TKD_Mare
Zainteresovan član
- Poruka
- 205
Inace, pre dva dana, u nedelju 10.2. bilo je polaganje za majstorsko zvanje (crne pojaseve). U pitanju je WTFPreko 30 ljudi, svi prosli, od 1. do 4. DAN-a.
cestitamo samo napred
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace, pre dva dana, u nedelju 10.2. bilo je polaganje za majstorsko zvanje (crne pojaseve). U pitanju je WTFPreko 30 ljudi, svi prosli, od 1. do 4. DAN-a.
daske sam lomio, ali sta je sa tim blokovima? koje su dimenzije, vrste, debljine..? jel ima neko pravilo? i da li postoji razmak izmedju njih ili su jedan na drugi?
da, poenta i jeste u tim razmacima. gornji lomi donji itd. bilo je o tome i u discovery-ju.
hm smešno, zašto bih stavio nenedovu sliku, ovo na slici sam ja, a nenad je lomio za tvoju informaciju 4 bloka za polaganje a ja košto vidiš lomim samo 3 eto slabiji sama ako i dalje sumljaš imam i snimak a ako ti to nije dovoljno mogu i uživo da ti demonstriram donesi blokove pa ceš videti
Dobro je.. Nemoj samo da probas na 3 cvora da lomish.. kao neki ovdeVeruj mi mnogo boli...
Ima li koje takmicenje za seniore u skorije vreme?? Moram da uocim da se smanjio broj takmicenja za seniore. To nije dobro.. Hocemo i mi matorci da se takmicimo!
Hajde,Marinko,majku mu,sta se palis,moramo se malo saliti
Inace,imam Nenadovu fotku sa polaganja jer sam i ja tad polagala u B.Topoli(oktobar 2000.)
Alooooo...jeste li zaboravili vaseg druga gastarbajtera. Bio sam na treningu, evo ovo je klub:
http://www.taekwon-do-freiburg.de/
Trener mi se zove Benjamin...zi german...hehehe. Pa onako, malo je drugaciji taekwondo nego sto mi radimo ali u principu to je to. Ne rade talas, ne forsiraju toliko izdisaj, pripreme su drugacije, stavovi su skoro isti, forme su slicne samo ih rade mnoooogo brze. U sustini sve rade brze. Od noznih tehnika koriste uglavnom tolio (svi ga jako lepo rade) i tvimio pande tolio, jop nisam primetio ni jednom, ap im ne lici ninasta. Rucene tehnke uglavnom nekakvi sonkali iz okreta i ap cumok...
Treninzi su svaki dan, ima i subotom. Svaki dan ima tri treninga po sat vremena, poslednji termin su samo visi pojasevi, subotom je sat vremen zajedno za sve. Za 55 eura mesecno mozes da budes na svim treninzima ako hoces.
Klub ima svoj prostor i salu od nekih stotinjak kvadrata, slicno onoj teretani 'Sizif' kod nas na limanu (smrc, smrc...nostalgija).Imaju tatami i ogledala. Imaju i gong pa trener zvekne gong na pocetku hehehe. Napravicu koju fotografiju pa cete videti...
I kod njih je cesta fora 'sto komada' ili 'pocni' hahaha
Za sada toliko, ja stizem u petak 21. marta, znaci vidimo se u subotu na treningu. TAEKWON!
Mi tebe zaboravili???'te nije sramota?Kol'ko vec pohadjas taj kurs?hihihiiih Jesi ih ti naucio nesto?
E u subotu nema treninga,dogadja se neka druga manifestacija.Kontaktiraj sambek-a u vezi sa tim. Poz i brzo nam se vravti smrc smrc
![]()
Svaka cast na opsirnom izvestaju
Treninzi svaki dan, tri puta dnevno..........Smrc......
Ne bi da se sad ja pravim pametan/glup ali jel kada si napisao tolio, jesi li mislio na dolio