Иван Босиљчић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ibmi5.jpg

Морам и ове да повећам...

Ово је ваљда једина Иванова фотографија која ми се не допада...:? Иначе све честитке за награду.

ivan12mf5.jpg

А овде што је сладак...:-)

Strelo,veliki pozdrav.Odlucio sam da se ponovo prikljucim koliko vidim svasta sam propustio.Moram sve da nadoknadim!Inace odakle su ove fotke?Odlicne su!

И теби Понте велики поздрав. Свашта се издешавало у твом одсуству...
А фотографије, појма немам, ја стално нешто гуглам, па натрчим на разне занимљиве ствари и онда их "ускладиштим" у компу, па кад ми нешто затреба,
завирим у своје резерве и ставим на одговарајућу тему.
Вечерас односно ноћас смо се истовремено задесили на форуму, па сам "ишла"
за тобом и увећавала оне мале сличице што си постовао.

Ево и ове...

ivan10us8.jpg

...ова ми је једна од најбољих Иванових слика. Ко га је то сликао?

Drago mi je da ti se dopada.Moj prijatelj radi u jednoj novinskoj redakciji, pa mogu svasta da nabavim.Inace moja sestra je veliki Ivanov fan, tako da ove fotke objavljujem za njenu ljubav!Hvala za uvecanje i jos jedan veliki pozdrav!

Ja sam se takodje sad iznenadila kad sam videla koliko ima odgovora na ovu temu od kad sam poslednji put bila na forumu....:o a tek slicica...:)

Malo malo pa ovde neko poznaje Vladu ili Ivana.....druzeljubivi ljudi, nema sta. Meni je on bio profesor, pa sam preko njega i upoznala Bosiljcica. Nisam videla ima li komentara o Don Krstu, cula sam da je sjajan pa cu svakako otici da ga pogledam u skorije vreme. Dugo sam gledala samo njegove mjuzikle, pa bi bilo lepo videti i ovo. Cestitke za nagradu.

Има ли неких догодовштина из Ужица, неких занимљивости везаних за Иваново детињство*, неких несташлука...? 8-)

*Испало је (случајно) као назив оног чувеног филма...:-)

Veruj da i ne znam bas puno pokusacu da saznam ako je nesto bilo pa ce ti javim...

Inace jesam se vratio sa ekskurzije :):) Bilo je odlicno

Ja sam se takodje sad iznenadila kad sam videla koliko ima odgovora na ovu temu od kad sam poslednji put bila na forumu....:o a tek slicica...:)

Malo malo pa ovde neko poznaje Vladu ili Ivana.....druzeljubivi ljudi, nema sta. Meni je on bio profesor, pa sam preko njega i upoznala Bosiljcica. Nisam videla ima li komentara o Don Krstu, cula sam da je sjajan pa cu svakako otici da ga pogledam u skorije vreme. Dugo sam gledala samo njegove mjuzikle, pa bi bilo lepo videti i ovo. Cestitke za nagradu.

ako mislish na jevtovica naravno da znam ko je chovek, a shto se tiche Ivana, skoro sam ga upoznala, potpuno je pozitivan,fin,opushten, prizeman, zaista interesantan dechko:cool::p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back