Ivan Bosiljčić ili Vuk Kostić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A po kojim ulogama?Ajde da cujem........Ti površni odgovori ništa ne govore u njegovu korist........
Ako ga toliko hvalite,izlozite argumente..............uverite nas!

Moji argumenti su predstave Velika drama, Transilvanija, Jastucko kao i filmovi Apsolutnih sto i Ljubav i drugi zlocini (ovaj drugi se meni licno ne svidja, ali ne moze se osporiti ni Anicina ni Vukova dobra gluma)...
Vuka sam u Velikoj drami gledala jos kada se nije znalo za njega i odusevio me je..
Sto se tice komentara da postaje tipski glumac, to nije tacno (ponovo isti srgumenti odozgo) jer ni u jednoj predstavi nema cak ni slicnu ulogu.. To sto su mu poslednje dve uloge (mislim na Rode i Gorke plodove) slicne, da ne kazem iste ne znaci da postaje tipski glumac..
Verujem da je bolje prilike dobijao zbog cinjenice ko mu je bio otac, ali mislim da je dokazao da vredi..
Volim jako i Ivana, ali mislim da je Vuk bolji...
Zbog ljudi koje poznajem i koji ne vole Vuka znam da ko god da ga ne voli ni nema zelju da pogleda neku njegovu predstavu i samim tim pobije ili potvrdi svoju teoriju...
Toliko od mene za sada...
=)

Ти си га како кажеш само једном гледала у Чикагу, међутим, ја сам га гледала барем 50 пута у разним
представама и јако добро су ми познате реакције женског дела публике, а најбурније су рекције управо
тинејџерки. "Бакуте" само тапшу, а тинејџерке и вриште. :D

Чини ми се да сам већ писала али поновићу.
Вук Костић постаје све више типски глумац,као и Босиљчић донекле.
Мени је Вук симпатичнији као појава,али ми се више свиђа Иванов глас.

naravno kao glumac je ok,
.. ovo je huljenje na sedmu umetnost ..
icon_eek.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back