Dobar dan vidim da se žestoke rasprave se vode ovde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kontroliši se! Javna opomena!Ovo nije rasprava, niti svađa, već suočavanje dubokih problem taekwondo federacije Srbije, ukoliko gospođo tintin, niste obavešteni, o situacijiama u federaciji, zamolio bih vas da se suzdržite komentara. Unapred zahvalan, uz Jelen_Pivo.
Još malo pa neću smeti ostavjati komentare jer nekim ljudima izgleda smeta što sam na ovom forumu ali ne vidim razlog zašto?Ja sam samo majka čiji sin trenira ovaj sport i ništa drugo
Kontroliši se! Javna opomena!
Ja govorim ono što mislim, ono što znam, i nisam zaslepljen pohlepom, nego jednostavno, toliko stvari oko sebe imam, koje su mi mnogo bitnije, od evo recimo ovog glupog seminara, ko da će meni koristiti taj seminar. Ovo nije rasprava, već ako ćemo ga bolje definisati dnevni red. To što sam ja izneo neke činjenice, a vi ne, dobro, vaš problem nije moj, pošto vidim daleko stižete već. Sa srećom, neka je Bog uz Vas.
Ja govorim ono što mislim, ono što znam, i nisam zaslepljen pohlepom, nego jednostavno, toliko stvari oko sebe imam, koje su mi mnogo bitnije, od evo recimo ovog glupog seminara, ko da će meni koristiti taj seminar. Ovo nije rasprava, već ako ćemo ga bolje definisati dnevni red. To što sam ja izneo neke činjenice, a vi ne, dobro, vaš problem nije moj, pošto vidim daleko stižete već. Sa srećom, neka je Bog uz Vas.
Takvim stavom ni nećeš ništa postići. Seminar kod Koreanca VIII Dan ti je glupav? Pitaš se čemu će ti(poslužiti)??? Ovim si definitivno dokazao da nisi dostojan ranga i pojasa koji nosiš! Treba da te je sramota! Nadam se da isto ovo smeš i svom instruktoru u lice reći!

Definitivno si skrenuo sa puta. Ako već više ne vidiš sebe ovde onda barem nemoj skrnaviti. Nije uredu seminar nazvati "glupim"! Ako je za tebe glup ima za koga nije. I meni su npr. možda neki sportovi glupi pa nisam otišao na njihovu temu i to napisao. I šta ti to znači "vidim daleko stižete već"?
P.S. Bog je uz onaga ko veruje.
Može li mi neko napisati kako idu pojasevi bela,kako ide dalje?
Molim te definiši malo bolje pitanjeSta je najveci uspeh u TKD-u...?
Pa ne znam ni sama, Al ovako sta bi jedan majstor TKD-a trebao da predstavlja, i kako bi se majstor definisao kao majstor...? Mislim uglavnom na Budo formu TKD-a, ne sportsku (ako je i to podeljeno uopste)