first_pro_rs
Početnik
- Poruka
- 8
A tek tribina, disciplina i koreografija...Ovako to rade u Severnoj Koreji...ovoliko taekwon-do boraca nema na celom Balkanu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tek tribina, disciplina i koreografija...Ovako to rade u Severnoj Koreji...ovoliko taekwon-do boraca nema na celom Balkanu![]()
Bili smo u Blagoevgradu, Bugarska na Pro Taekwon-do turniru...
Borbe bi trebalo da budu na http://www.openfight.tv (bio je live i stream ali nismo znali...)
Turnir je bio sjajno organizovan, borbe odlične, zaista je vredelo otići i videti...
Ma one devojcice su me i s....le , kruze oko mene izmedju rundi, koncentracija NULASvaka čast na nastupu! Nadam se da sam dobro snimio tvoje borbe, možda ima malo više onih devojčica što nose brojeve rundi...
Postavljen je snimak celog turnira na www.openfight.tv. Već pomenuti nokaut je negde oko 52. minuta...
Ma one devojcice su me i s....le , kruze oko mene izmedju rundi, koncentracija NULA![]()

Boks je osnova borbe u ringu, nisu bili dozvoljeni udarci sa strane i odozdo ni odozgo, samo direkti, to nam je strogo naglaseno.svaka cast...al kolko vidim tu se malo radilo i na boxu?![]()
Pred borbu sam bio težak tacno 85kg, a kategorija je jedna znas i sam.Tako je, ima boksa. Razlika je to što su dozvoljena maksimalno dva vezana direkra, posle se napad ili mora prekinuti ili nastaviti nožnom tehnikom ili sledi opomena (tri opomene su poen manje...). Kroše i aperkat su dozvoljeni ali ruka ne sme proći već se mora vratiti (takođe bi trebalo da sledi opomena, mada...). Ova pravila su verovatno uvedena zbog toga što je sparing vid sportske borbe i nije mu cilj "razbijanje" protivnika.
Jedan od razloga što se toliko prepiremo sa WTF-ovcima je korišćenje ruku u sparingu. U WTF-u se ruke ne koriste. Zato je Grandmaster Rhee Ki Ha jednom prilikom karikirao da je WTF paraolimpijski sport...Vrednost, lepota, ali i težina ITF-a i jeste u sveobuhvatnosti...
Moram da primetim su borci, iako uglavnom "teškaši" (first_pro_rs, u najavi su rekli da imaš 85kg, jesu li mislili +85 ili -85, pitam čisto zbog sebe hahaha ) vrlo pokretljivi i da su borbe vrlo brze...
a low kickovi? dal su dozvoljeni i dal se boduju?
Pred borbu sam bio težak tacno 85kg, a kategorija je jedna znas i sam.

moze li neko da mi kaze gde ima u beogradu da se trenira taekwondo??.. citala sam ovo negde do 8. strane.. hm? hvala