ITF Taekwon-do

Pozdrav,
ne znam odakle ta "zvanična" verzija da seminara neće biti, ali nije ni bitno. Seminar će se održati, samo je problem slobodan termin koji ima Master Kim. Ovako stvari stoje: 23.02 Kula, 01-02.03. Blagojevgrad, 15-16.03. Bugari imaju ispit koji vrši Master Kim, 23.03. Prnjavor. Dakle, u martu nam ostaje 8-9.03. pa da vas čujem koliko vas će doći na seminar ako ga tada organizujem. Svi termini posle toga su zauzeti jer Bugari imaju kamp za IMGC prvenstvo u Tajlandu (za koji mi nemamo pare) i prvi slobodan termin je 19-20.04. Meni bi bilo najdraže da ga mogu organizovati ranije ali... Nije lako dobiti kvalitetnog Mastera za seminar po ceni za koju ga mi dobijamo, moramo čekati. Dakle, sada čekam odgovor od Slovenaca i Hrvata, kao i Mađara kakav je njihov kalendar tada i ako je termin prazan ja zakazujem sa Master Kimom seminar u aprilu i biće nam super zar ne?

Ja ću doći kad god da bude, to se jednostavno NE PROPUŠTA, a mislim da govorim u ime svih u klubu "Novi Sad" (aj neka se javi onaj ko misli da ne govorim u njegovo ime ako sme :))) ) Super, može i april. A mogli bi se do tada organizovati pa otići na seminar u Han Pijesak 16.-17. februara ;) Zaista moramo biti svesni da je svaki seminar sa čovekom koji je 8. Dan DRAGOCEN, pogotovo u ovoj državi i situaciji. A Han Pijesak zaista nije daleko. Ja računam da se može proći sa nekih €60, što nas je više to bolje i jeftinije. Koliko vidim poziv važi za sve koji žele doći http://itfsrpska.org/sr/. A, šta kažete?

E,ja planiram da pocnem sa nekom borilackom vestinom pa da se raspitam. Jel tekvondo ono samo s nogama? Jel ima neko iz zrenjanina da trenira to?
Imas dve verzije taekwondo-a:ITF i WTF. Recimo da je WTF samo nogama,rukama mozes samo da odgurnes protivnika. Dok kod onog boljeg :D ITF-a rade ruke i noge podjenako.
Ima jedna devojka iz Zrenjeninga koja trenira u Novom Sadu.
TAEKWON

Za pocetak cao svima!Ja sam neko vreme trenirala taekwon-do i ne znam ni ja zasto sam odjednom prestala da treniram i sada mi krivo,i volela bih da mogu opet da treniram ali nikako da se nakanim jer me uzasno mrzi...Volela bih da mi kazete kada ima treninzi u Topoli i kakvo je to takmicenje u Kuli?! Pozz svima

Back