Ivan Bosiljčić ili Vuk Kostić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@just_somebody
Ти збиља немаш појма, јер само дилетант дели представе на озбиљне и неозбиљне, лаке и тешке. Да ли су"озбиљне" представе само оне у којима глумци на сцени, како би Шекспир рекао "цепају страст", а публика у сали зева од досаде, док муве отпадају са плафона? Да ли су "тешке" само оне представе чији декор не може да се превезе без два камиона шестотонца?
Да си истински зналац позоришта, било би ти јасно да је мјузикл један од најсложенијих и најзахтевнијих позоришних жанрова, који од глумца захтева буквално све: изглед, глуму, глас и плес. Уосталом, холивудска и бродвејска продукција то најбоље зна. Баш као што ти не знаш да постоје само две врсте представа: добре и лоше. Али не плаши се: за глупост се заиста не иде у затвор. За толику поготову!

Bolji je Vuk!

Mislim da je publika ranije imala bolji ukus.Znala je da prepozna kvalitet.Mora se napraviti neka crta.Dobri i loši glumci.Glumci koji su tu zahvaljucući vezama i oni koji su tu zahvaljujući kvalitetom.

U ovom slučaju,mislim da Ivan bolji od Kostića,pa jedno,da ne preterujem,10 puta.Momak,pored toga što lepo izgleda,ima teatralan glas,zna da peva i što je došao iz provincije,treba ga poštovati zbog dobre glume i profesionalnog ophodjenja prema tom poslu.Takvi ljudi su bili i Zoran Radmilovic,Rade Marković,Gidra Bojanić,Ljuba Tadić,Stevo Žigon itd.

A ljudi,koji već imaju veze u tim vodama,koji godinama plaćaju časove glume kod profesora,pa posle,kod tih istih upisuju klasu na Akademiji, ne treba pridodavati nikakav atribut dobrog glumca.

PS.Pogledati široku lepezu reditelja i producentskih kuća koji angažuju Bosiljčića i siromašnu koji angažuje Vuka (par prijatelja i roditelji njegovih drugarica i drugova).

Bosiljčić je za njega Brando.Ako tvrdite suprotno,izložite argumente i činjenice.

Pozdrav

Mislim da je publika ranije imala bolji ukus.Znala je da prepozna kvalitet.Mora se napraviti neka crta.Dobri i loši glumci.Glumci koji su tu zahvaljucući vezama i oni koji su tu zahvaljujući kvalitetom.

U ovom slučaju,mislim da Ivan bolji od Kostića,pa jedno,da ne preterujem,10 puta.Momak,pored toga što lepo izgleda,ima teatralan glas,zna da peva i što je došao iz provincije,treba ga poštovati zbog dobre glume i profesionalnog ophodjenja prema tom poslu.Takvi ljudi su bili i Zoran Radmilovic,Rade Marković,Gidra Bojanić,Ljuba Tadić,Stevo Žigon itd.

A ljudi,koji već imaju veze u tim vodama,koji godinama plaćaju časove glume kod profesora,pa posle,kod tih istih upisuju klasu na Akademiji, ne treba pridodavati nikakav atribut dobrog glumca.

PS.Pogledati široku lepezu reditelja i producentskih kuća koji angažuju Bosiljčića i siromašnu koji angažuje Vuka (par prijatelja i roditelji njegovih drugarica i drugova).

Bosiljčić je za njega Brando.Ako tvrdite suprotno,izložite argumente i činjenice.

Pozdrav

Zamolila bih te da prvo pogledaš "Veliku dramu", pa da onda kritikujes Vukov talenat.
PS: A cini mi se da ovde niko ne osporava Ivanov kvalitet; jednostavno stvar ukusa...

Zamolila bih te da prvo pogledaš "Veliku dramu", pa da onda kritikujes Vukov talenat.
PS: A cini mi se da ovde niko ne osporava Ivanov kvalitet; jednostavno stvar ukusa...

Ako je čoveku legla jedna uloga ne znači da je dobar glumac....A možda ni to ne valja nego se tebi dopada....Treba podvući crtu i gledati Total......Mislim da je pobednik Ivan :)
Strawberry,ovo što si napisala gore za "Veliku dramu",u Narodnom pozorištu,u potpunosti podrzava moju teoriju.Scenario je napisao Siniša Kovačević,kao i Gorke Plodove i ostala dela gde igra on..On je ipak otac njegove drugarice sa klase,sa kojom je ranije bio u privatnom studiju Mike Aleksica i Bilje Mašić koja mu je kasnije bila profesorka "slučajnim odabirom".Ajde vi nadjite tako nešto za Ivana?Nema šta,čist talenat.............
Naziv grupa je Ivan ILI Vuk.....Ipak Ivan...Evo ako ništa drugo,gledajte "Ranjeni orao",gde igra Ivan i "Gorke plodove",gde igra Vuk.Pa ćete sami videti o čemu govorim..........

Razlika u kvalitetu i glumačkom talentu je velika.......

Poslednja izmena:
Dva mlada i jako perspektivna glumca, i vechita polemika Ivan ili Vuk? Moje subjektivno mishljenje je Vuk i to bash! Po menei DALEKO bolji glumac, pogledajte samo Veliku dramu i shvaticete da Ivan NIKAD nebi mogao da odigra tako neshto... Mozda ce ovo biti malo preterano ali nisam bash neshto odushevljena ivanovim Glumachkim telentima... Chini mi se da je previshe izveshtachen! A shto se tiche fizichkog izgleda opet moj glas vuku, mada ne znam koliko o tim ukusima vredi raspravljati....

sta vam je sa tim bosiljcicem, tolike teme?!

vuka nikad nisam gledao u pozoristu, ali mi je na filmu i tv-u uvek losh.

sta vam je sa tim bosiljcicem, tolike teme?!

vuka nikad nisam gledao u pozoristu, ali mi je na filmu i tv-u uvek losh.

Босљичић има једну тему која у овом моменту има 8.898 прегледа, што само по себи довољно говори
о његовој популарности, као и Вук Костић и још пар младих глумаца, а ово је такозвана дуел тема.

Јеси ли гледао Босиљчића у позоришту?

Ево уосталом рејтинга по броју прегледа тема:

http://forum.krstarica.com/threads/138633
Иван Босиљчић......... 8.898

http://forum.krstarica.com/threads/64777
Вук Костић................ 6.328

http://forum.krstarica.com/threads/179371
Вања Ејдус............... 1.849

http://forum.krstarica.com/threads/209296
Небојша Дугалић........490

http://forum.krstarica.com/threads/201511
Никола Ђуричко......... 473

Poslednja izmena:
Mislim da je Vuk daleko talentovaniji i bolji glumac od Ivana. i mislim da ima vece to sto nije iz Beograda. To mnogo utice na glumu i na ponasanje medju kolegama i u medijima.
Ne mislim nista lose o Ivanu ali je totalno suludo uporediti njih dvojicu. Po Vukovim ulogama se vidi koliko je bolji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back