TheFalcon
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Evo nekoliko sličica iz Grebza hehehe. Same borbe nisam hteo ni da snimam ni da fotografišem, hteo sam da gledam, biće na http://www.pro-taekwondo.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ITF Taekwon-do nema podelu koju si navela. Ne znam gde si to videla.Pa ne znam ni sama, Al ovako sta bi jedan majstor TKD-a trebao da predstavlja, i kako bi se majstor definisao kao majstor...? Mislim uglavnom na Budo formu TKD-a, ne sportsku (ako je i to podeljeno uopste)
Osoba mora biti nosilac bar 4. Dana da bi ono predhodno važilo. Bilo je...moramo uzeti u obzir da imamo i kandidate za crni pojas
I prozivanje je počelo...Uh, preživeli smo još jedno polaganje...hvala komisiji, svima koji su izašli i pokazali šta znaju i svima koji nisu polagali ali su bili tu da pomognu...
Fotografije sa finalaĆao društvo šta ima nije me bilo par dana?Ko je gde šta položio?Gde se gledaju fotografije na ovom sajtu?
Aaaaa brzi internet, konacnoAko bi neko da ide sa mnom na seminar kod grand mastera IX DAN Rhee Ki Ha, odrzavaju se 6-8.03.2009 i 4-6.09.2009. u Skotskoj i 04.12.2009. u Devonu, Engleska

Pih...Maler!Seminar je samo za crne pojaseve, grandmasteri ne drze ucenicke

Kvalifikacioni turnir Bugarska.Fantasticni nokaut