Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Cyber_Barbie:@Strela
Ishao je u gimn u Uzicu,u pravu si

О.К. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cyber_Barbie:@Strela
Ishao je u gimn u Uzicu,u pravu si

Jeste u njenoj klasi 100 %.Upisao je posle trece godine(mislim da sam to vec rekla)Strela:Колико ми је познато у класи Виде Огњеновић.

Steta sto se ova predstava vise ne igra!MegaTroN:stoje: Knežević, Jovičić, Bulatović, Pavlović
sede: Bosiljčić, Turajlija, Bračika
Briljantin, 2001
u tom preiodu, vaš dragi i predragi Boske je bio u vezi sa tom simpatičnom devojkom u žutoj haljini.
pont:Steta sto se ova predstava vise ne igra!

...mislim da je Lutka morala da ima mesta ispred ovih predstava.
  ...mislim da je Lutka morala da ima mesta ispred ovih predstava.MegaTroN:Pa za briljantin i nije. Ekipa ima cela u proseku preko 30 godina, dal treba oni da igraju američke srednjočkolce?
Lutka je dno, a i Jubilej je tu negde. U pozorištu gde se igraju Korus lajn, Čikago, Cigani, gde se šuška o Viktor Viktorija, tim predstavama je istekao rok trajanja. Neka im je slava i hvala.

privalova:Joj, Bosiljčić ima celu temu!
Meni se on prvo jako dopao u ''Briljantinu'', bio mi je simpatičan i blentav u ulozi Kenikija, ali sada mi je samo urnebesno smešan, jer izgleda misli da je neki frajer...i da zna da glumi.

Strela:Стварно ми није познато шта он мисли, али знам да публика (женска) свих узраста, лудује за њим.... И још једно знам, а то је да о њему, они који га знају, говоре све најлепше, као о фином и пријатном младићу, увек насмејаном и љубазном. Ништа лоше о њему нисам чула, осим понеких злурадих коментара овде на форуму, где појединци заштићени својом анонимношћу, испале неку петарду или петардицу и збришу...