ITF Taekwon-do

Cemu takvi odgovori????

Ja bi bi bas hteo da pokupim sto vise iskustva iz WTF-a, (daju se iskoristiti u borbama, pogotovo ako radite vise nogama). Hajde da cujemo neka iskustva i delimo misljenja. Zasto razdvajati ITF i WTF kada je topik TAEKWON-DO.

Cemu takvi odgovori????

Ja bi bi bas hteo da pokupim sto vise iskustva iz WTF-a, (daju se iskoristiti u borbama, pogotovo ako radite vise nogama). Hajde da cujemo neka iskustva i delimo misljenja. Zasto razdvajati ITF i WTF kada je topik TAEKWON-DO.
Pa bas iz tog razloga takav ogovor. Svaki WTF-ovac koji je dosao rekao je :"Pozdrav...", a ni jedan se nije raspisao ili ne daj boze upustao u neku polemiku.

Taekwon poklonici najbolje, najcistije i najatraktivnije vestine na svetu. Evo i mene posle nekog vremena,net mi je bio u kvaru. Nadam se da ste poceli sa pripremama za Kulu,jer ako niste opet cu ja morati da odnesem pehar,a znate koliko su teski,treba to vukljaciti do Novog Sada,a nemam ni mesta vise na vitrinama. Salim se ljudi,samo trenirajte,pa se vidimo u Kuli,ja cu vam suditi ovaj put,kacim dobok i trenerku o klin,a oblacim odelo i kravatu.
Ne daj se Leprosy iznervirati,pozzzzzzz
Taekwon

...ja cu vam suditi ovaj put,kacim dobok i trenerku o klin,a oblacim odelo i kravatu.
To znaci da ste osudjeni na mene.:D Tj. da vam ja sedim na klupi.buhahahaha
sambekjosipotvimiodolio:
Ne daj se Leprosy iznervirati.
Ne nerviram se.:D Primoran sam da odmaram pa se nadam da cu ja uspeti nekoga iznervirati ,pa da se bacimo u neku zucnu raspravu.hehehehe :D
P.S.Imao sam "malu" nezgodu tako da ce Kula Open najverovatnije proci bez mene kao takmicara.Mada nikad se ne zna...

@leprosy
ma to je sitnica za tebe, oporavices se vrlo brzo, cak sta vise uskoro.
oporave se ljudi i od gorih desavanja, zato nemoj odmah da se predas, inat ti je cudna stvarcica, tako da............. bices ti spreman i u punoj formi do takmicenja-spremicemo transparente sa tvojim imenom, hi, hi.....

@sambekjosipotvimiodolio
odelo, kravata..................zvuci primamljivo....................tj. rasiricemo informaciju, i ocekujemo punu salu navijaca/navijacica/mozda ponesemo i "pufnice"............nece biti mesta, jos ako se kuljani potrude oko plakata i ostalog reklamnog materijala.bice pi*darija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joj bogo moj!!!!!!

Sta bi??? Odmaraj brate, i ja sam se povredio, ali ne nameravam da odustajem. Strong as Tiger, Brave as Eagle..... Buaaahahahahahahah malo jumora nam nece naskoditi. Nego.... Sta bi stvarno? Kako si se povredio??? Kako stoji NS sa pripremama?
Saobracajna nesreca.Ok sam.Danas je vec mnogo bolje,mogu da se krecem,mada i dalje boli kod desnog ap palkup-a i yop-a. :D Cim spadnu otoci eto mene.:)

Saobracajna nesreca.Ok sam.Danas je vec mnogo bolje,mogu da se krecem,mada i dalje boli kod desnog ap palkup-a i yop-a. :D Cim spadnu otoci eto mene.:)

Samo ti odmaraj i oporavi se dragi moj Leprosy,vodice tebe tvoji treneri na jos mnogo takmicenja ove i narednih godina,nemoj sad da srljas da bi se oporavio kako tako,zbog takmicenja,nego lezi i zaleci se u potpunosti.Kad se skroz oporavis poceces na miru,bez ikakvih pritisaka i to ce biti opet to. Nista se ti ne sekiraj druze moj dobri.
Taekwon

Hvala ITF_Tetka,hvala sambek-u,hvala TheFalcon-u...hvala svima na podrsci! Puno mi to znaci sto znam da ste uz mene! Fizicke povrede i nisu toliko bolne koliko one u glavi. Sada sam siguran da ce uz vas sve to brze i lakse proci.Hvala vam svima!!!

pozdrav svima,
a i ITF_tetki koja nam se bar ovako vratila u taekwondo.
Treninzi su dobri onoliko koliko vi to želite tj koliko se trudite da ih odradite pošteno. Na nama je da ih osmislimo što maštovitije, konkretnije i adekvatnije.
Taekwon

Back