StoRmyGirl
Domaćin
- Poruka
- 4.176
Ja glasam za Ivana Bosiljchitja.. njegov
sharm i harizma su savrshena kombinacija za daske
pozorishta na Terazijama.
pozorishta na Terazijama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja glasam za Ivana Bosiljchitja.. njegov
pozorishta na Terazijama.![]()
Josh jedan argument, Ivana Bosiljchica koliko sam chula mozete gledati u nekoj seriji na Pinku Ljubav i mrznja(dovoljno govori shto je serija na Pinku i patetika naslova koji podseca na latinoamerichke serije o tome o kakvoj seriji je rech) dakle jasno je gde Ivan jedino dobija uloge..
Ovaj drugi,cije ime necu ni da pomenem je maneken.Bolje bi mu bilo da se zaposlio kao statista
Nazalost moram da se slozim sa tom tvojom konstatacijom.. I da ne budem pogreshno shvacena nije nazalost shto je to tvoja konstatacija nego zato shto je to tuzna istina.. :-( Ni ja ne gledam Tv, opet kazem samo sam chula da se Ivan pojavio u toj seriji..
Није баш згодно бити леп, млад, успешан и тражен...:wink:
Што се тих серија тиче, скоро сам на пар минута видела Гутовића у оној Беој лађи, па
оно је стварно шмира онако испод сваког нивоа, а Гутовић слови за значајног глумца...
Штета, а некад сам га волела... :?

Ja licno mislim da je to VUK! On je 100% ok tip,ali i pre svega odlican glumac......gledala sam vise njegovih predstava kao i filmova i stvarno je odlican....tako da ja glasam za Vuka!!!!! he he he
VUK!!!Mnogo bolji glumac i mnogo bolji frajer.Ima onaj ludi pogled,uh!Ali o ukusima zaista ne treba raspravljati.
mrtva trka u prosecnosti.