ITF Taekwon-do

Ovo nije rasprava, niti svađa, već suočavanje dubokih problem taekwondo federacije Srbije, ukoliko gospođo tintin, niste obavešteni, o situacijiama u federaciji, zamolio bih vas da se suzdržite komentara. Unapred zahvalan, uz Jelen_Pivo.

@Jelen_Pivo
Svi smo se složili da je stanje dosta loše i da je ovo poslednji trenutak da se nesto reši. Javili su se ljudi, odrađena je smena "vlasti" i svi se nadamo mnogo boljoj budućnosti.
To šta ćes ti raditi mene stvarno ne interesuje. Čime ćeš se baviti, gde sebe vidiš i za koliko me ne dotiče uopšte. Ljudi koji će (nadam se), okrenuti novi,bolji, list to rade zbog ljudi koji su ostali, a ne zbog tebe. Nikome nije cilj da te zaustavi i zadrži ovde. Idi s milim Bogom. Već smo svi ukapirali da samo tražiš razlog da odeš.Pa idi!!! Mi ćemo ostati i pomoći kolko možemo novim čelnicima, a oni koji to ne žele slobodni su-SJOT!

Kontroliši se! Javna opomena!

Ja govorim ono što mislim, ono što znam, i nisam zaslepljen pohlepom, nego jednostavno, toliko stvari oko sebe imam, koje su mi mnogo bitnije, od evo recimo ovog glupog seminara, ko da će meni koristiti taj seminar. Ovo nije rasprava, već ako ćemo ga bolje definisati dnevni red. To što sam ja izneo neke činjenice, a vi ne, dobro, vaš problem nije moj, pošto vidim daleko stižete već. Sa srećom, neka je Bog uz Vas.

Ja govorim ono što mislim, ono što znam, i nisam zaslepljen pohlepom, nego jednostavno, toliko stvari oko sebe imam, koje su mi mnogo bitnije, od evo recimo ovog glupog seminara, ko da će meni koristiti taj seminar. Ovo nije rasprava, već ako ćemo ga bolje definisati dnevni red. To što sam ja izneo neke činjenice, a vi ne, dobro, vaš problem nije moj, pošto vidim daleko stižete već. Sa srećom, neka je Bog uz Vas.

Definitivno si skrenuo sa puta. Ako već više ne vidiš sebe ovde onda barem nemoj skrnaviti. Nije uredu seminar nazvati "glupim"! Ako je za tebe glup ima za koga nije. I meni su npr. možda neki sportovi glupi pa nisam otišao na njihovu temu i to napisao. I šta ti to znači "vidim daleko stižete već"?
P.S. Bog je uz onaga ko veruje.

Poslednja izmena:

Takvim stavom ni nećeš ništa postići. Seminar kod Koreanca VIII Dan ti je glupav? Pitaš se čemu će ti(poslužiti)??? Ovim si definitivno dokazao da nisi dostojan ranga i pojasa koji nosiš! Treba da te je sramota! Nadam se da isto ovo smeš i svom instruktoru u lice reći!

Seminari sluze da bi se nesto naucilo,tako da ne moze biti glupih seminara jer i iz tih glupih se nesto nauci. Svakako da je seminar pod vocstvom Kim-a daleko od "glupog"seminara.Svakom pravom sportisti trebalo bi biti cast ucestvovati na takvom seminaru,a ja sam jedan od njih.

Poslednja izmena:
Takvim stavom ni nećeš ništa postići. Seminar kod Koreanca VIII Dan ti je glupav? Pitaš se čemu će ti(poslužiti)??? Ovim si definitivno dokazao da nisi dostojan ranga i pojasa koji nosiš! Treba da te je sramota! Nadam se da isto ovo smeš i svom instruktoru u lice reći!

Pitanje je samo vremena kada ću to reći, uostalom da malo pažljivije čitaš moje postove, ne bi iznosio, kako da se adekvatno izrazim, a da te ne iznerviram, hajmo reći " prigovore ", jednostavno, imam para, međutim ni moji roditelji nisu baš toliko ludi, ne može i jare i pare, morao sam da ne izlazim mesec dana, da bi sada za jedan dan potrošio 20 eura, pošto sam crni pojas, zatim prevoz ( ne znam da li to ja plaćam ili savez ), i nisam skrenuo s puta, nego jednostavno, takva sam ličnost, kada jednostavno ne želim, ne želim, i to je to, moje mišljenje da je taj seminar glupav, i tu ne treba nikakva matematika da skontaš da li ja to stvarno mislim ili ne. Problem što se tiče tkd jeste u meni, ali jednostavno, nemam trenutno ni 5 dobrih razloga da odem na seminar. :bye:

Definitivno si skrenuo sa puta. Ako već više ne vidiš sebe ovde onda barem nemoj skrnaviti. Nije uredu seminar nazvati "glupim"! Ako je za tebe glup ima za koga nije. I meni su npr. možda neki sportovi glupi pa nisam otišao na njihovu temu i to napisao. I šta ti to znači "vidim daleko stižete već"?
P.S. Bog je uz onaga ko veruje.

Vidim daleko stižete već znači da se savez ne sazniva na stvarnošću, nego kako ćemo lako ćemo, uostalom što se ja raspravljam sa vama, pa imam pametnija posla, sigurno neću ići na seminar, Loznica, Bulgaria
27 December at 09:00 kao što je sonkal serbia na facebooku ostavio u kratkom opisu predstojećih događaja, i žao mi je što sam preneo moju i njegovu raspravu sa facebooka na forum krstarice, i žao mi je što ima neko čudno mišljenje o meni, jednostavno ovako je moralo biti, izvređao sam ga, on to nije mogao podneti, tako je to, ovo je definitivno moj poslednji post na pdf. taekwondo.

Problem ove veštine u današnjem vremenu i jeste to što se zasniva na vredostima koje nisu izražene i dominantne u društvu. Današnje društvo se zasniva na folirnju, postizanju prividnog uspeha, marketingu...u taekwon-do-u mesta za takve nema. Ja znam da ima mnogo ljudi koji se slažu samnom ali jednostavno ćute i rade svoj posao. "Jelen pivo", hvala ti što si prestao da postuješ na ovu temu. Kada shvatiš da si bio u krivu obrati nam se, u Federaciji će uvek biti Ljudi koji će ti pomoći. TAEKWON!

Pozdrav svima . E pa vratili smo se sa Svetskog finala PRO-TAEKWON-DO turnira u Zagrebu bilo je EXTRA od organizacije show programa pa naravno i borbi, nema sta vredelo je otići da se vidi .
spremite se za seminar 27.-ga

Pa ne znam ni sama, Al ovako sta bi jedan majstor TKD-a trebao da predstavlja, i kako bi se majstor definisao kao majstor...? Mislim uglavnom na Budo formu TKD-a, ne sportsku (ako je i to podeljeno uopste)

Ne postoji niti "Budo" niti "sportska" forma TKD-a. Taekwon-do je jedna veština, postoje samo različite federacije, rezličita takmičenja (sa različitim pravilima, uglavnom dozvoljenim tehnikama i sistemom bodovanja)...

Back