Ivan Bosiljčić ili Vuk Kostić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja glasam za Ivana Bosiljchitja.. njegov
sharm i harizma su savrshena kombinacija za daske
pozorishta na Terazijama. :D

Odlično rečeno! :-) Ivan Bosiljčić poseduje sjajnu kombinacija za ovo pozorište i ne samo za ovo pozorište, već i za film i tv.
Pozorište na Terazijama, pošto se bavi prevashodno mjuziklom, zahteva lepe, atraktivne
i devojke i momke. A on je zbilja lep k'o Apolon, a pri tom je divan kao čovek, tako bar kažu svi koji ga poznaju.

Josh jedan argument, Ivana Bosiljchica koliko sam chula mozete gledati u nekoj seriji na Pinku Ljubav i mrznja(dovoljno govori shto je serija na Pinku i patetika naslova koji podseca na latinoamerichke serije o tome o kakvoj seriji je rech) dakle jasno je gde Ivan jedino dobija uloge..

Josh jedan argument, Ivana Bosiljchica koliko sam chula mozete gledati u nekoj seriji na Pinku Ljubav i mrznja(dovoljno govori shto je serija na Pinku i patetika naslova koji podseca na latinoamerichke serije o tome o kakvoj seriji je rech) dakle jasno je gde Ivan jedino dobija uloge..

Mislim da je potpuno besmisleno ovo sto govoris i nisi cula za seriju vec si sigurno odgledala koju epizodu ali nema veze.Ne znam kako nisi cula da je Bosiljcic dobio nagradu Zoranov brk za glumacku bravuru u predstavi Don Krsto pre mesec dana ili da je dobio ulogu u Jadnicima?No i pored toga serija koju si pomenula i nije toliko losa cak je i zanimljiva a ne vidim razlog kada ne smeta jednom Komnenicu ili Ljubisicu da zaigra u istoj zasto bi smetalo i mladom glumcu?Nemoj da si toliko ostrascena.Jos nesto,Vuk je odlican glumac!

Готово уопште не гледам ТВ, тако да нисам у току са серијама, али знам да се ни Сека Саблић не либи
да игра у серијама на Пинку. Од нечег мора де се живи, а наши глумци немају баш много избора.

Неће га нико линчовати, ово је једно фино толерантно место, где постоји право на
различито мишљење... 8-)
Али потпуно ми је јасно да су неки, махом мушкарци (његове колеге), љубоморни
на њега. Није баш згодно бити леп, млад, успешан и тражен...:wink:

Nazalost moram da se slozim sa tom tvojom konstatacijom.. I da ne budem pogreshno shvacena nije nazalost shto je to tvoja konstatacija nego zato shto je to tuzna istina.. :-( Ni ja ne gledam Tv, opet kazem samo sam chula da se Ivan pojavio u toj seriji..

Што се тих серија тиче, скоро сам на пар минута видела Гутовића у оној Беој лађи, па
оно је стварно шмира онако испод сваког нивоа, а Гутовић слови за значајног глумца...
Штета, а некад сам га волела... :?

Што се тих серија тиче, скоро сам на пар минута видела Гутовића у оној Беој лађи, па
оно је стварно шмира онако испод сваког нивоа, а Гутовић слови за значајног глумца...
Штета, а некад сам га волела... :?

JaaaaaaL!? :o
Bash mu lezhi uloga Shojitja
u Beloj Ladji.. :lol:

Ja licno mislim da je to VUK! On je 100% ok tip,ali i pre svega odlican glumac......gledala sam vise njegovih predstava kao i filmova i stvarno je odlican....tako da ja glasam za Vuka!!!!! he he he

Slazem se da je dobar glumac,ali je previse mracan i agresivan.Njegovo ponasanje van scene je za svaku osudu.Prilicno nevaspitano i bez nekih kulturoloskih kocnica.

VUK!!!Mnogo bolji glumac i mnogo bolji frajer.Ima onaj ludi pogled,uh!Ali o ukusima zaista ne treba raspravljati.

Da,da definitivno ima u njemu nesto sto nije na svom mestu.....

mrtva trka u prosecnosti.

Apsolutno,potpisujem!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back