--ko je od glasaca SPS-a na proslim izborima ili DS-a mogao pomisliti da ce dati svoj glas za koaliciju SPS-DS..??
ko je danas siguran od glasaca u srbiji da ce njegov glas zavrsiti uz politiku kojoj je namenjen..??

"Моја савест, међутим, не би била ни најмање мира ако свом народу не бих, после свих ових година на његовом челу, рекао шта мислим о његовој судбини ако би му ту судбину наметнуо неко други, макар и тако што би народу објашњавао како је такву судбину изабрао сам. Та заблуда да бира сам оно што за њега бира неко други, најопаснија је заблуда и главни је разлог моје одлуке да се обратим грађанима Југославије.Хвала.“
потпис Слободана Милошевића

Onaj ko bude glaso za KP.Mi nasigurno nećemo ulaziti u koalicije ukoliko nam narod bude dao poverenje.

"Моја савест, међутим, не би била ни најмање мира ако свом народу не бих, после свих ових година на његовом челу, рекао шта мислим о његовој судбини ако би му ту судбину наметнуо неко други, макар и тако што би народу објашњавао како је такву судбину изабрао сам. Та заблуда да бира сам оно што за њега бира неко други, најопаснија је заблуда и главни је разлог моје одлуке да се обратим грађанима Југославије.Хвала.“
потпис Слободана Милошевића

velika istina..

ljudi ovde je prava poenta da li neko više može da veruje tadiću i njegovoj stranci..
ako se prisetimo šta su obećavali a šta se sve izdešavalo za ove 4 godine
u Srbiji je bez posla ostalo 400.000 ljudi, a javni dug se približio cifri od 45 odsto BDP-a što govori u kakvoj se situaciji zemlja nalazi.To su zvanični podaci MMF-a..
stopa nezaposlenosti je povećana sa 14 na 20 odsto sa tendencijom daljeg rasta..
Takođe iz MMf-a je poručeno da Srbija ne može u ovakvoj situaciji da očekuje nove investicije jer je klima za ulaganje „nestabilna“.
U svakoj zemlji bi predsednik Tadić i njegova stranka doživeli fijasko na izborima a ovde kod nas izgleda narod još veruje u bajke....
Milošević nas je jahao 20 godina pa ako treba i Tadić toliko da nas jaše zaista neznam šta će ostati od ove države verovatno kamen na kamenu neće ostati....
zaista iskreno ovo govorim ne mogu da verujem da neko može da glasa za DS i predsednika tadića sem ako nema direktnu korist i njegovo okruženje koje je sve bogatije....brinem se za budućnost ovog naroda ako i dalje ostane ista vlast

Kogod dođe na vlast, ovde će biti isto ili gore. Tako kažu svetski ekonomski stručnjaci :mrgreen:
Nemojte da se zamajavate više, sve te stranke su bedna govna koja samo gledaju kako da se ubudže u fotelje i javne nabavke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back