Ivan Bosiljčić ili Vuk Kostić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pont:
Za neobavestene, Ivan Bosiljcic glumi u predstavama: "Mileva Ajnstajn" u Narodnom pozoristu, "Jasmin na stranputici" u pozoristu Slavija, "Brzina tame" u Zvezdara teatru i u najgledanijim, vama vec poznatim predstavama u Pozoristu na Terazijama. Koliko ja znam, trenutno snima film koji rezira Darko Bajic.Verujem da ste ga gledali i u "Mjesovitom braku" ovih dana.Malo li je? Mislim da izmedju imena Vuk i Ivan ne bi trebalo da stoji "ili".Bilo bi mi zadovoljstvo da ih vidim zajedno na sceni ili filmu!!!

Понт, да ли знаш нешто о том Бајићевом филму? Ко још игра осим Босиљчића и какву улогу је добио Иван?

Znam da se snimanje nastavlja ovih dana, prica se da je Bajic gledao "Cikago" i da je odlepio na Bosiljcica.Dao mu je jednu od glavnih uloga.Film se snima po motivima predstave "Brod ljubavi" koja se igra u Zvezdari.OD glumaca u filmu znam da su jos i Miki Manojlovic,Lecic,Dragan Nikolic,Goran Jeftic,Ana Franic...

Strela:
Понт, да ли знаш нешто о том Бајићевом филму? Ко још игра осим Босиљчића и какву улогу је добио Иван?
Ivan je dobio glavnu musku ulogu.Vuk Kostic je bio takodje u pregovorima da je igra,ali je ipak dobio Ivan.E sad ,da li je Vuk odbio da igra,ne znam...Igra Goran Jeftic,Ana Maljevic,Bojana Maljevic,B.Lecic,neka Jelena gavrilovic?!...dalje ne znam.

Oko filma "Splin"ne znam nista ali probacu da se raspitam.Inace kada govorimo o Vuku i Ivanu ono sto primecujem da su ta dva mlada glumca jednako uposlena i najpopularnija medju svojom generacijom.Obojica dobijaju glavne uloge sto znaci da su jako kvalitetni i da im reditelji ukazuju veliko poverenje koje za sada nisu izneverili!Pre svega glumacki su izuzetno talentovani a o fizickom izgledu da ne govorimo.Samo napred!!!

Strela:
Понт, знаш ли нешто о италијанском филму "Сплин" Луиђија Барберија у коме игра Иван?

Kratkometražni italijanski film.... traje 35 minuta.
Mislim da je snimljen još 2002 godine.

Reditelj - Luigi Barbieri
Scenario - Luigi Barbieri
Fotografija - Duško Filipović
Montaža - Luigi Barbieri, Oliver Tringham, Enrico Scoccia
Muzika - Enrico Scoccia
Zvuk - Miodrag Z. Vucković
Uloge - Vera Mujović, Siniša Ubović, Ivan Bosiljčić, Srdjan Karanović

Sadržaj

Ovo je priča o četvoro mladih ljudi i njihovim snovima.
Rita želi da postane slavna glumica, Vladimir pijanista, Andrija slikar,
a Eduardo živi u nekom svom zatvorenom svetu poezije i frustracije.
Rita je zaljubljena u Eduarda koji svoje emocije iskazuje kroz poeziju i isključivo
utorkom uveče...ostalim danima samo ćuti. Taman kada je izgledalo da će se
svima želje i snovi ispuniti, Ritin život se menja zauvek. Postaje gnevna, ogorčena...

spleenns3.jpg

STRELO. ja smatram da su obojica odlicni, ali sam vuku dala prednost jer je sam njega cenila, dok jos nisam ni znala ko je Ivan Bosiljcic. zato sam prednost dala vuku, ali ne mislilm da je ivan los... daleko od toga.... mozda neke moje stavove malo ko kapira, ali sta cu....

Maritza:

Muzika - Enrico Scoccia

Sadržaj

Rita je zaljubljena u Eduarda koji svoje emocije iskazuje kroz poeziju i isključivo
svima želje i snovi ispuniti, Ritin život se menja zauvek. Postaje gnevna, ogorčena...

spleenns3.jpg

Хвала. 8-)

pont:
Strelo, u novom Bajicevom filmu,koji se zove "Na lepom plavom Dunavu",koreografije radi Mojca Horvat.Zena koja je postavila koreografije za Chicago!

Шта и ту ће бити неког плеса? Иначе она је сјајно урадила посао у Чикагу, али и Позориште на Теразијама има одличан балетски ансамбл.
Једва чекам да видим филм. А на којим локацијама ће се снимати филм?

Maritza:

Muzika - Enrico Scoccia

Sadržaj

spleenns3.jpg
Gde moze da se nadje ovaj film?

Vuk je odlican glumac, to je i mnogo puta dokazao(pre svega u Velikoj drami). Ivana nisam gledala ni u jednoj predstavi, ali planiram da pogledam Cikago i Cigane. Gledala sam ga u emisiji Suknje i kravate i bas je opusten i simpatican lik, odlicno peva, i ne sumljam da dobro glumi. Zato ova dva glumca ne treba uporedjivati, jer verujem da ce se obojica probiti i da im predstoji blistava buducnost :wink:

Informacija za sve one koji obožavaju Ivana ( ukoliko ne znate ). Postavljen je video klip na you tube, iz Chicaga, Ivan peva ,, All I care about is love '', mada mislim da će ženskom delu biti najzanimljiviji kraj snimka.....;)
Ko hoće da vidi, prvo ono www. youtube..., bla, bla,bla, a onda Chicago-Ivan Bosiljcic-pozoriste na Terazijama. Uživajte!:)

Добро јутро Колумбо!:-D

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4762222&postcount=75

Eto valjda je doshlo vreme da te neko nauchi da postoje ljudi koji razumeju ozbiljne predstave, koji u "dubokim" predstavama vide nekakvu smisao koji na svu srecu ne zevaju uz takve predstave... Nema podrebe da se hvalish time shto nisi jedna od njih, jer to sreco nije za pohvalu... Ja ne osporavam mjuzikle, pa veliki sam ljubitelj istih, samo smatram da niti su najzahtevniji niti su najslozeniji... I mislim da sam pogreshno shvacena, ja protiv Ivana nemam nishta, a nadam se da cu vas kroz desetak godina naci na ovom forumu, tada cete videti ko ce od njih dvojice harati pozorishnim i filmskim scenama a koga ce se publika jedva seceti.... Jer Ivan chim prestane da bude mlad i lep nece imati shta da pruzi, a Vuk i te kako hoce!
A ste ce to ,majke ti ,Vuk moci da pruzi?Ono sto je sarm balkanskog momka,definitivno nece biti simpaticno kad momce podraste.Bice to balkancina za primer.Ali ako vas to privlaci ok,samo nemojte pricati o necijim glumackim kvalitetima ako su vam seksualni nagoni vizir kroz koji posmatrate glumce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back