Иван Босиљчић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Иван Босиљчић и Миша Јанкетић

Звездара театар

БРЗИНА ТАМЕ - Стив Тешић

Улоге:
ЏО...............Михаило Миша Јанкетић
АНА.............Соња Јауковић
МЕРИ..........Хана Јовчић
ЛУ...............Миодраг Крстовић
ЕДИ.............Иван Босиљчић

Pa za briljantin i nije. Ekipa ima cela u proseku preko 30 godina, dal treba oni da igraju američke srednjočkolce?
Lutka je dno, a i Jubilej je tu negde. U pozorištu gde se igraju Korus lajn, Čikago, Cigani, gde se šuška o Viktor Viktorija, tim predstavama je istekao rok trajanja. Neka im je slava i hvala.

Jubilej je bio dosta komichan ali je prichom vezan za proshlo pozorishte (Teatar T),pa je verovatno zato otpao.Briljantin je dosta igran,mada se ja secam samo stare podele (Lutkic,Kundachina,Maja Noveljic...) i verovatno je dohlo do zasicenja.Da podsetim da se pored Chorusa,Chicaga i Cigana od prelaska u novo pozorishte igralo josh i Spusti se na zemlju (najgori mjuzikl koji sam u zivotu gledao),Zivot Jevremov (...) a josh se igraju Pop Cira I Spira (jeste lektira ali ko je gledao razumece),Uchene zene :( ...mislim da je Lutka morala da ima mesta ispred ovih predstava.
A da napomenem da je 13. (chini mi se) premijera baleta La Capinera a 26. Svadba u kupatilu.
Izvinjavam se za Off-topic

MegaTroN:
Pa za briljantin i nije. Ekipa ima cela u proseku preko 30 godina, dal treba oni da igraju američke srednjočkolce?
Lutka je dno, a i Jubilej je tu negde. U pozorištu gde se igraju Korus lajn, Čikago, Cigani, gde se šuška o Viktor Viktorija, tim predstavama je istekao rok trajanja. Neka im je slava i hvala.

Шушка се и о мјузиклу МАМА МИЈА...

Мени (и не само мени) ЈУБИЛЕЈ је био диван... Једна феноменална ансамбл представа, изашла у оним грозоморним условима у Вуку, побрала фантастичне критике и покупила значајне награде, а при том као да је и раздрмала ове буџе из градске власти, да се смилују и да Позориште на Теразијама, најзад након 14 година "изгнанства", врате кући...

Али тема је Босиљчић...

2004276812290747304_rs.jpg

privalova:
Joj, Bosiljčić ima celu temu! :D
Meni se on prvo jako dopao u ''Briljantinu'', bio mi je simpatičan i blentav u ulozi Kenikija, ali sada mi je samo urnebesno smešan, jer izgleda misli da je neki frajer...i da zna da glumi. :twisted:

Стварно ми није познато шта он мисли, али знам да публика (женска) свих узраста, лудује за њим.... И још једно знам, а то је да о њему, они који га знају, говоре све најлепше, као о фином и пријатном младићу, увек насмејаном и љубазном. Ништа лоше о њему нисам чула, осим понеких злурадих коментара овде на форуму, где појединци заштићени својом анонимношћу, испале неку петарду или петардицу и збришу... :roll:

Strela:
Стварно ми није познато шта он мисли, али знам да публика (женска) свих узраста, лудује за њим.... И још једно знам, а то је да о њему, они који га знају, говоре све најлепше, као о фином и пријатном младићу, увек насмејаном и љубазном. Ништа лоше о њему нисам чула, осим понеких злурадих коментара овде на форуму, где појединци заштићени својом анонимношћу, испале неку петарду или петардицу и збришу... :roll:

Pa moram da se štitim anonimnošću da me ne linčuje horda raspomamljneih ženskinja što luduju za njim :p ;)

Dobro, stvar ukusa - nisam htela da vređam nikoga, ne poznajem Bosiljčića, nisam autoritet ni u oblasti glume ni u oblasti lepote (a njegovu finoću i ljubaznost nisam ni pominjala), samo sam iznela svoje mišljenje o njemu, kad već postoji tema. Ne razumem zašto te to lično pogađa što se tamo nekoj meni tamo neki glumac ne sviđa. :neutral:

Не погађа ме лично, али ја, рецимо, немам ту потребу да говорим негативно о некоме. Мени се рецимо не свиђа Вук Костић, па нисам нашла за сходно да на теми која му је посвећена кажем свој суд о њему, једноставно ту тему сам заобишла!
Исто тако ћу заобићи тему о редитељима који ми се не допадају и говорићу само о онима који ми се допадају.

"...jer izgleda misli da je neki frajer...i da zna da glumi."

Довољно је да о њему публика која га гледа пред увек препуном салом и редитељи који га ангажују, мисле да је неки фрајер и да зна да глуми!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back