Tong il
Zainteresovan član
- Poruka
- 258
Sto se tice medalja, 11 zlatnih, 9 srebrnih i 15 bronzanih.
Taekwon
Taekwon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, sad znam za sledeci put, ali se ipak nadam da ga nece biti.Ja da sam sedeo na klupi za tu borbu ulozio bih zalbu.
Odluka je bila totalno nerazumna. Nije bilo ni jednog prekida u borbi, dakle nista nisu odlucivale opomene, nego samo cisti poeni. Neverovatno, ali tako je bilo. Dva izuzetno disciplinovana borca, ali definitivno odluka sumnjiva.
Da mi je situacija i polozaj tad dozvolio, razneo bih bocne sudije od zalbi, medjutim nisam mogao to tada da uradim.
No eto ,zivot ide dalje, a Strickog ceka svetla buducnost, pa da ne kvarimo
Eto, sad znam za sledeci put, ali se ipak nadam da ga nece biti.
@Tong il pitao si za nase utiske sa takmicenjima, a sta je sa tvojim?
. Videli ste da sam sudio malo stroze, ali to uglavnom prema svojima Slobodno je sa sve ljude dobre volje!Pozdrav svim taekwondoistima!
Da li je slobodno da se uključim u Vaše, samo pozitivne stvari, o veštini "kojoj u svetu nema ravne" (Nobilo, 1989)?

Svasta!sta ima novoga u svetu taekwon-doa?

Ja sam se bacila na tastaturu i malo pisala na mom blogu o ovoj veštini, nadam se da ćete biti zadovoljni i da ću dobiti od vas neki lep i pohvalan komentarčić![]()
Sve pohvale za trud.Ja sam se bacila na tastaturu i malo pisala na mom blogu o ovoj veštini, nadam se da ćete biti zadovoljni i da ću dobiti od vas neki lep i pohvalan komentarčić![]()

Ala si recit(a).Moglo bi se reći da obožavam taekwondo, da imam visoko mišljenje o ovoj borilačkoj veštini.
I jeste mi bila želja da vas podstaknem da više pišeto o ovoj i o drugim veštinama. Osećam, znam, sigurna sam da ste puni znanja i te detalje ostavljam vama. Samo sam dala uvodnu reč i sa zadovoljstvom ću čitati vaše blogove. Mi smo svesni da smo okrenuti pravim vrednostima i da smo na pravi način usmerili svoju energiju i psihu, probudimo svest onih koji lutaju i pokažimo im prave smernice. 
Moglo bi se reći da obožavam taekwondo, da imam visoko mišljenje o ovoj borilačkoj veštini.

Izgleda da imas i jako visoko misljenje o sebi kad si uzeo taj nick? Da nije to malo previse?
![]()
Izgleda da imas i jako visoko misljenje o sebi kad si uzeo taj nick? Da nije to malo previse?
![]()
A kako bi se mogli upoznati sa vasom biografijom kada ne znamo ko ste? Ako vec mislite da zasluzujete takvo zvanje bar nas udostojite i odgovora zasto? Ustvari, ne razumem kako mozete da imate visoko misljenje o sebi kada u profilu imate sliku bebe koja pusi marihuanu?Naravno da je previše uzeti ovaj nick ako se to gleda sa aspekta pravog značenja te reči. Medjutim, ako me čovek malo bolje upozna i pozabavi se mojom biografijom i mojim doprinosom u srpskom taekwondou, onda taj nick i nije tako nezaslužen.
Tong Il, hm, mogli bi da pričamo i o tome, a?
Nema ljutiš, ti ćeš daleko stići, nastavi tako.
Naravno da je ovaj nick nešto što niko više nema pravo da koristi, ako se ta reč posmatra sa aspekta pravog značenja te reči.
Međutim, kada me upozna čovek promeni mišljenje i ta reč dobija opravdanu upotrebu, na nekim prostorima.
Ako se ne varam Tong Il je najviša forma od svih 24 koliko ih je pokojni CHONGJENIM kreirao, znaš li da je radiš, ustvari zna li je iko u Srbiji.
Nema ljutiš, ti ćeš je znati znam to sigurno, jer imaš nešto što drugi nemaju...imaš volju i voliš taekwondo. Nastavi tako