Koliko vidim dolazak su potvrdili Klubovi iz Srbije,Republike Srpske, Madjarske ,Bosne,HrvatskeSlovenije,Bugarske,Maroka i Indije?
Zvuci mi neverovatno malo???
Učestvuješ? Da dođem da navijam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko vidim dolazak su potvrdili Klubovi iz Srbije,Republike Srpske, Madjarske ,Bosne,HrvatskeSlovenije,Bugarske,Maroka i Indije?
Zvuci mi neverovatno malo???
Učestvuješ? Da dođem da navijam?
Hvala! Plakat je odobrio i TKD_Mare, tako da je jutros odnet na stampu. Jedino mi je TheFalcon bio nesto...Odlicno je @leprosy
. Vidim da je Mare zadovoljan, pa sam i jaŠto se tiče takmičenja u Vrbasu, videću da radim samo forme... sparing otpada...

Hvala! Plakat je odobrio i TKD_Mare, tako da je jutros odnet na stampu. Jedino mi je TheFalcon bio nesto...![]()
Zasto sparing otpada?
BEST OF THE BEST 2009– seniors, winners in category -71kg, -78kg, -85kg and +85kg will
compete for GRAND CHAMPION 2009 and extra money award 300 eur!
Dobismo poziv iz Slovenije za SUN OPEN 2009. Evo jedan interesantan citat...
Nisam trenirao 3 nedelje... 3 nedelje neće biti dovoljno da povratim staru kondiciju... osećam jednostavno nisam spreman... tako da to bi bilo to.
Ali ne i presuditiBili smo juče na sudijskom seminaru kod gospodina Emina Durakovića. Otprilike ovakve neumoljive face će da vam sude hehehe
Ali ne i presuditi![]()
Bogami, gospodin Duraković nas je učio da sudiaj mora i da presudi![]()
Dodji ti u NS na trening!! @Tong il nas ubija!! Neka neka ja sam za 4 treninga otpao s nogu ali zato vratio kondiciju sto sam izgubio! Svaka cast @Tong il!!!

Dodji ti u NS na trening!! @Tong il nas ubija!! Neka neka ja sam za 4 treninga otpao s nogu ali zato vratio kondiciju sto sam izgubio! Svaka cast @Tong il!!!
Imaš gust raspored?Da baš.... jedva dolazim u BT na treninge, a ne u NS... a Vrbas i ovaj seminar su mi upitni...
Imaš gust raspored?