Иван Босиљчић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Strela:
Не погађа ме лично, али ја, рецимо, немам ту потребу да говорим негативно о некоме. Мени се рецимо не свиђа Вук Костић, па нисам нашла за сходно да на теми која му је посвећена кажем свој суд о њему, једноставно ту тему сам заобишла!
Исто тако ћу заобићи тему о редитељима који ми се не допадају и говорићу само о онима који ми се допадају.

"...jer izgleda misli da je neki frajer...i da zna da glumi."

Довољно је да о њему публика која га гледа пред увек препуном салом и редитељи који га ангажују, мисле да је неки фрајер и да зна да глуми!

E dobro, drago mi je da te ne pogađa lično.

Moram priznati da ne razumem tvoj stav da govoriš samo o stvarima/ljudima/itd. koji ti se dopadaju. Ja mislim da forumi služe za diskutovanje, a diskusija uključuje razmenu različitih mišljenja. tako barem ja to shvatam, pa ću zato uvek reći i šta/ko mi se ne dopada i zašto. Pri tom ne očekujem da se neko vređa nego ako misli drugačije to objasni, pa onda ja tako kroz tuđa mišljenja, na primer, bolje shvatim fenomen Bosiljčićeve popularnosti - šta to drugi u njemu vide što ja očigledno ne vidim. Uostalom tema se zove 'Ivan Bosiljčić', a ne 'Napišite nešto lepo o Ivanu Bosiljčiću' tako da je moj post sasvim na mestu. 8-)

Aj uzdravlje, taman da sam do sada i volela I.B. mislim da bi mi se posle ovakve sumanute rasprave smučio. :cry:

Meni je on jako sladak ali sam ga gledala u serijama i u pozoristu, i uvek mi je nekako krut, i nekako se namesta i nije mi prirodan uopste, cini mi se kao da je svestan svog izgleda pa potencira, jer shvata da to prolazi. Nisam bas impresionirana njegovom glumom,nije me nicim odusevio, mislim nijednom ulogom, iako je zaista cini mi se pristojan i lep decko.

Ivan je odličan u mjuziklima i ima sve što je potrebno za ovaj žanr, atraktivan fizički izgled, šarm, dobro peva i pokazao se pogotovo u Chicagu, kao dobar plesač (Mojca Horvat, koreograf ih je prilično razdrmala). Gledala sam ga i u Zvezdari, Brzina Tame, dramska uloga i tu je pokazao da može i u dramskom repertoaru da se iskaže... Sad snima i neke filmove, čula sam nešto sa Darkom Bajićem. Tražen je za televizijske serije, prema tome nije mi poznato, da je neko njegovih godina toliko rasprodat i zauzet. Ne verujem da su u pitanju neke veze, mladić je iz Užica, a ni mama ni tata mu nisu iz pozorišnog i filmskog miljea, nego prosto iz njega nešto zrači ljudsko, toplo i plemenito. Mislim da je to razlog zašto ga publika izuzetno voli i rado gleda upravo one predstave u kojima on igra. Držim mu palčeve.

Kopakabana, svaka cast na izboru reci. Verovatno ima nekog dobrog menadzera, poput tebe, pa zato i ima puno posla u dobrim pozorisnim komadima i simpatije kriticara.
Postujem svacije misljenje, i dobro i lose, i moram da priznam da sam ipak subjektivna u pogledu Bosiljcica, jer ga znam i cenim kao osobu koja je uspela brzo da ostvari, nekako, prerano zacete, ambicije ka glumi i pozoristu.

StoRmy, nisam mu menadžer, ne znam ni da li uopšte ima menadžera? Znam da su se menadžeri skoro pojavili među glumačkim svetom i da malo glumaca ima menadžera, jer naprosto, naše tržište je jako malo i sve se svodi na lična poznanstva, kontakte, a eventualno se desi da neki filmski ili TV reditelj pogleda neku pozorišnu predstavu i pozove ponekog glumca u film ili seriju.
Što se Ivana tiče, za njega sam čula da je na predstavi Chicago, bio Darko Bajić, da ga je Ivan oduševio i da je odmah dobio poziv za snimanje filma. Eto dešava se i kod nas da neko dobije ulogu zahvaljujući isključivo svojim kvalitetima.
Ovo oko izbora reči, pa hvala na komplimentu, trudim se.

pusla:
Meni je on jako sladak ali sam ga gledala u serijama i u pozoristu, i uvek mi je nekako krut, i nekako se namesta i nije mi prirodan uopste, cini mi se kao da je svestan svog izgleda pa potencira, jer shvata da to prolazi. Nisam bas impresionirana njegovom glumom,nije me nicim odusevio, mislim nijednom ulogom, iako je zaista cini mi se pristojan i lep decko.
Ja mislim da je pred ovim glumcem sjajna karijera i da njega tek cekaju dobre uloge.Pomalo deluje nezrelo za svoje godine, pa ce verovatno i uloge koje bude radio sa godinama dobijati slojeve...ne znam, mozda gresim ali sam ovaj utisak stekla gledajuci sta radi i kako radi zadnjih par godina.
Takodje mislim i da je svestan svog sarma i izgleda, ali to samo radi za njega, ako se ne varam.Nemamo mi lepseg glumca trenutno od Ivana B.,mada je i to stvar ukusa...:)

Ljudi pa ja sam se potpuno odusevila kada sam otkrila da Ivan Bosiljcic ima svoju temu !!!! :D Neko je spomenuo kako je je profesorka srpskog iz 14. gimnazije predavala njegovom cimeru... E upravo taj cimer je moj profesor srpskog, jedan sjajan covek koji drzi dramsku sekciju u mojoj skoli.Posto sam clan te sekcije, imala sam priliku da dobro upoznam Ivana jer je bio na par nasih predstava. On i moj profesor su zajedno isli u gimnaziju u Uzicu,pa je onda on napustio posle trece godine i upisao FDU. Inace skoro je na premijeri predstave "Mileva Ajnstajn" u mojoj skoli bila i ta profesorka iz 14. gimnazije,koju sam tada imala prilike da upoznam. A i Ivan, naravno. Boze,kako je svet mali... :o :) :D

tockica:
Ja mislim da je pred ovim glumcem sjajna karijera i da njega tek cekaju dobre uloge.Pomalo deluje nezrelo za svoje godine, pa ce verovatno i uloge koje bude radio sa godinama dobijati slojeve...ne znam, mozda gresim ali sam ovaj utisak stekla gledajuci sta radi i kako radi zadnjih par godina.
Takodje mislim i da je svestan svog sarma i izgleda, ali to samo radi za njega, ako se ne varam.Nemamo mi lepseg glumca trenutno od Ivana B.,mada je i to stvar ukusa...:)

Потпуно си у праву! Пред њим је сјајна каријера, можда и светска, уколико буде довољно амбициозан и направи праве контакте!
Што се лепоте и грађе (висине, конституције) тиче, ту је без премца, нема лепшег глумца од њега. :wink:

Virtual_butterfly:
Ljudi pa ja sam se potpuno odusevila kada sam otkrila da Ivan Bosiljcic ima svoju temu !!!! :D Neko je spomenuo kako je je profesorka srpskog iz 14. gimnazije predavala njegovom cimeru... E upravo taj cimer je moj profesor srpskog, jedan sjajan covek koji drzi dramsku sekciju u mojoj skoli.Posto sam clan te sekcije, imala sam priliku da dobro upoznam Ivana jer je bio na par nasih predstava. On i moj profesor su zajedno isli u gimnaziju u Uzicu,pa je onda on napustio posle trece godine i upisao FDU. Inace skoro je na premijeri predstave "Mileva Ajnstajn" u mojoj skoli bila i ta profesorka iz 14. gimnazije,koju sam tada imala prilike da upoznam. A i Ivan, naravno. Boze,kako je svet mali... :o :) :D

Е баш ми је драго што си се одушевила темом о Ивану! Значи ти га познајеш. :-) Испричај нам онда нешто о њему, неки детаљ, неку занимљивост...

Ivan je jedan stvarno sjajan lik,izuzetno fin,druzeljubiv i duhovit. Inace pricala sam sa njim o tome kako je planirao da studira knjizevnost ali mu je moj profesor "preoteo" zanimanje(a ironicno je to sto moj profesor zali sto nije upisao fakultet dramskih umetnosti).Nije nikada planirao da se bavi glumom,vec je posle nekih takmicenja gde je ucestvovao kao recitator,i usmeravanja njegovih profesora,ipak odlucio da se okusa na FDU. Diplomirao je na klasi Vide Ognjenovic,kao sto vec verovatno znate, i to na drami "Viza" koju je ona napisala posebno za tu priliku. Redovno ide na sve kastinge,cak iako nije pozvan. Davao je glasove za crtane filmove "Nindza Kornjace', "Lilo i Stic" i dr.

Inace, strasni je obozavalac Lepe Lukic. :D

A za sve one obozavateljke koje su potajno zaljubljene u njega - moracu da vas razocaram! Ivan ima devojku Tamaru, a ima i nekih govorkanja da je zenidba blizu... :)

Virtual_butterfly:
Ivan je jedan stvarno sjajan lik,izuzetno fin,druzeljubiv i duhovit. Inace pricala sam sa njim o tome kako je planirao da studira knjizevnost ali mu je moj profesor "preoteo" zanimanje(a ironicno je to sto moj profesor zali sto nije upisao fakultet dramskih umetnosti).Nije nikada planirao da se bavi glumom,vec je posle nekih takmicenja gde je ucestvovao kao recitator,i usmeravanja njegovih profesora,ipak odlucio da se okusa na FDU. Diplomirao je na klasi Vide Ognjenovic,kao sto vec verovatno znate, i to na drami "Viza" koju je ona napisala posebno za tu priliku. Redovno ide na sve kastinge,cak iako nije pozvan. Davao je glasove za crtane filmove "Nindza Kornjace', "Lilo i Stic" i dr.

Inace, strasni je obozavalac Lepe Lukic. :D

A za sve one obozavateljke koje su potajno zaljubljene u njega - moracu da vas razocaram! Ivan ima devojku Tamaru, a ima i nekih govorkanja da je zenidba blizu... :)

Тако и треба, желим му све најбоље! :-) Иначе и ја сам негде чула, прочитала, да ускоро планира женидбу и да жели децу. Баш лепо, паметан младић! :wink:

П.С.Плодно је то ПНТ, ево и Мина ће по други пут постати мама, а и многе балерине су већ супруге и мајке. Прича се и за Јелену Јовичић и Ивану Кнежевић, да планирају бебе... Не знам само ко ће да глуми следеће сезоне, ако све глумице и балерине буду трудне!

П.П.С. Имаш леп аватар. 8-)

Strela:
Тако и треба, желим му све најбоље! :-) Иначе и ја сам негде чула, прочитала, да ускоро планира женидбу и да жели децу. Баш лепо, паметан младић! :wink:

П.С.Плодно је то ПНТ, ево и Мина ће по други пут постати мама, а и многе балерине су већ супруге и мајке. Прича се и за Јелену Јовичић и Ивану Кнежевић, да планирају бебе... Не знам само ко ће да глуми следеће сезоне, ако све глумице и балерине буду трудне!

П.П.С. Имаш леп аватар. 8-)

Hvala. :)

MegaTroN:
Mala ispravka. Boske nije diplomirao.

Е ова је информација пара вредна... :lol: :lol: :lol:
5dollarswithchepedromeykj4.jpg

Aj' da ne budem najgora i samo grdim Bosiljčića, evo šaljem svim obožavateljkama lepu vest na koju sam malopre slučajno naišla (samo nemojte da me pitate kako sam dospela na nekakav hrvatski forum o sapunicama :shock: :oops: ).

Pink snima igranu seriju “Ljubav i mržnja”
I BOGATAŠI PONEKAD PLAČU

Televizija Pink i na ovim tropskim temperaturama nesmanjenim tempom snima serije i filmove. Najnoviji poduhvat, po ideji i rediteljsko-dramaturškoj postavci Slobodana Šuljagića, jeste serijal “Ljubav i mržnja”, čijih je dvanaest epizoda snimljeno za mesec i po dana na beogradskim lokacijama – što u dedinjskim vilama, što po celom gradu.

Šuljagić seriju opisuje kao “oplemenjeni realizam, porodičnu sagu smeštenu u visoko društvo, u najboljem maniru američke porodične serije”. Režija je poverena Jugu Radivojeviću i Vladimiru Aleksiću, po scenariju Vide Crnčević i Baskjere Pjerina. Planirano je sto epizoda, a emitovanje treba da počne polovinom septembra.

Jug Radivojević, koji je režirao 79 pozorišnih predstava, prvi put radi za televiziju. Kaže nam: “Zanatski deo poprilično sam savladao, pa sve ide dosta glatko, a siguran sam da će ovo biti kvalitetna serija. Ono što smo već uradili izgleda veoma dobro, liči na pravu američku porodičnu sagu. U pitanju je vrlo bogata porodica, ali i kod bogataša i kod siromaha životni problemi, pogotovo emotivni, isti su. Mislim da će publika saosećati sa junacima.”

Reditelj glumce koje je odabrao deli na tri grupe: afirmisane, pomalo (nepravedno) zaboravljene i sasvim mlade. Branko Đurić, koji igra glavu porodice, Bogdana, ovako opisuje taj lik: “To je srpski tajkun koji ima avione, kamione i more životnih problema. Ima i troje dece, dva sina i ćerku, i mladu ženu koja nije njihova majka. Dugo sam radio samo u pozorištu, ali sada će me na televiziji biti i previše za moj ukus.”

Tu mladu ženu, Kaću, igra Andrijana Videnović, koja je već 16 godina životna partnerka Branka Đurića. Kaže nam da uživa u poslu:
- Jedva čekam svaku novu epizodu, da vidim šta će dalje da nam se dešava. Scenaristi nas svaki čas iznenade neočekivanim obrtima, pa ako je nama zanimljivo - biće i gledaocima. Moj lik je na prvi pogled veštica, ali je zapravo žena koja traži ono što zaslužuje od života i mora za to sama da se izbori.

Ivan Bosiljčić igra mlađeg sina, Bojana, načelnika privatne klinike.
- Vrlo sam moćan mlad čovek koji upada u gomilu nevolja, zbog potrebe da kontroliše ceo svet i izmeni neumitan tok stvari. On je nesiguran i komplikovan je lik. Potpuno je različit od brata Miloša (Nebojša Ljubišić): jedan je ambiciozan a drugi hladan, jedan realan a drugi sklon iluzijama, jedan je lekar a drugi umetnik. Pa ipak su bliski i ponekad se jedan drugom isplaču na ramenu.

Katarina Radivojević igra Miloševu suprugu Ivanu, bivšu manekenku. Njihov skladan brak trpi zbog svakodnevnih porodičnih stresova.

Jelica Sretenović prvi put u tridesetogodišnjoj karijeri igraće majku odrasle i udate ćerke (Kaće), a odavno nije glumila ženu sa sela. “Opasna sam, pronicljiva, u seriji plivam kao riba u vodi”, smejući se kaže glumica.
Pitamo Vidu Crnčević kako se oseća pred zadatkom da napiše celih sto epizoda. Ona odgovara:
- To je nekad zastrašujuće, a nekad ohrabrujuće. Ipak je velika prilika. Kao i svaka žena, gledam većinu kvalitetnih serija. One telenovele što su pokušali da nam “uvale” kao taj žanr ne gledam. Ovo je nešto sasvim drugačije.

19.07.2007, Beograd
Izvor: PRESS
SRPSKA DINASTIJA
Press na snimanju porodične serije "Ljubav i mržnja"

Televizija Pink predstavila je juče svoju novu TV seriju "Ljubav i mržnja", pandan čuvenoj američkoj porodičnoj sagi - "Dinastija". Na pres-konferenciji upriličenoj u jednoj dvospratnici elitnog beogradskog naselja Mačkov kamen, gde se serija već mesec dana snima, domaćin i reditelj bio je Jug Radivojević, koji je istakao da je prvih deset epizoda, od planiranih sto, već odrađeno:

- Već oko 10. septembra emitovaće se prva epizoda i nema sumnje da će ovo biti izuzetno gledan serijal. U svim segmentima tretira se psihološki realizam da bi se publika identifikovala sa likovima. Serija "Ljubav i mržnja" je vrlo dinamična i brzo će vezati ljude za ekran - rekao je Radivojević za Press, i dodao da je prezadovoljan izborom glumaca:

- Angažovali smo tri tipa glumaca, neke pomalo zaboravljene kao što su Branko Đurić Đura i Adrijana Videnović, neke aktuelne i neke kojima možda do sada nije pružena prava prilika.

Serija se snima prema scenariju Vide Crnčević, a u glumačkoj ekipi nalaze se, pored ostalih, i Milica Zarić, Maja Noveljic-Romčević, Ivan Bosiljčić, Nebojša Ljubišić, Katarina Radivojević, kao i Marijana Mićić (voditeljka "Emoušna").

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back